Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2487286 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Melekcik

vayy hadi biraz daha çalış BJk alalım seni  :kop: :kop: @Melekcik
hata yapsa da tolga var çok seviyorum tek sorunu bu sene iyi değil bundan iyisi 8 10 milyon euro dan başlıyor başkan tansiyonu düşer o paraya adam alırsa  :evillol: :evillol: :lol: :lol:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

hata yapsa da tolga var çok seviyorum tek sorunu bu sene iyi değil bundan iyisi 8 10 milyon euro dan başlıyor başkan tansiyonu düşer o paraya adam alırsa  :evillol: :evillol: :lol: :lol:
Tolga cı 2 kişi görünce seviniyorum resmen...! Tolga iyi kalecidir her kaleci gibi şanssız goller yedi..! sakatlık vs etkiledi seneye daha iyi olacaktır...! @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Tolga cı 2 kişi görünce seviniyorum resmen...! Tolga iyi kalecidir her kaleci gibi şanssız goller yedi..! sakatlık vs etkiledi seneye daha iyi olacaktır...! @Melekcik

kesinlikle ama cenk yan toplarını bir düzeltse çok fena reflexleri var ve türkiyenin onurla en iyi kalecesi olmaya aday yakışıklı kerata @ALI RIZA  :evillol: :evillol:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

kesinlikle ama cenk yan toplarını bir düzeltse çok fena reflexleri var ve türkiyenin onurla en iyi kalecesi olmaya aday yakışıklı kerata @ALI RIZA  :evillol: :evillol:
Günay var Top tutmayı öğrensin Emin ol casilas olacak...! Cenk geç top gelmeden uçuyor...!  :s20: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Günay var Top tutmayı öğrensin Emin ol casilas olacak...! Cenk geç top gelmeden uçuyor...!  :s20: @Melekcik
ön yargılı bakma cenk gerçekten iyi kaleci geliştirmesi gereken bazı noktaları var çok övülen mertin bir artısını söyle cenkten @ALI RIZA  :olmaz :olmaz :olmaz :olmaz

Çevrimdışı ALI RIZA

ön yargılı bakma cenk gerçekten iyi kaleci geliştirmesi gereken bazı noktaları var çok övülen mertin bir artısını söyle cenkten @ALI RIZA  :olmaz :olmaz :olmaz :olmaz
Mert kim yav  :alala: :alala: Volkanın yedeği mi şapkadan çıkan tavşan reklam yıldızı ya hala alışamadınız mı fener ve ğs takımı oyuncuları birer reklam yıldızıdır...! helyum gazıyla şişirilmiş renkli balonlardır...! @Melekcik 

Çevrimdışı Melekcik

Mert kim yav  :alala: :alala: Volkanın yedeği mi şapkadan çıkan tavşan reklam yıldızı ya hala alışamadınız mı fener ve ğs takımı oyuncuları birer reklam yıldızıdır...! helyum gazıyla şişirilmiş renkli balonlardır...! @Melekcik 
eee o zaman neyini beğenmiyorsun Türkiye şartlarında en iyileri bu basarsın parayı alırsın petr cech olay biter @ALI RIZA   :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

eee o zaman neyini beğenmiyorsun Türkiye şartlarında en iyileri bu basarsın parayı alırsın petr cech olay biter @ALI RIZA   :kop: :kop:
Yahu kaç yıldır bizde adam havadan top tutamıyor...! çıkıp alamıyor...! @Melekcik
Cech e gelince alırsak iyi bakalım tabi

Çevrimdışı Melekcik

Yahu kaç yıldır bizde adam havadan top tutamıyor...! çıkıp alamıyor...! @Melekcik
Cech e gelince alırsak iyi bakalım tabi
hep bunlar ön yargıdan oluyor @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

hep bunlar ön yargıdan oluyor @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:
Ne demek ön yargısı @Melekcik illa şiddete başvurdurtturacaksın  :kop: :kop: İzliyoruz görüyoruz ah vah bu da mı diyoruz en kısa örnek buruj deplasman macında...! Elinden kaçırdı kaleyi boş bıraktı üstüne sarı kart yedi üstüne korner...! Ön yargı değil be güzelim...!
[ Son Düzenleme: 27 Mart 2015, 14:31:50 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Melekcik

Ne demek ön yargısı @Melekcik illa şiddete başvuracaksın  :kop: :kop: İzliyoruz görüyoruz ah vah bu da mı diyoruz en kısa örnek buruj deplasman macında...! Elinden kaçırdı kaleyi boş bıraktı üstüne sarı kart yedi üstüne korner...! Ön yargı değil be güzelim...!
yapma yaa savaş mı istiyorsun gel hele gel gel @ALI RIZA   :kop: :kop: :kop: :kop:

bumu kötü kaleci hep yabancı hayranlığı bunlar

Çevrimdışı yigitcan1903

Cenk ancak 30'lu yaşlarında pişer
O da inşallah
Önümüzdeki sene kaleci şart

Çevrimdışı ALI RIZA

yapma yaa savaş mı istiyorsun gel hele gel gel @ALI RIZA   :kop: :kop: :kop: :kop:

bumu kötü kaleci hep yabancı hayranlığı bunlar

Savaş bizim işimiz  :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :kar: :kar: :kar: @Melekcik
Her güzelin kusuru olur...! Hatalarını maçta görüyoruz...! öldürmedik tabi kalecimizi hatalarını görüyoruz...! kurtaışlarınıda

Çevrimdışı Melekcik

O da inşallah
iyide tolgadan iyi kaleci parasını nereden bulacaksın   :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

O da inşallah
Ancak Çömlekte pişiyor kendisi kısık ateşte ancak uzun zaman alıyor :) Acıktım mı ne  :alala: :alala:

Çevrimdışı Melekcik

Ancak Çömlekte pişiyor kendisi kısık ateşte ancak uzun zaman alıyor :) Acıktım mı ne  :alala: :alala:
hatırlatırım 9 maç cenk oynayacak aslanlar gibi oynayacak @ALI RIZA

Çevrimdışı yigitcan1903

iyide tolgadan iyi kaleci parasını nereden bulacaksın   :alala:
Pektemekle sözleşme yapmayabilirdik
Sonra Sivok ve Uğur Boralla yolları ayırabiliriz,bunlar için geç değil
Neto,Romero,Beto gibi kaleciler var bonservissiz
Chelsea Ba 'daki gibi ikna olursa Cech'i bonservisini taksitlendirerek ya da kiralayarak alabiliriz 

Çevrimdışı ALI RIZA

Ondan süphemiz yok...! Günay da var ona da güveniyorum..! @Melekcik

Çevrimdışı yigitcan1903

Kartallar gibi oynar inşallah,aslan sakat  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Pektemekle sözleşme yapmayabilirdik
Sonra Sivok ve Uğur Boralla yolları ayırabiliriz,bunlar için geç değil
Neto,Romero,Beto gibi kaleciler var bonservissiz
Chelsea Ba 'daki gibi ikna olursa Cech'i bonservisini taksitlendirerek ya da kiralayarak alabiliriz
Başkan Cech peşin fiyatına 12 ay taksitle alır...! Pazarlıkta iyidir  :ok: :ok:

Çevrimdışı yigitcan1903

Taksit 12 yıl olursa olabilir  :D

Çevrimdışı Melekcik

yok 24 yaptırır da ben yönetimin kaleci alacağını hiç sanmıyorum bir iki stoper alır gerisi allah kerim @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

yok 24 yaptırır da ben yönetimin kaleci alacağını hiç sanmıyorum bir iki stoper alır gerisi allah kerim @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:
Stoper şart pedro felan olmuyor ağır vasta @Melekcik ama ne yapalım iyidir diyoruz...!

Çevrimdışı ALI RIZA

@Melekcik kendine iyi bak  :kop: :kop: taşınıyoruz  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe