Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2556551 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı TØLGA

:evillol:
sen okudun galiba güldüğüne göre (konusunu biliyorum kitabın bu arada )  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Dogan

klübde dinazor çok bilmiyorki riva arazisinin temlik altında oldugunu konusuyor  :biggrinking:
he he de geç
Kardeşim bunlar besiktasa zarar veriyo ama böyle.Cok can sıkan bi durum.Orman bi daha ki secimde secilmezse kendimi kulüp binasına zincirleyip açlık grevi baslaticam.Bu tür insanlar smp. olmamizida istemiyodur belki...

Çevrimdışı TØLGA

Kardeşim bunlar besiktasa zarar veriyo ama böyle.Cok can sıkan bi durum.Orman bi daha ki secimde secilmezse kendimi kulüp binasına zincirleyip açlık grevi baslaticam.Bu tür insanlar smp. olmamizida istemiyodur belki...
ben Beşiktaş'da başkan değil yönetim kurulu seçilmesinden yanayım fikret ormanın yönetiminde 3 tane adam vardır düzgün mete vardar ahmet nur çebi umut güner
gerisi tırışşşş malesef seçilirse de son dönemi olacak ondan sonra ne yapıcan  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

gri'nin elli tonu var sinemaya geliyo kitabına çok iyi diyolaaaa ne diyorsun rıza başkan  :biggrinking:
Haydaaaaaa ben kitabını okudum, fragmanını da izledim. Kitapla bire bir gibi görünüyor. O yüzden tehlikeli film evde izlemek daha güvenli :D :D :D @Tolga

Çevrimdışı TØLGA

Haydaaaaaa ben kitabını okudum, fragmanını da izledim. Kitapla bire bir gibi görünüyor. O yüzden tehlikeli film evde izlemek daha güvenli :D :D :D @Tolga
valla bilmiyorum kararsızım bir kızdan gel gidelim diye teklif gelirse düşünürüm  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

niyetim var bir ara başlıyacam bakalım :)
Zor degil günde 10 15 günde bitirirsin... İlgi çeker... sürekleyici olur...

Çevrimdışı TØLGA

o yüzden başlamak istemiyorum ya neyse  :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

@Serkan7738 reisss nerdesin üşüyoruzzzzz  :isad:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

@Serkan7738 reisss nerdesin üşüyoruzzzzz  :isad:

Böbrekler gitti abi kolay mı onun derdinde galiba  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Dogan

ben Beşiktaş'da başkan değil yönetim kurulu seçilmesinden yanayım fikret ormanın yönetiminde 3 tane adam vardır düzgün mete vardar ahmet nur çebi umut güner
gerisi tırışşşş malesef seçilirse de son dönemi olacak ondan sonra ne yapıcan  :biggrinking:
Secilsin şöyle koltuguna otursun arenada sampiyonluk görsün,ondan sonra yerini yeni neferlere bırakır  zaten.Şu adama arenada şampiyonluğu cok mu görüyolar  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

o yüzden başlamak istemiyorum ya neyse  :ebebe:
Bak tatil fırsatını iyi değerlendir başla bence bahar ayı da geliyor...! @Tolga fırsatlar kaçırma... Üniversite maceralarımı anlattırma burada  :kop:

Çevrimdışı Dogan

O fotoğrafı cercevelettirip odama asicam efsane baskan diye.Cok cefa cekti simdi sefasını sürecek

Çevrimdışı Anıl

Aman fazla sürüklenmesin :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

O fotoğrafı cercevelettirip odama asicam efsane baskan diye.Cok cefa cekti simdi sefasını sürecek
sefa derken?:D düzelen birşey yokki sadece stadyum yapılıyor ve takım iyi
borçlar duruyor malesef
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Aman fazla sürüklenmesin :evillol:
anıl sen sürüklendinmi  :naughty: :naughty:
bize bişey olmaz merak etmeyin  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

valla bilmiyorum kararsızım bir kızdan gel gidelim diye teklif gelirse düşünürüm  :evillol: :evillol:
Ben fazla bayan seyirci olacağını düşünmüyorum :D @Tolga ama eğer öyle bir teklif gelirse de sinemayı boşver bence :icool:

Çevrimdışı Anıl

anıl sen sürüklendinmi  :naughty: :naughty:
bize bişey olmaz merak etmeyin  :bandit:
Tehlikeli kitap valla ben yarısını okudum sonra uzun süre devam etmedim sonra geçtiğimiz yaz bitirdim ama güzel kitap. Onun 2. ve 3. kitapları da var. Karanlığın Elli Tonu ve Özgürlüğün Elli Tonu diye :D

Çevrimdışı Dogan

sefa derken?:D düzelen birşey yokki sadece stadyum yapılıyor ve takım iyi
borçlar duruyor malesef
Bu sene ve gelecek sene smpiyon olcaz 3.yildizi takicaz renkliler 4.yildiz die aglicaklar bundan ala sefa mi olur  :lol:

Çevrimdışı Melekcik

zaten onu diyen kızın filme gitmesine gerek yok  :upto: :upto: 
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı ALI RIZA

zaten onu diyen kızın filme gitmesine gerek yok  :upto: :upto: 
uuuuu Tam kalbinden vurdu resmen   :nargile: :nargile: :nargile: :nargile: :nargile:

Çevrimdışı Melekcik

uuuuu Tam kalbinden vurdu resmen   :nargile: :nargile: :nargile: :nargile: :nargile:
@ALI RIZA yalan değilmi film bazı ülkelerde yasaklı konusu malum bunu diyen kız açtırma konuyu :naughty: :naughty:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Abdullah

Selam gençler ve kendini genç hissedenler   :D

Çevrimdışı Melekcik

Selam gençler ve kendini genç hissedenler   :D
a.s geçlik yaşla değil içindeki ruhla olur :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

a.s geçlik yaşla değil içindeki ruhla olur :kop: :kop: :kop:
kendimi direkt yaşlı sınıfına geçiriyorum öyleyse  :D

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe