Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2480490 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Efendim @ALI RIZA  :upto: :upto: :upto:
Hayırdır ? Kedi ne kim pişt dedi stat başlıgında kavga ediyorsun  :kar: :kar: :kar: :olmaz :olmaz @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Hayırdır ? Kedi ne kim pişt dedi stat başlıgında kavga ediyorsun  :kar: :kar: :kar: :olmaz :olmaz @Melekcik
Kavga yok soru sordu mustafa neden burada yok diye bende cevap verdim ondan soran atarlandı bende ozaman yazilarimi okumadedim @ALI RIZA
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Kavga yok soru sordu mustafa neden burada yok diye bende cevap verdim ondan soran atarlandı bende ozaman yazilarimi okumadedim @ALI RIZA
Anladım İyi bakalım... Mustafa "Sahtekâr" içinde olmayı istemediği için kendi forumunda... Gelse de baş göz gelmese de baş göz keyfi bileceği iş  :bandit: @Melekcik
Kara verdin mi geliyor musun 24 saat geçti karar ver  :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Çevrimdışı Melekcik

Anladım İyi bakalım... Mustafa "Sahtekâr" içinde olmayı istemediği için kendi forumunda... Gelse de baş göz gelmese de baş göz keyfi bileceği iş  :bandit: @Melekcik
Kara verdin mi geliyor musun 24 saat geçti karar ver  :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
Herkez istediği yerde olmakta özgür.bende gelmiyrum ne yazkki @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Herkez istediği yerde olmakta özgür.bende gelmiyrum ne yazkki @ALI RIZA
:idisapprove: :idisapprove: :idisapprove: :idisapprove: :iohmygod: :iohmygod: :iohmygod: :bateri: :pissed: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Yapacak birşey yo @ALI RIZA
Kısmet artık diyelim Şampiyonluk maçına İstanbulda Gençler maçına... o zaman Kutlama yaparız  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :guitar: :guitar: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Kısmet artık diyelim Şampiyonluk maçına İstanbulda Gençler maçına... o zaman Kutlama yaparız  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :guitar: :guitar: @Melekcik
Oda olur ama birsonraki tura oradayım oradayım @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

Oda olur ama birsonraki tura oradayım oradayım @ALI RIZA
Bir sonraki turu beklemek lazım ozaman  :evillol: :evillol: Umarım hep birlikte orada oluruz @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Bir sonraki turu beklemek lazım ozaman  :evillol: :evillol: Umarım hep birlikte orada oluruz @Melekcik

Merak etme warşova ya birlikte gidicez @ALI RIZA  :sevinc :super: :ishock:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

:naughty: :naughty: :naughty: :upto: :upto: :upto: :upto: :-* :-* :-* :nargile: :nargile: :nargile: @Melekcik
@ALI RIZA  :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :bigstar: :djsmile: :djsmile: :djsmile: :djsmile:
sevemez kimse seni benim sevdiğim kadar Beşiktaş sen olmasan yaşamak neye yarar
[ Son Düzenleme: 04 Mart 2015, 16:24:17 Melekcik ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

[ Son Düzenleme: 04 Mart 2015, 16:40:18 Melekcik ]

Çevrimdışı Melekcik

@ALI RIZA benden sana dinle çoş  :sevinc :sevinc :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay: :halay:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA benden sana dinle çoş  :sevinc :sevinc :ishock: :ishock: :ishock: :halay: :halay: :halay:

Gelmeyen Göremez melekcik  :upto: :upto: :upto: :upto:

:djsmile: :djsmile: :djsmile: :djsmile:  :ishock: :ishock: :ishock: @Melekcik
zamanında az dinlemiyordum ahh geçmiş ah geçmiş

Çevrimdışı Melekcik

Gelmeyen Göremez melekcik  :upto: :upto: :upto: :upto:

:djsmile: :djsmile: :djsmile: :djsmile:  :ishock: :ishock: :ishock: @Melekcik
zamanında az dinlemiyordum ahh geçmiş ah geçmiş

aynı liverpool maçı gibi bunu kabul et biz elesek de hiçbir zaman o penaltı ile liverpool eleme keyfini sevincini stad da yaşayamayacaksın   anca kupayı alırsak olur o zevk ve heyecan @ALI RIZA  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

aynı liverpool maçı gibi bunu kabul et biz elesek de hiçbir zaman o penaltı ile liverpool eleme keyfini sevincini stad da yaşayamayacaksın   anca kupayı alırsak olur o zevk ve heyecan @ALI RIZA  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:
Teselli vereceğine yaptıgına bak
Ama Unutma sende son 16 geçince yaşayacağımız sevinçi tribünde yaşamayacaksın tivi karsında forum da yaşayacaksın @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Teselli vereceğine yaptıgına bak
Ama Unutma sende son 16 geçince yaşayacağımız sevinçi tribünde yaşamayacaksın tivi karsında forum da yaşayacaksın @Melekcik
bir bakmışsın belçika da galibiyeti kutlarım belli mi olur almanya belçika arası nekadarki @ALI RIZA  :kop: :kop: :money: :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

bir bakmışsın belçika da galibiyeti kutlarım belli mi olur almanya belçika arası nekadarki @ALI RIZA  :kop: :kop: :money: :money:
Bir baktın Orada Olmuşuz Mayıs ayında Finalde çifte kupa kaldıracagız  :ishock: :ishock: :ishock: @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Bir baktın Orada Olmuşuz Mayıs ayında Finalde çifte kupa kaldıracagız  :ishock: :ishock: :ishock: @Melekcik
inşallah @ALI RIZA  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı ALI RIZA

inşallah @ALI RIZA  :sevinc :sevinc
İnşallah maşallah ile olmaz @Melekcik Buruj macına geleceksin ki Olsun  :upto: :upto: :upto: :upto:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe