Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2474867 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı TØLGA

ya manyak onlar benim kuzen mesela günde herlade bir 12 saat oynuyordur
takıma felan da dahildi bir ara ama sıkılıp bırakıyor sonra geri dönüyor
bilmiyorumda normal insan işi değil
yav normal zaten bir maç en az 20 dk sürüyor oda iyi oynayanlar için
40 dk flen görende var  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

ya manyak onlar benim kuzen mesela günde herlade bir 12 saat oynuyordur
takıma felan da dahildi bir ara ama sıkılıp bırakıyor sonra geri dönüyor
bilmiyorumda normal insan işi değil
Ben uzun süre dota2 oynadım çok da iyi oynarım Turnuvalara da katılmışlığım falan var ama bu sene bıraktım çok vakit yiyor ve ciddi anlamda beyni meşgul ediyor.Gerek yok vakti pc başında öldürmeye :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

benim halam oğlu oynuyor :) uzayla ilgili oynuyordu gece uyumuyor sabah 5 6 yatıyor 1-2 de kalıp devam  :kop: :kop: yaş 32 felan 8 yıl üni bitirme derdinde idi inş. müh.  :kop: :kop: zor bela bitirdi ama oyunlardan kurtulmuyor

Çevrimdışı Deniz

yav normal zaten bir maç en az 20 dk sürüyor oda iyi oynayanlar için
40 dk flen görende var  :biggrinking:
Ben dotada sürekli 70-80 dk yı görüyordum :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Bunlar dota statslarım

Rank en son 4200 dü şimdi ne hale geldi bilmiyorum arkadaşa verdim accountu  :)

Çevrimdışı TØLGA

Ben dotada sürekli 70-80 dk yı görüyordum :)
valla ben oyun oynarken okula gitmemeye başladım uykusuzlukdan o gün bugündür oynamıyorum bıraktım  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Boş işler bunlar ya buna ayrılacak vakitte neler yapılır  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

+1903

Çevrimdışı Deniz

Beyler bu bomba  :kop:

Çevrimdışı FARUK

bunlar ibiğini dibiğini herşeyi biliyor uygulayabiliyor onun gibi ben o kadar çok oynamadım

benim uykum gelmiş :)
ne yazmış tolga  diyorum hiç böyle yapmazdı :)

Çevrimdışı TØLGA

Beyler bu bomba  :kop:

kaç senelik counter'cıyım böyle birşey görmedim  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

benim uykum gelmiş :)
ne yazmış tolga  diyorum hiç böyle yapmazdı :)
ne anladın kimbilir  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı FARUK

ne anladın kimbilir  :evillol:
hiç sorma anlarsın hemen .:)

Çevrimdışı ALI RIZA

Online sevmedim ama GTA hastayım resmen... GTA3 GTA vice city bitirmiştim :) GTA san anndres oynadım sonra yama kurdum... En son GTA 4 indirim 4 dvd idi Ama PC kaldırmıyor adamlar öyle grafik yapmışlarki maşallahları var :) i7 4 gb 1 gb ekran kartında Grafik donuyor  :kop: :kop:
GTA 5 PC cıkması bekliyorum Playstation var ama gidip bir ara oynayayım 5 6 saatimi harcayayaım  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı ALI RIZA

1in 3 magnum almış kafaya vur bir kerede götürüyor...

Çevrimdışı Abdullah

Online sevmedim ama GTA hastayım resmen... GTA3 GTA vice city bitirmiştim :) GTA san anndres oynadım sonra yama kurdum... En son GTA 4 indirim 4 dvd idi Ama PC kaldırmıyor adamlar öyle grafik yapmışlarki maşallahları var :) i7 4 gb 1 gb ekran kartında Grafik donuyor  :kop: :kop:
GTA 5 PC cıkması bekliyorum Playstation var ama gidip bir ara oynayayım 5 6 saatimi harcayayaım  :kop: :kop: :kop:
4 efsane ya geçen sene az mi oynadım onu oturup saatlerce araba sürüyordum bu kadar mi zevkli olur bir oyun ya 5i bekliyorum dört gözle

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı TØLGA

tavsiye ederim gta 5 açık dünya on numara X box var arkadaşta valla 1.200 mü ne almış galiba 1 tb harddisk var yanında
tüm güncel oyunlar var ilerde almayı düşünüyorum  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı ALI RIZA

4 efsane ya geçen sene az mi oynadım onu oturup saatlerce araba sürüyordum bu kadar mi zevkli olur bir oyun ya 5i bekliyorum dört gözle
Sırf gta için Hayvan gibi Pc toplamayı Düşünüyorum ama öyle böyle değil ram en kötü 32 gb olacak çift köprülü 2 soketli ekran kartı... i7 son versiyon işlemci SSD hdd canavar olsun biraz

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe