Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2481875 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ZEKI

Kapımız sana herdaim açık hep stad konuşacak değilizya. Nasılsın iyimisin işler nasıl işte ne görüyorsun @bjk_mabet  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:
VAY VAY BİZE KAPİLAR KAPALİ OZAMAN ooppps buyuk yazmisim ozurler

Çevrimdışı ALI RIZA

Daha önce niye yemedim diye @ALI RIZA  :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim
Sana yok o zaman @bjk_mabet  ellerimle açacağım  :bandit:
@bjk_mabet   :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :upto: :upto: :upto: gene iyisin bana gene trippp @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

VAY VAY BİZE KAPİLAR KAPALİ OZAMAN ooppps buyuk yazmisim ozurler
Simdi zaten söyle açıklayım olayı mekan açsaniz mekana shakira geldi diye haber yayilsa ora patlar @bjk_mabet gibi  :utan :utan :utan
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ZEKI

Simdi zaten söyle açıklayım olayı mekan açsaniz mekana shakira geldi diye haber yayilsa ora patlar @bjk_mabet gibi  :utan :utan :utan
mabet sakiraysa sen akrep nalansin diyorsun  :kar:

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

:kop: :kop: :kop: @bjk_mabet  timsah ise @Melekcik  steewe  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Konuşdukca batıyorum sustum @ZEKI  :iohmygod: :iohmygod: :iohmygod:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı ALI RIZA

Sende tom sun @ALI RIZA  :kop:
Tom Curus mu tom hanks mi may talking tom mu tom and jeri deki tom mu @Melekcik tom deyince  :alala: :alala:  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

@Melekcik   :-* :-* :-* :-* :-* :-*
@ALI RIZA atsan atılmıyorsun satsan satılmıyorsun ben senle ne yapacağım :iohmygod: :iohmygod:
Seni 17 sine birguzel yumuşatsınlarda gör bakalım :boxin: :boxin:

Çevrimdışı Melekcik

Tom Curus mu tom hanks mi may talking tom mu tom and jeri deki tom mu @Melekcik tom deyince  :alala: :alala:  :evillol: :evillol: :evillol:
Tabiki tom ve jeryy nin tomu @ALI RIZA  :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA atsan atılmıyorsun satsan satılmıyorsun ben senle ne yapacağım :iohmygod: :iohmygod:
Seni 17 sine birguzel yumuşatsınlarda gör bakalım :boxin: :boxin:

:olmaz :olmaz :olmaz :olmaz :kar: :kar: :kar: :kar: :nargile: :nargile: :nargile: :ishock: :ishock: @Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Neyse @ALI RIZA arkami toplamadida  :kuserim :kuserim :kuserim
Gel ayın 17si gel :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:
19 da seni de bekleriz   :upto: :upto: :upto: :upto: :angryrazz: :angryrazz: :angryrazz: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

En sevidğim Tom   :ishock: :ishock: :ishock: @Melekcik
Bende çok severim gorsem hala izlerim  :ebebe: :ebebe: :ishock:

Çevrimdışı Melekcik

19 da seni de bekleriz   :upto: :upto: :upto: :upto: :angryrazz: :angryrazz: :angryrazz: @Melekcik
Tur bahanede sırf seni dovmek icin gidilecek maç ah ah benim yerime @ZEKI  allah ne verdi ise artik  :boxin: :boxin:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Tur bahanede sırf seni dovmek icin gidilecek maç ah ah benim yerime @ZEKI  allah ne verdi ise artik  :boxin: :boxin:
:ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:  ama yoksun  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

:ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:  ama yoksun  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock: @Melekcik
Zaten bana sıra gelelene kadar durumun iyi olmaz bende kıyamam @ALI RIZA  :bigstar: :bigstar: :bigstar:

Çevrimdışı ALI RIZA

Zaten bana sıra gelelene kadar durumun iyi olmaz bende kıyamam @ALI RIZA  :bigstar: :bigstar: :bigstar:
Elimden tutup Hastaneye götürürsün sanırım  :-* :-* :-* @Melekcik
Merak ettim ne şekilde darbeler gelecek  :alala: Bu benim yazımı sildiğin için diyen olacak mı acaba  :alala: :alala:

Çevrimdışı Melekcik

Elimden tutup Hastaneye götürürsün sanırım  :-* :-* :-* @Melekcik
Merak ettim ne şekilde darbeler gelecek  :alala: Bu benim yazımı sildiğin için diyen olacak mı acaba  :alala: :alala:
Yok açık konuşalım beşiktaşımın maçı olacak ben istanbulda olacagim seni hastaneye goturecegim birde şakacı çocuk seni hayal bunlar @ALI RIZA  :kop:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe