Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2478447 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

yaaaaa neden değiştiryosun uğrasıyoduk ne güzel  :by2:
@Tolga sen üzülme diye lila düşünüyorum  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

tam yatarken denk geldiniz sabah iş var hadi herkese iyi geceler  :uyucam: :super: :super:
Daha karpuz kesecekdik nereye @Serkan7738   :by2:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Serkan7738

Daha karpuz kesecekdik nereye @Serkan7738   :by2:

Yarin sabahlayalim hepimiz bugun uyyalim ZZZZZzzzzz

Çevrimdışı Melekcik

Wayyy @Melekcik gelmiş hoş gelmiş sefa getirmiş alemin kralı  :halay:
lila deneyeyim mi  :alala: :alala:
Hoşbuldum beyaz showa bakiyordum dene bakalım @ALI RIZA  :kop: :kop:
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 01:22:23 Melekcik ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

Yarin sabahlayalim hepimiz bugun uyyalim ZZZZZzzzzz

Peki nasil istersen @Serkan7738  :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Hoşbuldum beyaz showa bakiyordum dene bakalım  :kop: :kop:
güzel sanatçılar yok ayşe HATUN önal dışındakiler hikaye caz cüz  :kop: @Melekcik

Çevrimdışı Anıl

@Serkan7738 abinin yanına alıyoruz senide @anilt  şom ağızlılar iddaa sayfasınada yazın bari  :biggrinking:
yav yeşil nedir yaaaaa gördükçe gülüyorum  :evillol: :evillol:
Şom ağızlık değil, maçı kafada oynayabilme :bandit: @Tolga
2. maçı da söyliyim şimdiden kazanırız ama elemeye yetmez :tabe:
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 01:23:57 anilt ]

Çevrimdışı Melekcik

güzel sanatçılar yok ayşe HATUN önal dışındakiler hikaye caz cüz  :kop: @Melekcik
Ne yapalım tv hep drama aglamali olumlu film dizi dolu haftada bir beyaz var bide arkadaşım hoşgeldin vardı oda tatilde @ALI RIZA  :ok:

Çevrimdışı TØLGA

Şom ağızlık değil, maçı kafada oynayabilme :bandit: @Tolga
2. maçı da söyliyim şimdiden kazanırız ama elemeye yetmez :tabe:
haklısın scout karşim benim  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

haklısın scout karşim benim  :biggrinking:
Rengimiz adam gibi bişey oldu sonunda :D

Çevrimdışı Abdullah

@Tolga renklerini değiştirdim denetçiler mavi Scoutçular açık mavi  :ok:
@anilt @Abdullah @Serkan7738
:ok: pazar günü rengimiz ne  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne yapalım tv hep drama aglamali olumlu film dizi dolu haftada bir beyaz var bide arkadaşım hoşgeldin vardı oda tatilde @ALI RIZA  :ok:
@Melekcik Yabancı dizi ile the originals, the flash, gotham, the vampire diarles, ve türkiyeden ise Kardeş payı... zamanın varsa İşler güçleri izle  :halay: :halay:

Çevrimdışı ALI RIZA

:ok: pazar günü rengimiz ne  :evillol:
abdullağ bilmem kızmızı istersin beyaz mı istersin siyahmı bilemedim @Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

abdullağ bilmem kızmızı istersin beyaz mı istersin siyahmı bilemedim @Abdullah
Bu iyi böyle oynamayalım daha fazla  :tabe:

Çevrimdışı ALI RIZA

Bu iyi böyle oynamayalım daha fazla  :tabe:
Seni mi kıracağım abdullağ  :-* @Abdullah

Çevrimdışı Melekcik

@Melekcik Yabancı dizi ile the originals, the flash, gotham, the vampire diarles, ve türkiyeden ise Kardeş payı... zamanın varsa İşler güçleri izle  :halay: :halay:

İşler güçler ile leyle ile mecnunun hastasıydım yabancı dizilerden beats motel lost ve alcatrazı izledim @ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

İşler güçler ile leyle ile mecnunun hastasıydım yabancı dizilerden beats motel lost ve alcatrazı izledim @ALI RIZA
leyla ile mecnunu izlemedim alcatraz güzeldi... @Melekcik
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 01:46:13 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Melekcik

leyla ile mecnunu izlemedim alcatraz güzeldi...
Kardeş payı ile senaristi yapimcisi ayni komikti ya keske kaldirmasaydi trt gezi olayindan dolayi kalktı @ALI RIZA

Çevrimdışı Deniz

@Abdullah @Serkan7738 @anilt bu ne olm renkten renge giriyorsunuz  :kop: :kop: .Pembeyi denesek mi size ?  :alala:  :eyes :eyes
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

Kardeş payı ile senaristi yapimcisi ayni komikti ya keske kaldirmasaydi trt gezi olayindan dolayi kalktı @ALI RIZA
@Melekcik o zamanlar öyle bir durum varmış hiç izlemedim o sıra işler güçler odaklıydım :) istanbuldan yeni dönmüş burun ameliyatı olmuş sağlık problemleri yasıyordum ve amcaoğlu yengem çağırıyordu gel gel biraz biber gazı ye diye  :kop: :kop: :kop: 3 günlügüne gittim 1 ay istanbulda kaldım 110. yılda tribünde idim  :sevinc :sevinc
[ Son Düzenleme: 21 Şubat 2015, 01:54:44 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Melekcik

@Abdullah @Serkan7738 @anilt bu ne olm renkten renge giriyorsunuz  :kop: :kop: .Pembeyi denesek mi size ?  :alala:  :eyes :eyes
Gidişat o  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

kamber de geldi eğlence tam oldu senin rengi ne yapsam acaba  :bandit: sakın scoutcularıma dokunayım deme  :akuma: karşında beni bulursun  :steamed: :steamed: :steamed: @Deniz

Çevrimdışı Melekcik

o zamanlar öyle bir durum varmış hiç izlemedim o sıra işler güçler odaklıydım :) istanbuldan yeni dönmüş burun ameliyatı olmuş sağlık problemleri yasıyordum ve amcaoğlu yengem çağırıyordu gel gel biraz biber gazı ye diye  :kop: :kop: :kop: 3 günlügüne gittim 1 ay istanbulda kaldım 110. yılda tribünde idim  :sevinc :sevinc
Dizinin bas rol oyuncusu sağlam beşiktaşlı ali altay gezi olaylarina destek verince trt diziyi kaldirdi

Çevrimdışı Deniz

kamber de geldi eğlence tam oldu senin rengi ne yapsam acaba  :bandit: sakın scoutcularıma dokunayım deme  :akuma: karşında beni bulursun  :steamed: :steamed: :steamed: @Deniz
Dokunmayacam  :money: :money: .Sadece biraz makas alacam  :ishock: :ishock:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe