Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2487487 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

@Melekcik  :sevinc :sevinc :sevinc  :yerlerde: :yerlerde: :yerlerde: :yerlerde: :yerlerde:
söyle bakalım ne biliyorsun stat hakkında  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: yoksa savaş mı istiyorsun   :boxin: :boxin: :vur :vur :kar: :kar:

Çevrimdışı ALI RIZA

söyle bakalım ne biliyorsun stat hakkında  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: yoksa savaş mı istiyorsun   :boxin: :boxin: :vur :vur :kar: :kar:
Şimdi @Melekcik  :olmaz :olmaz
Büyük bir stat kocaman stat dik stat yüksek stat her alanda çalışma olan stat...!
Çay servisi gayet güzel çay içmeyenlere kızarak ilerliyorduk nedemek içmiyorum  :evillol: :evillol: diyerek...!
kuleler dua edin yıkılsın  :kop: :kop: :kop:
işte öyle melekçiğim

Çevrimdışı Melekcik

Şimdi @Melekcik  :olmaz :olmaz
Büyük bir stat kocaman stat dik stat yüksek stat her alanda çalışma olan stat...!
Çay servisi gayet güzel çay içmeyenlere kızarak ilerliyorduk nedemek içmiyorum  :evillol: :evillol: diyerek...!
kuleler dua edin yıkılsın  :kop: :kop: :kop:
işte öyle melekçiğim
onları bana anlatma senden önce gördüm projenin kaba taslağını sinirleniyorum @ALI RIZA  :boxin: :boxin: :akuma: :s20: :s20:

Çevrimdışı ALI RIZA

onları bana anlatma senden önce gördüm projenin kaba taslağını sinirleniyorum @ALI RIZA  :boxin: :boxin: :akuma: :s20: :s20:
Taslağı gördün güzelim ben taslak sonrasını  :bandit: :bandit: :bandit:
Hani aklında canlandırırsın ya böyle söyle diye ben böyle şöylelerde geziyordum  :bandit: :bandit:
Emin ol fazla bilgi yok hepsi planlanmış rutin işler..! @Melekcik 

Çevrimdışı Melekcik

Taslağı gördün güzelim ben taslak sonrasını  :bandit: :bandit: :bandit:
Hani aklında canlandırırsın ya böyle söyle diye ben böyle şöylelerde geziyordum  :bandit: :bandit:
Emin ol fazla bilgi yok hepsi planlanmış rutin işler..! @Melekcik 
onu boş ver de kayıp ruhlar diye film var onu izle @ALI RIZA güzel diyorlar ben izlemeye başladım gece gece iyi gider sana  :upto: :upto: :upto: :upto: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

onu boş ver de kayıp ruhlar diye film var onu izle @ALI RIZA güzel diyorlar ben izlemeye başladım gece gece iyi gider sana  :upto: :upto: :upto: :upto: :kop: :kop: :kop:
başta söyleseydin birlikte izlerdik dur o zaman indireyim hemen özelden link ver bakalım  :-* @Melekcik

Çevrimdışı FARUK

yanlış alarm fragmanı çıkmış heralde daha  :evillol: :evillol:

gelsin bakalım son sahne güzelmiş ama
bu ara helix diye bir diziye takıldım 2. sezonda ilk sezon 13 bölümde bitmiş
öneririm @Tolga

Çevrimdışı TØLGA

gelsin bakalım son sahne güzelmiş ama
bu ara helix diye bir diziye takıldım 2. sezonda ilk sezon 13 bölümde bitmiş
öneririm @Tolga
the originals'a başladım bitsin normal bölüme yetişiyim bakarım eyvallah  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

@FARUK @Tolga hangisi Anime ? film olarak ismi ne tam olarak ?

Çevrimdışı FARUK

the originals'a başladım bitsin normal bölüme yetişiyim bakarım eyvallah  :biggrinking:

biraz gördüm onu abim izlerken misafir olup beğenince takibe başlıyorum ben genelde :)

Çevrimdışı ALI RIZA

@Tolga
the original's başladınsa önce the vampire diarles izle klaus orada izle adamın dibi resmen...!  :super: :super: :super:
normalde the vampire diarles çıktı sonra the original's a geçtiler öncesi ve sonrası diye tabir edilir...!  :ok: :ok:
HIMYM bence 8 sezonu tekrar izle...!
The Flash ve Gotham ı da izlemeni isterim...! Gotham (Batman) öncesi anlatıyor...!

Çevrimdışı FARUK

@FARUK shingeki no kyojin  filmi çıkaçaktı sende izlemiştin galiba animelerini @KUMANOVALI hakan abiden duydum film çıkmış galiba izlimek istersen aklında bulunsun dedim

ismi burda var @ALI RIZA  yazması zor  :evillol: alıntılayım

Çevrimdışı TØLGA

@FARUK @Tolga hangisi Anime ? film olarak ismi ne tam olarak ?
adı shingeki no kyojin animenin filmin adıda shingeki no kyojin:Attack on Titan mı ne  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga
the original's başladınsa önce the vampire diarles izle klaus orada izle adamın dibi resmen...!  :super: :super: :super:
normalde the vampire diarles çıktı sonra the original's a geçtiler öncesi ve sonrası diye tabir edilir...!  :ok: :ok:
HIMYM bence 8 sezonu tekrar izle...!
The Flash ve Gotham ı da izlemeni isterim...! Gotham (Batman) öncesi anlatıyor...!
the wampire diares ona baktım 2 3 bölüm sarmadı izlemiyorum
flash izliyorum zaten gothamda arada  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

Kimsecikler yok bu gün @ALI RIZA  :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe