Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2485893 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Melekcik

Nasıl olsun @Melekcik iş güç takılıyorum
stad başlıgımda muhabet etmeyelim dedim sonucta senın iletilerini silmiyorum  :naughty: :naughty: :naughty:
İyi iyi  @ALI RIZA :upto: :upto: :upto: :upto:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Aynen öyle  :bandit: :bandit: Sen de ne var ne yok @Melekcik  :nargile: :nargile:
Ne olsun vodafone ile uğraşıyorum @ALI RIZA  :money: :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne olsun vodafone ile uğraşıyorum @ALI RIZA  :money: :money:
Seni AveA davet  edeyim  :) Yeterki iste  :bandit: :bandit: Ertesi  gün aktif olur :super: :super:

Çevrimdışı Altuğ

Çevrimdışı Melekcik

Seni AveA davet  edeyim  :) Yeterki iste  :bandit: :bandit: Ertesi  gün aktif olur :super: :super:
Kullanmadığım halde faturayı aşmış sinir oldum neysede arkadaş insan özeniyor fener ve efesi euroligde görünce seviniyoruz ama yinede buruk içim ne var bizde olsak basketbolda çok geride kaldık çok @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Kullanmadığım halde faturayı aşmış sinir oldum neysede arkadaş insan özeniyor fener ve efesi euroligde görünce seviniyoruz ama yinede buruk içim ne var bizde olsak basketbolda çok geride kaldık çok @ALI RIZA
Nasıl Yav Euro lig kazandık Ama Sağolsun FO lav etti...! Yoksa avrupada dehset ses getirirdik...!  :s20: :s20: :s20:

Çevrimdışı Melekcik

Nasıl Yav Euro lig kazandık Ama Sağolsun FO lav etti...! Yoksa avrupada dehset ses getirirdik...!  :s20: :s20: :s20:

O futbolun inter toto kupası na benziyor eurolugue farklı bütçeler bizim 3  4 katımız malesef o takım bozulmasa bile en fazla gurubdan çıkardı @ALI RIZA
[ Son Düzenleme: 22 Nisan 2015, 01:33:21 Melekcik ]

Çevrimdışı Fatih

Sabah sabah...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Melekcik

@muhendis konu dışı yapmayalım daha fazla stat başlığında yazdığınıza kısmen katılırım csk takımın taraftarı ortada keza barça ve madridinde bir partizan bir olimpiyakos pana kızılyıldız eskilerden aris kadar etkilideğil hatta csk nın ki çekirdek taraftarı ve hemen hemen hersene 4 finaldeler demem o ki efes seneye ivkovici gibi koçu gönderme hatasına düşmek yerine perperoğlu yerine ceza kesecek iyi bir şutör keza son maçı hariç jening yerine kaliteli oyuncu birde kesinlikle pota altına sariç kalabilir bir uzun şart olursa 4 finale kalabilir.  Bir sorun da bizim taraftarda biz şampiyon olduğumuz seyirci rekoru kırdığımız sene dahi futbol seyircisi hep salonda idi basketbol seyirciliği çok farklı tezahüratla olmuyor bilirsin yani buda bizim sorunumuz bu her maçımızda ortada
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2015, 01:51:24 Melekcik ]

Çevrimdışı Sercenk

Öncelikle Tüm Formdaki herkeze Selamlarımı iletiyorum ben sercenk

Çevrimdışı Tolga

Öncelikle Tüm Formdaki herkeze Selamlarımı iletiyorum ben sercenk
Aleyküm Selam  :hosgeldin @Sercenk :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sercenk

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Öncelikle Günaydınlar.
Bana BEŞİKTAŞ kadar temiz bir sayfa ayırdığınız için Teşekkürlerimi iletiyorum.  :biggrinking:

Yeni bir haftada herkese iyi bir gün başlangıcı dileyerekten. satırlarımın sonuna gelerekten iyi paylaşımlar diliyorum.  :eyes
kAos

Çevrimdışı Burak Akay

Dün farkettim Kasımpaşalı ryan donk ınstagramdan paylaştıgım resmimi beğenmiş fake hesap zannettim önce sonra bi inceledim adamın kendi hesabı ilginç geldi bana  :ebebe:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dün farkettim Kasımpaşalı ryan donk ınstagramdan paylaştıgım resmimi beğenmiş fake hesap zannettim önce sonra bi inceledim adamın kendi hesabı ilginç geldi bana  :ebebe:
Ryan Donk Beşiktaş da

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Ryan Donk Beşiktaş da

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:steamed: :steamed:

Çevrimdışı Ali Aba

arkadaşlar sizlere birşey danışacam fikrim olsun açısından ben bir cep telefonu almayı düşünüyorum 1000 tl lik birşey bu fiyata en iyi telefon hangisini alabilirim şimdiden teşekkürler

Çevrimdışı EMİR EMRE

vestelin venusu denemek lazım o fiyata

Çevrimdışı Ali Aba

benim demek istediğim denemekten ziyade alıp kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olması açısından çok daha iyi olacaktır

Çevrimdışı TØLGA

mad max/ fury road izlemenizi tavsiye ederim kesinlikle nete düşsede bir daha izlesem :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

mal o yaa bakma sen ona beşiktaşlı kızlarıda takip ediyor  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Aykutt

arkadaşlar sizlere birşey danışacam fikrim olsun açısından ben bir cep telefonu almayı düşünüyorum 1000 tl lik birşey bu fiyata en iyi telefon hangisini alabilirim şimdiden teşekkürler

Bende LG g2 var kullanıyorum Eylülde aldım sanırım tavsiye ederim güzel telefon.

Çevrimdışı Ali Aba

teşekkür ederim aykut bir arkadaşımda dedi lg g2  al kullan diye bende onu alacam

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe