Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2487173 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA  :alala: :alala: :alala: :alala: :alala: :kop: :kop:
:kop: :kop: :kop:  Sunucu değiştiriyoruz forum daha iyi hizmet için  :bandit: :bandit: bugün e ertelendi @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

:kop: :kop: :kop:  Sunucu değiştiriyoruz forum daha iyi hizmet için  :bandit: :bandit: bugün e ertelendi @Melekcik
ne oluyor dedim buradan da mı şut landık dedim @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

ne oluyor dedim buradan da mı şut landık dedim @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop: :kop:
:kop: :kop: :kop: :kop: Buradan Şut atılmaz Burası bizim Etiyle sütüyle bizim Damardaki asil BJK Kanıyla bizim forum @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

:kop: :kop: :kop: :kop: Buradan Şut atılmaz Burası bizim Etiyle sütüyle bizim Damardaki asil BJK Kanıyla bizim forum @Melekcik
iyi bakalım @ALI RIZA  :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  13 dk.13 dakika önce
GS MALİ GENEL KURUL / Mete İkiz: Galatasaray'ın 31 Aralık 2014 itibariyle net borç alacak farkı 831.1 milyon TL..
Allahın sopası yok işte birde şampiyonlar ligine gidemediler mi batarlar birde statı kendileri yapsa kayyuma giderler @ALI RIZA   :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  13 dk.13 dakika önce
GS MALİ GENEL KURUL / Mete İkiz: Galatasaray'ın 31 Aralık 2014 itibariyle net borç alacak farkı 831.1 milyon TL..
Allahın sopası yok işte birde şampiyonlar ligine gidemediler mi batarlar birde statı kendileri yapsa kayyuma giderler @ALI RIZA   :kop: :kop: :kop: :kop:
Beter olsunlar @Melekcik
Daha fazladır...! 831.1 borç alacak arasında farkı söylüyor...!

Çevrimdışı TØLGA

@Melekcik kendine iyi bak  :kop: :kop: taşınıyoruz  :bandit: :bandit:
2 gün oldu taşınamadık biiii  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

günaydın @ALI RIZA @Tolga  :tabe: :tabe:
Taşıma işi öyle kolay değil yedekleri alacaksın 15 gb kadar sonra onları sonra diğer sunucu aktaracaksın...! Bu işlemlede forum a zarar vermememk önemli
BU GECE OLABİLİR...!
@Tolga   günaydın @Melekcik

Çevrimdışı Altuğ

Elbet taşınırız :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Günaydın Beşiktaş Ailesi.

kısa bir süredir uzak kaldım sağlığımdan dolayı. Baya bi özledim burayı. Beşiktaş yüzünden Hipertansiyon hastasıyız.  :D Rekorumuzu gördük 23'ü devirdik. 1903'e kadar devam   :super: Tansiyon rekoru kırıcam.  :biggrinking:
kAos

Çevrimdışı Altuğ

Geçmiş olsun hocam aman dikkat yaşta çok genç genetik mi hipertansiyon?

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

Geçmiş olsun hocam aman dikkat yaşta çok genç genetik mi hipertansiyon?

Hocam hastane personeliyim ben. 5 senedir ilaç kullanıyorum kaç klinik şefi , kaç uzman muayne etmesine rağmen sebebini bulamadılar hocam. :)
kAos

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı L`aigLeNoiR

kAos

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

hayırdır buaralar slmsız sabahsızsın ? @Melekcik
Hastayım yataktan kalkamıyorum @ALI RIZA  :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

Hastayım yataktan kalkamıyorum @ALI RIZA  :money:
Geçmiş olsun artist artis gezersen olacağğı budur  :2talk: :2talk: @Melekcik

Çevrimdışı ZEKI

Gecmis olsun @Melekcik
@L`aigLeNoiR  bu genc yasta hipertansiyon cok gecmis olsun acil sifalar

Çevrimdışı Melekcik

Geçmiş olsun artist artis gezersen olacağğı budur  :2talk: :2talk: @Melekcik
Artist artist derken @ALI RIZA  :alala: :alala: :olmaz :vur :vur :vur :vur

Çevrimdışı Melekcik

Gecmis olsun @Melekcik
@L`aigLeNoiR  bu genc yasta hipertansiyon cok gecmis olsun acil sifalar
Sağol @ZEKI   :tabe: :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe