Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2478062 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

son 1 saat 20 dk efsane sahalara dönüyor  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Serkan7738 tabi scout oldun buralara girmezsin Mevki arttı slm bile vermezsin  :kop: :kop:
bizler emekçiyiz ağa ne bile marabanın halını  :bandit: :bandit:
@Abdullah efendi de kendi alanı var oradan bizleri davet etsin imzasını fofso nu göstersin
@Melekcik isim değişti  kedicik mi yapsak ilerleyen zamanlarda  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :kop: :kop: :kop: :kop: :ishock: :ishock:
@Tolga sana bişe demiyorum atarlanırsın korkuyorum  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

Çevrimdışı Serkan7738

@Serkan7738 tabi scout oldun buralara girmezsin Mevki arttı slm bile vermezsin  :kop: :kop:
@Abdullah efendi de kendi alanı var oradan bizleri davet etsin imzasını fofso nu göstersin
@Melekcik isim değişti  kedicik mi yapsak ilerleyen zamanlarda  :evillol: :evillol: :evillol: :evillol: :kop: :kop: :kop: :kop: :ishock: :ishock:
@Tolga sana bişe demiyorum atarlanırsın korkuyorum  :busted_cop: :busted_cop: :busted_cop:

ben şu uçak iptallerini bi atlatıyımda 24 saat aranızda olucam @ALI RIZA  :uyucam:

Çevrimdışı ALI RIZA

ben şu uçak iptallerini bi atlatıyımda 24 saat aranızda olucam @ALI RIZA  :uyucam:
@Serkan7738 boş ver iptal olmuş bizim sayfaya yönlendir herkesi  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Serkan7738

@Serkan7738 boş ver iptal olmuş bizim sayfaya yönlendir herkesi  :kop: :kop: :kop:

Emin ol havaalanında 3 gün beklemiş sinirli yolcularla muhattap olmak istemezsin  :ebebe: @ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Yuh bunu hakaret sayarım @ALI RIZA kedicik nedir  :akuma: :s20: :vur :kar: :kuserim
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Abdullah

Disardayim gelince cevap verecem buna

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Anıl

oglum yaaaa :D vurun bunu ne diyor adam  :bandit:
Üzülerekte olsa ne dediysek o :ebebe: @Tolga

Çevrimdışı TØLGA

Üzülerekte olsa ne dediysek o :ebebe: @Tolga
@Serkan7738 abinin yanına alıyoruz senide @anilt  şom ağızlılar iddaa sayfasınada yazın bari  :biggrinking:
yav yeşil nedir yaaaaa gördükçe gülüyorum  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

@Tolga renklerini değiştirdim denetçiler mavi Scoutçular açık mavi  :ok:
@anilt @Abdullah @Serkan7738

Çevrimdışı Serkan7738

iyice dönme olduk ha hergün farklı renk ama bunu sevdim iyi bu  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

iyice dönme olduk ha hergün farklı renk ama bunu sevdim iyi bu  :evillol: :evillol:
diğer renk benimde hoşuma gitmemişti ne renk oldugunuz belirsiz idi şimdi güzel oldu...  :ok:

Çevrimdışı Serkan7738

tam yatarken denk geldiniz sabah iş var hadi herkese iyi geceler  :uyucam: :super: :super:

Çevrimdışı ALI RIZA

tam yatarken denk geldiniz sabah iş var hadi herkese iyi geceler  :uyucam: :super: :super:
iyi geceler... Allah rahatlık versin

Çevrimdışı Melekcik

@ALI RIZA  ben lilada ısrarcıyım  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Wayyy @Melekcik gelmiş hoş gelmiş sefa getirmiş alemin kralı  :halay:
lila deneyeyim mi  :alala: :alala:

Çevrimdışı Serkan7738

Yok cingene pembesi olsun @Melekcik

Çevrimdışı TØLGA

yaaaaa neden değiştiryosun uğrasıyoduk ne güzel  :by2:
Böyle bir aşk yok