Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2481707 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Gokhan_1903

Elimden tutup Hastaneye götürürsün sanırım  :-* :-* :-* @Melekcik
Merak ettim ne şekilde darbeler gelecek  :alala: Bu benim yazımı sildiğin için diyen olacak mı acaba  :alala: :alala:
yok silmene herkes alışmıştır da belki benim yazdığımı neden silmedin diyen çıkabilir @ALI RIZA  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

Yok açık konuşalım beşiktaşımın maçı olacak ben istanbulda olacagim seni hastaneye goturecegim birde şakacı çocuk seni hayal bunlar @ALI RIZA  :kop:
İnsanlık ölmüş diyorlardı İnanmıyordum  :evillol: :evillol:  @Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

yok silmene herkes alışmıştır da belki benim yazdığımı neden silmedin diyen çıkabilir @ALI RIZA  :D
@Gokhan_1903 vallahi o daha kötü onun acısı hiç geçmez  :kop: Nerde hata yaptım diye sorgulayamam  :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

İnsanlık ölmüş diyorlardı İnanmıyordum  :evillol: :evillol:  @Melekcik
Yok beşiktaşlılık ölmedi @ALI RIZA  :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Yok beşiktaşlılık ölmedi @ALI RIZA  :kop: :kop:
Beşiktaş Formam üstümde götürürsün  :-* :-* :-* @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

@ALI RIZA site açıldı açılalı aynı üye olduk sayılır benim mesaj niye 929 da senin 9043 kıllandım şimdi  :alala: :alala: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

Beşiktaş Formam üstümde götürürsün  :-* :-* :-* @Melekcik
Hadi iyisin ambulansı ararım ama benyine maça girerim @ALI RIZA  :kop: :kop:

Çevrimdışı Gokhan_1903

@Gokhan_1903 vallahi o daha kötü onun acısı hiç geçmez  :kop: Nerde hata yaptım diye sorgulayamam  :kop: :kop:
ama şöyle de bir gerçek var ben beşiktaşarena forumunun üyesiyim diyebilmek için en az bir kere mesajın @ALI RIZA tarafından silinmesi lazım  :D

Çevrimiçi murat

@Melekcik adamın online süresi 2. ve 3. nün toplamından fazla  :lol:

Çevrimdışı Melekcik

ama şöyle de bir gerçek var ben beşiktaşarena forumunun üyesiyim diyebilmek için en az bir kere mesajın @ALI RIZA tarafından silinmesi lazım  :D
O zaten allahın emri. Olmazsa olmaz süper silici @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA site açıldı açılalı aynı üye olduk sayılır benim mesaj niye 929 da senin 9043 kıllandım şimdi  :alala: :alala: :kop: :kop:
Sen burada yazıyorsun ben tüm forumda yazıyorum işi resmiyete dökersem
100 ün altında yazdıgım mesajlar göstermiyor...!
Çevirim içi Açtıgı konum sayarsak 229 tane de oradan gelir...!

Çevrimdışı ALI RIZA

Şımartmayın beni görevimi yapıyorum sadece :) bazen kendi iletilerimi de siliyorum  :kop: :kop: :kop: @Gokhan_1903

Çevrimdışı ALI RIZA

@Melekcik adamın online süresi 2. ve 3. nün toplamından fazla  :lol:

@MURAT abi harbiden hiç fark etmemişim  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Melekcik

Sen burada yazıyorsun ben tüm forumda yazıyorum işi resmiyete dökersem
100 ün altında yazdıgım mesajlar göstermiyor...!
Çevirim içi Açtıgı konum sayarsak 229 tane de oradan gelir...!

Anam ciddiye almış araştırmış. :kop: allah canını almaya senin biliyorum normal senin benden fazla olman normal @ALI RIZA  :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2015, 00:15:29 Melekcik ]

Çevrimiçi Necmi

Elimden tutup Hastaneye götürürsün sanırım  :-* :-* :-* @Melekcik
Merak ettim ne şekilde darbeler gelecek  :alala: Bu benim yazımı sildiğin için diyen olacak mı acaba  :alala: :alala:
:tabe:

Çevrimdışı Gokhan_1903

Şımartmayın beni görevimi yapıyorum sadece :) bazen kendi iletilerimi de siliyorum  :kop: :kop: :kop: @Gokhan_1903
Nasıl Gönüllü Scoutlar varsa bence sende sistem yönetici değil Gönüllü Silici yazması lazım @ALI RIZA  :lol: :lol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Anam ciddiye almış araştırmış. :kop: allah canını almaya senin biliyorum normal senin benden fazla olman normal @ALI RIZA  :kop: :kop:
@Melekcik Akıllarda Soru kalmasın diye Biz Yönetim olarak Bazı ZAT lar tarafından Sahtekâr damgası yemişiz ondan  :ok: Resmiyete dökerim Gizlimiz saklımız olmadıgını bilsinler uzaktan Takip ediyorlar ise iyi seyirler dilerim...
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2015, 00:25:13 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Melekcik

@Melekcik Akıllarda Soru kalmasın diye Biz Yönetim olarak Bazı ZAT lar tarafından Sahtekâr damgası yemişiz ondan  :ok: Resmiyete dökerim Gizlimiz saklımız olmadıgını bilsinler uzaktan Takip ediyorlar ise iyi seyirler dilerim...
Sen isini laiki ile yapıyorsun boş ver güveniyoruz sana başkanliga adaylini koy oy verelim divandan reklileri sil @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 06 Mart 2015, 00:25:39 ALI RIZA ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Nasıl Gönüllü Scoutlar varsa bence sende sistem yönetici değil Gönüllü Silici yazması lazım @ALI RIZA  :lol: :lol:
Gönlüülü scotlarda Program da yaptım :) bitti teslim ettim O ekibe katılmak lazım... Muhteşem ekipler... @Gokhan_1903
Hala alım varsa Onlara başvursunlar.. 
Silici olmak isteyenlere başvursunlar   :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

:tabe:
İşte En korktuğum an @Necmi abi gelmesi  :bawling: :bawling: Onun arkasında izleyeceğim maçı  :evillol: :evillol: 

Çevrimdışı Melekcik

Gönlüülü scotlarda Program da yaptım :) bitti teslim ettim O ekibe katılmak lazım... Muhteşem ekipler... @Gokhan_1903
Şu malagadan kaleci ochoa yı alsın başka birşey istemem muslerayı ikiye katlar

Çevrimdışı ALI RIZA

Sen isini laiki ile yapıyorsun boş ver güveniyoruz sana başkanliga adaylini koy oy verelim divandan reklileri sil @ALI RIZA  :kop: :kop: :kop:
İnşallahilerde planlar arasınad var :) Ekibimi Kuruyorum ufaktan  :evillol: :evillol: @Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Şu malagadan kaleci ochoa yı alsın başka birşey istemem muslerayı ikiye katlar
Kahve ismi gibi Mocha  :kop: :kop: Hele bizim sayfanın scout baksın bakalım ne diyecekler

Çevrimdışı Gokhan_1903

gönüllü scout olmak isterdim ama malum yaşadığım yer küçük bizim buralarda pek yetenek yetişmiyor :) ama gönüllü silici olabilirim cazip geldi   :lol: :lol:

Çevrimdışı Melekcik

İnşallahilerde planlar arasınad var :) Ekibimi Kuruyorum ufaktan  :evillol: :evillol: @Melekcik
Ben varmıyım ben @ALI RIZA  :dont: :dont: :dont: :dont:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe