Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2477308 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Serkan7738

@ALI RIZA güzel olmuş ama sol açıkla sol bekin yerinin değişmesi lazım  :ishock:

Çevrimdışı Abdullah

@ALI RIZA güzel olmuş ama sol açıkla sol bekin yerinin değişmesi lazım  :ishock:
Çaktırmaa  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

olm 1 gün giremedik diye neler saklıyosunuz benden @Abdullah

Çevrimdışı Melekcik

Hangi paraya  :ebebe:
Ee yönetime geldiler bulsunlar artık busene sampiyonluk kacarsa yonetimdendir beni bilen fikret ormani sevdimi bilir ama tecrübeli bir stoper şarttı gitti genc aldi ucuz diye bundan sonra takıma genç takviyesi yeter biraz tecrübe katacak oyuncu sart mac kurtaran kaleci sart sag sol bek şart velinin ayağı düzgün olanı şart. Tabi sezon sonu kimseyi satmaz isek  :money:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Abdullah

olm 1 gün giremedik diye neler saklıyosunuz benden @Abdullah
Kim saklıyor  :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Abdullah

Ee yönetime geldiler bulsunlar artık busene sampiyonluk kacarsa yonetimdendir beni bilen fikret ormani sevdimi bilir ama tecrübeli bir stoper şarttı gitti genc aldi ucuz diye bundan sonra takıma genç takviyesi yeter biraz tecrübe katacak oyuncu sart mac kurtaran kaleci sart sag sol bek şart velinin ayağı düzgün olanı şart. Tabi sezon sonu kimseyi satmaz isek  :money:
FFP  :by2:

Çevrimdışı Melekcik

FFP  :by2:
Ya ozaman desinlerki biz şampiyonluğa oynuyacak kadro kurmuyacağız para yok desinler. Yapmayın bize de yazıkbursa macında penaltiyi vermese ozamn izle stoperler kotu demiyorum tecrube yok ersan blda var oda sakar

Çevrimdışı ALI RIZA

noluyo burda @Melekcik kim  :alala: :alala:
@Melekcik bildiğimiz melek dişi kartal melek  :kop: :kop: :kop:
@Serkan7738 değişikler yapacagım iyi ki söyledin görmemişim  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

:nargile: :nargile: :nargile: :nargile: @Abdullah
sizin scout programını yaızyorum sorun verdi çıldırdım yav  :s20: güzel olacak

görende wyscout gibi program yapıyosun sanacak heee  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

Bu arkadaş neden böyle kıskançlık yapıyor @Tolga  @ALI RIZA  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

görende wyscout gibi program yapıyosun sanacak heee  :biggrinking:
Olsun  @Çağrı istedikleri ile yapıyorum...  @Tolga  :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

Sizi sevdiğinden @Serkan7738  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

bişe demiyorum bana kızıyor tavır alıyor @Serkan7738

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı TØLGA

haydaaaaa bi gönüllü scout olmak icin halk cocuğunu üzdünüz gençler
Hem sizin mac izlemeniz lazim degilmi ya ne sürtüyonuz burda gidin maç izleyin  :evillol:
Yeşil sokak holiganları   :upto:
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 17:00:30 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

Hem sizin mac izlemeniz lazim degilmi ya ne sürtüyonuz burda gidin maç izleyin  :evillol:

ojesi zarar görmesin diye mandalina soyamayan kızlar için hamsi ayıklayan kızları üzdünüz beyler  :biggrinking: başlarız acelemiz yok sistem bi kurulsun seni üzermiyim lan ben  :ishock: @Tolga

Çevrimdışı TØLGA

ojesi zarar görmesin diye mandalina soyamayan kızlar için hamsi ayıklayan kızları üzdünüz beyler  :biggrinking: başlarız acelemiz yok sistem bi kurulsun seni üzermiyim lan ben  :ishock: @Tolga
kıskanıyo flen diyon ondan dedik benim öyle bos vaktim yok kendime ayırıyorum zamanımı ben  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Senin halı saha maçlarını izleyerek başlayacam ben işe. Bundan sonra maçları kaydedip bana yolluyorsun.  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Senin halı saha maçlarını izleyerek başlayacam ben işe. Bundan sonra maçları kaydedip bana yolluyorsun.  :evillol:
Beşiktaş `ın halisaha takımına mi transfer etcen yoksa??  :naughty: :naughty:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

@Abdullah maçları biz kasetten mi izliycez  :D

Çevrimdışı TØLGA

@Abdullah maçları biz kasetten mi izliycez  :D
geriden geliyor abisi ooo teyipden mac dinleyip oyuncu raporu flende yazmasın da  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe