Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2476483 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı TØLGA

Hiç sorma hiç ilk yarı 5 oldu kapattım  :ebebe:
hangi maç la o  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Bu birrrrr ne kadar trabzon yensin istesemde belliydi yani  :busted_cop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Bu birrrrr ne kadar trabzon yensin istesemde belliydi yani  :busted_cop:
2oldu handikap oynayanlari sevindirdik bende dahil  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu trabzon 10 dakikada bir gol yiyor 8-9 olur mu  :ebebe: :kop:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı TØLGA

bu trabzon 10 dakikada bir gol yiyor 8-9 olur mu  :ebebe: :kop:
ilk yari 1 tane daha atsalar bizim rekoru egale ederler diyecem ama o şampiyonlar ligindeydi
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Feyenoord ofsayttan gol atti verdiler ya hadi roma bastır lan  :bawling:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA alışık değilim senin burada olmayışına. alıştıkya tek ikimiz kalıyorduk korkuttun mabet falan yakaladı sandım :kop: :kop: :kop: :kop:
bende bazen diyorum çok mu duruyorum acaba diye  :bandit: :bandit: @dişi kartal melek

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA  :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim :kuserim
@dişi kartal melek seni de yazacaktım ama seni nereye yazayım bulamadım  :alala: kalbimizdesin  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

iş aldım onun için araziye gittim @ALI RIZA ayrıca melekcik nedir yaaa  :kop: :kop: :kop: :kop:
hayırlı olsun... Allah utandırmasın... Sıkıntı çekmez işlerini hakkıyla kazasız belasız yapma temmesini diliyorum
Melekcik @dişi kartal melek daya güzel duruyor 

Çevrimdışı ALI RIZA

Maça odaklanıyorum burada yokum  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

İyi geceler gençler  :uyucam:

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

@dişi kartal melek seni de yazacaktım ama seni nereye yazayım bulamadım  :alala: kalbimizdesin  :evillol: :evillol: :evillol:
Ah ah zamanında bir hakemdim varya öfff kimse collina halt etmiş @ALI RIZA :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

Korku yavrucak aman aman @ALI RIZA  :kop: :kop:
ne yapalım boynumuz kıldan incedir  :kop: :kop: @dişi kartal melek  :pray: ben ettim sen etme  :ishock:

Çevrimdışı Melekcik

Zamanının iyi hakemlerindenim. Collolina halt eder yanımda @ALI RIZA  :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

Ah ah zamanında bir hakemdim varya öfff kimse collina halt etmiş @ALI RIZA :kop: :kop: :kop:
Ne hakemi idin  :alala: voleybol mu  :bandit: @dişi kartal melek cik

Çevrimdışı Melekcik

hayırlı olsun... Allah utandırmasın... Sıkıntı çekmez işlerini hakkıyla kazasız belasız yapma temmesini diliyorum
Melekcik @dişi kartal melek daya güzel duruyor 
İnşallah birseyler ters gitmez iyi dileklerin için teşekkürler. İsime gelince değiştiremiyormuyuz ben baktım olmuyor yada ben yapamadım @ALI RIZA  :alala: :alala:

Çevrimdışı Melekcik

Ne hakemi idin  :alala: voleybol mu  :bandit: @dişi kartal melek cik
Basketbol iyide oynarım aslında :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

İnşallah birseyler ters gitmez iyi dileklerin için teşekkürler. İsime gelince değiştiremiyormuyuz ben baktım olmuyor yada ben yapamadım @ALI RIZA  :alala: :alala:
o iş banait ben hallederim  :sevinc bana özelden Yapacagın nick söyle halledeyim...  :bandit: :bandit: :bandit: @dişi kartal melek

Çevrimdışı ALI RIZA

Basketbol iyide oynarım aslında :money:
bende üniversite de kendi kampüs takımında idim  :bandit: final macında 5 dk oynadım  :kop: :kop: KSU Meslek Yüksek okulu takımı  :sevinc :sevinc

Çevrimdışı Melekcik

bende üniversite de kendi kampüs takımında idim  :bandit: final macında 5 dk oynadım  :kop: :kop: KSU Meslek Yüksek okulu takımı  :sevinc :sevinc
Hımm bak bak bak maşallah herşeyde var beyimizde @ALI RIZA  :bandit:
[ Son Düzenleme: 20 Şubat 2015, 11:47:35 Melekcik ]

Çevrimdışı ALI RIZA

Hımm bak bak bak maşallah herşeyde var beyimizde :bandit:
Ders dışında sosyal aktivitem çok iyiydi  :evillol: Cuma namazına gideyim 30 45 dk kadar geliyorum hayırlı cumalar @Melekcik  :evillol:
bir de giriş işlemleri diğer isminle yapmalısın unutma...Onu da değiştiririm olmasa  :ok:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe