Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2477524 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Abdullah

abdullağ gelmiş @Melekcik yabancı değil bizim abdullağ @Abdullah
İsmimi bu şekilde erozyona uğratan ilk,tek ve sanırım son insansın abi.  :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

lila mı  :alala:
evet kesinlikle güzel renk ne var bunda  :alala: :kop: :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

lila mı  :alala:
illa abdullağ sende ki de secenek turkuaz yapardım yada bordo  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

evet kesinlikle güzel renk ne var bunda  :alala: :kop: :kop: :kop: :kop:
Yo kötü demedim de yeşil de kötü değil yani.  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Abdullah

illa abdullağ sende ki de secenek turkuaz yapardım yada bordo  :bandit: :bandit:
Normal üyeler zaten bordoya yakın bir renkte karışırdı o. Turkuazın da önceki yeşilden pek bir farkı yok ya iyi böyle.  :icool:

Çevrimdışı ALI RIZA

İsmimi bu şekilde erozyona uğratan ilk,tek ve sanırım son insansın abi.  :bandit:
:nargile: :nargile: :nargile: :nargile: @Abdullah
sizin scout programını yaızyorum sorun verdi çıldırdım yav  :s20: güzel olacak

Çevrimdışı Melekcik

@Melekcik siteyi sana bıraksak pink yaparısn  :kop: :kop: :kop:
aaaaaa ama ayıp lila neyi var ayrıca olsa ne olur @ALI RIZA   :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 14:52:20 Melekcik ]
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Abdullah

:nargile: :nargile: :nargile: :nargile: @Abdullah
sizin scout programını yaızyorum sorun verdi çıldırdım yav  :s20: güzel olacak

Sen de ne program yazarmışsın bee  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

aaaaaa ama ayıp lila neyi var ayrıca olsa ne olur @ALI RIZA   :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim
Gömlek olarak güzel lila :) @Melekcik

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Scoute ekibinde olanlar ALHAJI KAMARA bakın bakalım forvet ve sol âçık oynuyor yaş 20 hızlı türkiyede iş yapar

Çevrimdışı Abdullah

Scoute ekibinde olanlar ALHAJI KAMARA bakın bakalım forvet ve sol âçık oynuyor yaş 20 hızlı türkiyede iş yapar
Bakacağım oyuncuya  :)
ama bundan sonra oyuncu tavsiyeleri için bu başlığı kullanalım  :evillol:
http://besiktasarena.com/scouting/tum-uyeler-icin-scouting-oyuncu-tartisma-platformu/

Çevrimdışı ALI RIZA

@Melekcik bak sen scouting girl olmuş  :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

Bir tane videosunu bulabildim sadece. Böyle bir videodan da ne kadar yorumlanır bilemiyorum da. Türkiye'de bir anadolu takımında oynasa Emenike'nin yaptığına benzer bir patlama yapar. Burası kesin ama sonrasında bir büyük bir takımda neler yapar bilemem.  :evillol: Maç içerisindeki genel oyununu incelemek lazım. Sadece golleri izleyip yorum yaparsak Almeida bile iyi gelir gözüme.  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Melekcik

Bir tane videosunu bulabildim sadece. Böyle bir videodan da ne kadar yorumlanır bilemiyorum da. Türkiye'de bir anadolu takımında oynasa Emenike'nin yaptığına benzer bir patlama yapar. Burası kesin ama sonrasında bir büyük bir takımda neler yapar bilemem.  :evillol: Maç içerisindeki genel oyununu incelemek lazım. Sadece golleri izleyip yorum yaparsak Almeida bile iyi gelir gözüme.  :evillol: :evillol:
Yanlız kırmızı yedigi pozisyonu izle gülmekten ölürsün :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Abdullah

Yanlız kırmızı yedigi pozisyonu izle gülmekten ölürsün :kop: :kop: :kop:
Ağlıyor mu o napıyor ya  :kop: :kop:

Çevrimdışı Melekcik

Yanlız bizim tolga ve cenkin yerine yabancı sınırıda kalkıyor maç kurtaran kaleci lazım paraya kıyıp GUILLERMO OCHOA alsalar

Çevrimdışı Melekcik

Ağlıyor mu o napıyor ya  :kop: :kop:
Bizde oynasa hakemden tımarhanelik olur :kop:

Çevrimdışı Abdullah

Yanlız bizim tolga ve cenkin yerine yabancı sınırıda kalkıyor maç kurtaran kaleci lazım paraya kıyıp GUILLERMO OCHOA alsalar
Hangi paraya  :ebebe:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe