Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2478423 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

Dizinin bas rol oyuncusu sağlam beşiktaşlı ali altay gezi olaylarina destek verince trt diziyi kaldirdi
heee @Melekcik aynen aynen şimdi çaktım... ula bu zıbıl da çArşı yanında idi kimin kafasına taş düşse çArşı yanına gidiyor... :akuma:

Çevrimdışı Deniz

Muhabbetinizi özlemişiz gençler :bandit: :bandit: .İyi geceler  :uyucam:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Seni mi kıracağım abdullağ  :-* @Abdullah
ayıp bee niye değişti yine bu renk oyuncağa döndü iyice  :money:

Çevrimdışı Melekcik

heee @Melekcik aynen aynen şimdi çaktım... ula bu zıbıl da çArşı yanında idi kimin kafasına taş düşse çArşı yanına gidiyor... :akuma:
Yanılmıyorsam bir kaçkez de carsi icin bedava konserleri oldu hatırlarsan derbifest vardı gs macı öncesi orada sahneye cikdi diye biliyorum @ALI RIZA
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

ben değilim @Necmi abi değiştirdi... :alala: :alala: @Abdullah

Çevrimdışı ALI RIZA

Yanılmıyorsam bir kaçkez de carsi icin bedava konserleri oldu hatırlarsan derbifest vardı gs macı öncesi orada sahneye cikdi diye biliyorum @ALI RIZA
2 tane aynı isimde adam var :) sanatcı biri tiyatrocu  :alala: :alala: sistem hata verdirttin gene @Melekcik  :kop:

Çevrimdışı Abdullah

ben değilim @Necmi abi değiştirdi... :alala: :alala: @Abdullah
maviyi kim yaptı öyleyse  :ebebe:

Çevrimiçi Necmi

mavinin hiç bir tonu olmaz denetçilerle karışır söyleyin bir renk yapayım yeşil saha demek yapacağınız işle uyumlu zaten maviyi denetçilerde bile beğenmiyorum @Abdullah

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi Necmi

maviyi kim yaptı öyleyse  :ebebe:
istersen pembe yapayım :naughty: şöyle güzel bir şeker pembe iyi olur :D

Çevrimdışı Melekcik

2 tane aynı isimde adam var :) sanatcı biri tiyatrocu  :alala: :alala: sistem hata verdirttin gene @Melekcik  :kop:
Geç olan  :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Abdullah

mavinin hiç bir tonu olmaz denetçilerle karışır söyleyin bir renk yapayım yeşil saha demek yapacağınız işle uyumlu zaten maviyi denetçilerde bile beğenmiyorum @Abdullah
Abi yeşilin bu tonu güzel gibi sıkıntı yok bunda sadece ilk renk sıkıntıydı  :evillol: bu renk sabit kalsın değişmesin başka bir şey istemiyorum  :D

Çevrimdışı Abdullah

:aaa: pembe mii

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı Abdullah

mavi ben yaptım @Abdullah
sen boşver rengi bizim program ne oldu bitiremedin mi hala  :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

Süper olur  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

Bu kişi @ALI RIZA
çok açıklayıcı bir foto olmuş gerçekten  :evillol: :evillol: ben bile tanıyamadım bundan  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Bu kişi @ALI RIZA
Bi' de o nasıl dosya ismi öyle destan yazmışlar resmen  :kop:

Çevrimdışı Melekcik

çok açıklayıcı bir foto olmuş gerçekten  :evillol: :evillol: ben bile tanıyamadım bundan  :bandit:
Belli oluyor daha ne olsun olmdı googleye ya buna benzeri iste :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Bi' de o nasıl dosya ismi öyle destan yazmışlar resmen  :kop:
Hani telefondan indir diyince isim yazmıyoruzya belki ondandır. @Abdullah sende bana taktın ha :alala: :alala: :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Oldumu @Abdullah

[eklenti yönetici tarafından silindi]

Çevrimdışı TØLGA

Dokunmayacam  :money: :money: .Sadece biraz makas alacam  :ishock: :ishock:
deniz bende burdayım korkma bişeyçik yapamaz @ALI RIZA beyfendi :D
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu kişi @ALI RIZA
he bu şarkı da mı söylüyor @Melekcik :) ismin ne güzel oldu :)  :upto: :upto: :upto: :upto: :upto:

Çevrimdışı ALI RIZA

sen boşver rengi bizim program ne oldu bitiremedin mi hala  :bandit:
@Abdullah hiç sorma :) 2012 programda vertabanı hatası aldım :) kaldırdım 2010 kurdum  :evillol:
Bu hafta sadece programla ilgilendim bitti şablonu yaptım 2012 de yapmıştım 2010 a dönünce versiyon hatası verdi...
Setup yapmayacağım deneme amaçlı bir şablonu vereceğim bakın diye ufak tefek düzelticek alanları bildirirsiniz gerisi düzeltir setup yapar pc kurabilirsiniz..
Prorramda extra sizlere özel olarak Excell döküm yapacağım misaal kaleciler excelle dökeceksiniz ekibe paylaşır birbirinizle güncellersiniz oyuncuları eklersiniz.. 8 tane katman var  :evillol: istesem 1 günde yaparım sorun değil 3-5 saatlik iş ama ben emek harcamak istiyorum güzel olması için 10 15 gün biter tahmini süre sıkılırsam yarın yapar alın derim  :by2: :by2:
unutmadan birde oyuncu resimleri düşünüyorum da bakalım belli olmaz ama olursa da süper olur... tipleri webten alacaksınız...

şimdilik bunlar bilgi amaçlı olsun... abdullağ  :-*

Çevrimdışı Abdullah

Hani telefondan indir diyince isim yazmıyoruzya belki ondandır. @Abdullah sende bana taktın ha :alala: :alala: :kop: :kop:
Ben mi taktım ne dedim ki  :)

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe