Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2482815 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Melekcik

@Necmi abi :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:   :nargile: :nargile: :nargile:
Ayım 17 si ile 19 @ALI RIZA dövene baklava var benden  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Baklava diyor  :evillol: aklınızda bulunsun Yiyen Pişman Yemiyen Bin Pişman  :kop: :kop: @Melekcik
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2015, 01:10:45 ALI RIZA ]

Çevrimiçi Necmi

Nedense Herkesin Korktuğu o ama @Erdinc ten korkun yada @Altuğ dan  :kop: :kop: :kop: değil mi @Necmi abi

yoo benden korkun perde arkasında ben varım @Altuğ kimmiş  :vur

Çevrimiçi Necmi

ayın 17 sinde 16;30 da bir dilim alayım lütfen :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

yoo benden korkun perde arkasında ben varım @Altuğ kimmiş  :vur
Demek öyle bilmek güzell  :bandit: :bandit: :ishock: :ishock: @Necmi abi

Çevrimdışı ALI RIZA

:poops: :poops: :poops: :aaa: :aaa: 16.30 da Acaba o uçak içinde yatıya kalsam ne olur  :evillol: :evillol:

Çevrimiçi Necmi

Demek öyle bilmek güzell  :bandit: :bandit: :ishock: :ishock: @Necmi abi
öğreneceksin merak etme az sabır :D

Çevrimdışı ALI RIZA

öğreneceksin merak etme az sabır :D
11 gün 111 gün olsaydı  :kop: :kop: :kop: @Necmi abi

Çevrimdışı Melekcik

Baklava diyor  :evillol: aklınızda bulunsun Yiyen Pişman Yemiyen Bin Pişman  :kop: :kop: @Melekcik
@ALI RIZA sen dayağını ye bakalım  :vur :vur :vur :vur
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

İstediğin bir dilim olsun tepsi senin @Necmi  :kop: :kop:

Çevrimdışı yavvuzz

Sabah Sabah kendimize gelelim :D

[ Son Düzenleme: 06 Mart 2015, 11:03:19 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Altuğ

Tapatalk çok güzel gelsenize.

Çevrimdışı Melekcik

Şittttt @ALI RIZA suskunsun bu gün :poke: :poke: :poke: :poke:

Çevrimdışı ALI RIZA

Şittttt @ALI RIZA suskunsun bu gün :poke: :poke: :poke: :poke:
@Melekcik maçta idim halı saha macım var Cuma günleri Spor şart  :naughty: :naughty:

Çevrimdışı Melekcik

@Melekcik maçta idim halı saha macım var Cuma günleri Spor şart  :naughty: :naughty:
Sen ve halı saha zeten zorlasak demba banın dublorü olursun ama baya bir zorlamak lazım öyle böyle değil @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Sen ve halı saha zeten zorlasak demba banın dublorü olursun ama baya bir zorlamak lazım öyle böyle değil @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:
İzle gör ben ve halı saha da delgado...! Demba ba he iyimiş zoru severim  :nargile: :nargile: :nargile: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

İzle gör ben ve halı saha da delgado...! Demba ba he iyimiş zoru severim  :nargile: :nargile: :nargile: @Melekcik
Sende veli potansiyeli görüyorum @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

@ALI RIZA yine kimse gelmez oldu kotamı koysak 3 kere stat başlına yazan birde buraya yazmak zorunda olsa  :alala: :alala: :biggrinking:

Çevrimdışı ALI RIZA

Sende veli potansiyeli görüyorum @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:
Olabilir Bir ara Veli kavlak golü atmıştım  :super: :super: @Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA yine kimse gelmez oldu kotamı koysak 3 kere stat başlına yazan birde buraya yazmak zorunda olsa  :alala: :alala: :biggrinking:
hiç sorma stat başlıgını en sonda kitleyecegim muahbbette devam ediyoruz diyeyecegim  :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Olabilir Bir ara Veli kavlak golü atmıştım  :super: :super: @Melekcik
İyi bakalım olmadı solbeke oparenin yedeği yapalım seni @ALI RIZA  :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

hiç sorma stat başlıgını en sonda kitleyecegim muahbbette devam ediyoruz diyeyecegim  :kop: :kop:
Artık sıkıldım ya işe gidiyorum inşaat eve geliyorum inşaat daraldım artık bitse artık @ALI RIZA :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy:
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2015, 22:18:44 Melekcik ]

Çevrimdışı ALI RIZA

İyi bakalım olmadı solbeke oparenin yedeği yapalım seni @ALI RIZA  :kop: :kop:
Ha ha ha O zaman ismail olurum  :kop: :kop: @Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Artık sıkıldım ya işe gidiyorum inşaat eve geliyorum inşaat daraldım artık bitse artık @ALI RIZA :iscrewy: :iscrewy: :iscrewy:
Az kaldı bitecek bitecek :) Burada da Muhabbet @Melekcik  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

Ha ha ha O zaman ismail olurum  :kop: :kop: @Melekcik
Allah korusun @ALI RIZA bana ismail deme yav ikinci ligde oynatmam o derece :akuma: :akuma:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe