Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2476573 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Deniz

İyi geceler arkadaşlar  :uyucam:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

Eskilere hic girme istersen... Tamamen aile baskisi ve korkudan olusan birsey... Haberlerde goruyoruz hepimiz..Adamin karisini gun de 5 vakit dovuyor hala bosanmiyor, ailesine soylemiyor, kimseden yardim istemiyor... Nedeni cok basit degil mi? Ya da eski kafalardaki bosanirsam dul kalirim, hic kimse beni almaz psikolojisi... Madem oyle katlaniyim olene kadar sendromu...

Benim cogu kiz arkadasim sizin varsayimlarinizin tam tersini soyluyor.. 10 tane arkadasim bosandiysa 5 bosanma dilekcesini ilk veren kiz tarafi olmustur... Artik korkulari kalmadi insanlarin, ailelerinden baski gormuyorlar, bosandiktan sonra evlenmesem de mantigi kafalara isledi...

Yillardir soyluyorum evlilik sevismenin resmiyet adidir diye... Tamamen sevismenin resmilestirilmesi acisindan kurulmus birseydir...
Genelleme yapıyorsunuz yapmayın yanlış bence siz olaya farklı bakıyorsunuz evli değilsiniz herhalde ama evlenip çocuğunuz olunca konuşalım  :tabe:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Fatih

Genelleme yapıyorsunuz yapmayın yanlış bence siz olaya farklı bakıyorsunuz evli değilsiniz herhalde ama evlenip çocuğunuz olunca konuşalım  :tabe:
Gordugum seyler aktariyorum...

Evlenmeyi dusunmuyorum ki cocuk olsun...  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı FARUK

@dişi kartal melek  geçmiş olsun çok sevindim.
hoşgeldiniz tekrardan

Çevrimdışı Melekcik

@dişi kartal melek  geçmiş olsun çok sevindim.
hoşgeldiniz tekrardan
@FARUK hoşbuldum teşekkürler :tabe:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ALI RIZA

o masaya dinamit koyup fitili ateşlemeli ve o adamlar bune ya deyip fitilin yanışını izlemeli resmen  :money:

Çevrimdışı ThbrK

Selam arkadaşlar :)

Çevrimdışı TØLGA

Selam arkadaşlar :)
selam :) nerdesiniz millet sesiniz cıkmıyo bu gece
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

selam :) nerdesiniz millet sesiniz cıkmıyo bu gece

fb ts maçına bakıyordum bakmaz olaydım bitmedi 90 dk bu kadar sıkıcı temposuz maç mı olur :)

Çevrimdışı Melekcik

Herkese iyi aksamlar serkan gitti böbrekler :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

fb ts maçına bakıyordum bakmaz olaydım bitmedi 90 dk bu kadar sıkıcı temposuz maç mı olur :)
puan kaybetsin diye bende babama izlettirdim  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

Haklısın birde kartalın açıklamalarına bak sanki Barcelona gibi oynadılar sanarsın :kop:

Çevrimdışı Melekcik

puan kaybetsin diye bende babama izlettirdim  :evillol: :evillol:
Babanın eskişehire macami göndersek yada hem TT arenadan belde saracoğlundan kombine alalım  :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Babanın eskişehire macami göndersek yada hem TT arenadan belde saracoğlundan kombine alalım  :kop: :kop:
valla ben besiktas maclarından uzak tutuyorum o maclara serkani gönderelim sağlam adam kalmaz sahada :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

Haklısın birde kartalın açıklamalarına bak sanki Barcelona gibi oynadılar sanarsın :kop:

karambol dışında pozisyon yok bir tane alper girdi ceza sahasına ikinci yarı vurdu kaleye tek o var
sıfır tempoya rağmen fizik olarak bitik oyuncular
maç ben tempolu olur 5. dk da fener atar izlemeyi bırakırım diyordum olmadı :)

Çevrimdışı TØLGA

Egemenin pozisyonu var onu kimse konusmuyor net kırmızı  :ranting2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

Egemenin pozisyonu var onu kimse konusmuyor net kırmızı  :ranting2:

Osmanlıyı yapıştırdı adama ama mahmut uslu çıkıp hakeme sayıyor. Zaten trabzona sövmekten beter etti İHO kesin vurdurur uslu yu  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Osmanlıyı yapıştırdı adama ama mahmut uslu çıkıp hakeme sayıyor. Zaten trabzona sövmekten beter etti İHO kesin vurdurur uslu yu  :lol:
biri mezara biri hapise kurtuluruz  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe