Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2477464 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Melekcik

bende gidip 1 saat uyyayımda zombi gibi gitmeyim işe sonra korkuyolar
Aman yat onları da sakatlama :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Serkan7738

Aman yat onları da sakatlama :kop:

büyük bi kafileyi kutsal topraklara göndericem hepsinin hayır duasını alıcam hadi herkese iyi geceler :by2:

Çevrimiçi murat

Allah hepinize sağlıklı uzun ömürler versin, erkek-kız-büyük-küçük farketmez ikisine de iyi insanlar olmayı nasip etsin abi. Gerisi teferruat.
Tekrar düşündüm de iyi ki bu başlığa alkollü gelmemişim. :)
mesele kız erke meselesi değil biraz geç kalmışlık.öyle nasipmiş demekki.

Çevrimdışı TØLGA

büyük bi kafileyi kutsal topraklara göndericem hepsinin hayır duasını alıcam hadi herkese iyi geceler :by2:
haydi iyi bak kendine  görüşürüz :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı nannan

Ondan boşanma mahkemeleri boş olmuyor demi  :alala:
Hiç boşanma davasının olmaması daha kötü olmaz mı. :)

Çevrimdışı Melekcik

İnşallah. Sahada iyi geceler :uyucam:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Serkan7738

@MURAT abi ne demek istediğini çok iyi anladım inşallah Allah uzun ömürler verir onların bütün anlarına şahit olursun  :ok:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Melekcik

Hiç boşanma davasının olmaması daha kötü olmaz mı. :)
Olmaz tabi insan boşanmak için mi evleniyor :olmaz :olmaz

Çevrimdışı Melekcik

Çevrimdışı TØLGA

@Serkan7738 @Tolga @Abdullah @ALI RIZA @anilt gençler  :kop: :kop:

yav memleketimin insanı bu kardeşlede çok uğraşıyorlar vazgeçtim çok küfürlüymüş bilmiyodum bu kadar   :evillol:
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2015, 02:58:17 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı nannan

mesele kız erke meselesi değil biraz geç kalmışlık.öyle nasipmiş demekki.
Bence bunu kafanda çok büyütme abi. Gören de yaşlı sancak seni. :) Ben mesela babamın böyle düşünmesini istezdim. :)

Çevrimdışı Fatih

Ondan boşanma mahkemeleri boş olmuyor demi  :alala:
Bosanma mahkemeleri ne ya  :lol:

Insanlar evlenmenin ne kadar gereksiz oldugunu ancak evlendikten sonra anliyorlar... Bu yuzden de bosanma davalari bu kadar fazla artiyor... Evlenmeden once saga sola sorsalar halbuki iki tarafta kuvvetle muhtemel vazgecicek... (akraba tavsiyeleri haric)
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Abdullah

Senin logoya bayılıyorum zaten ben ama özellikle onu yapmam çünkü bizim logunun değişmeyeceğini biliyorum bir de bu gözümüzde kalmasın  :bandit:
amaan yapmazlarsa yapmasinlar kendi capimizda takiliriz biz de  :money:

Çevrimdışı nannan

Olmaz tabi insan boşanmak için mi evleniyor :olmaz :olmaz
Bazen olmayınca olmaz. Birbiriyle vakit geçirmekten artık hoşlanmayan insanların evli kalması ikisine de kötülük. Yani boşanma davalarının olması o kadar da kötü değil. Evlenmek ne kadar normalse boşanmak da o kadar normal. Önemli olan ikisini de ego savaşı haline getirmemek. Kimseyi kırmamaya çalışmak.

Çevrimdışı Melekcik

Insanlar evlenmenin ne kadar gereksiz oldugunu ancak evlendikten sonra anliyorlar... Bu yuzden de bosanma davalari bu kadar fazla artiyor... Evlenmeden once saga sola sorsalar halbuki iki tarafta kuvvetle muhtemel vazgecicek... (akraba tavsiyeleri haric)
Kendi düşünceniz erkekleri bilmem ama ben hic bir kizin boyle düşüneceğini zannetmem.evlilik bu kadar kotu gösterilirse siz de bu düşüncede olursunuz eskilere bakin anlarsınız eskiden anlaşamıyorlar mıydı hem de da kötü eskide yoksulluk vardı simdi ben kedi cinsinden ornek vereyim hemen soluğu makemde alırsak tahammül etmeye çalışmazsa doğru evlilik kotu bir şey
[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2015, 03:05:15 dişi kartal melek ]

Çevrimdışı Abdullah

:alala:
Forumda ne kadar evlilik karşıtı kişi var ya valla korkutuyorsunuz beni  :by2:

Çevrimdışı Abdullah

Ke ndi düşün deniz erkekleri bilmem ama ben hic bir kizin boyle düşüneceğini zannetmem.evlilik bu kadar kotu gösterilirse siz de bu düşün dede olursunuz eskilere bakin anlarsınız eskiden anlaşamıyorlar mıydı hem de da kötü eskide yoksulluk vardı simdi ben kedi cinsinden ornek vereyim hemen soluğu makemde alırsak tahammül etmeye çalışmazsa doğru evlilik kotu bir şey
:claps:

Çevrimdışı Deniz

amaan yapmazlarsa yapmasinlar kendi capimizda takiliriz biz de  :money:
@Abdullah kulübe mail attım belki dikkate alırlar diye pek ümidim yok ama olsun  :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah kulübe mail attım belki dikkate alırlar diye pek ümidim yok ama olsun  :)
maille falan olacak is degil bu ben yapacagimi biliyorum da neyse sonra suistimal ediyorlar. Kullanirlarsa logo işte orada hiç bir şekilde telif hakki talep etmiyorum. Isteyen alir kullanir.  :bandit:

Çevrimdışı Fatih

Ke ndi düşün deniz erkekleri bilmem ama ben hic bir kizin boyle düşüneceğini zannetmem.evlilik bu kadar kotu gösterilirse siz de bu düşün dede olursunuz eskilere bakin anlarsınız eskiden anlaşamıyorlar mıydı hem de da kötü eskide yoksulluk vardı simdi ben kedi cinsinden ornek vereyim hemen soluğu makemde alırsak tahammül etmeye çalışmazsa doğru evlilik kotu bir şey
Eskilere hic girme istersen... Tamamen aile baskisi ve korkudan olusan birsey... Haberlerde goruyoruz hepimiz..Adamin karisini gun de 5 vakit dovuyor hala bosanmiyor, ailesine soylemiyor, kimseden yardim istemiyor... Nedeni cok basit degil mi? Ya da eski kafalardaki bosanirsam dul kalirim, hic kimse beni almaz psikolojisi... Madem oyle katlaniyim olene kadar sendromu...

Benim cogu kiz arkadasim sizin varsayimlarinizin tam tersini soyluyor.. 10 tane arkadasim bosandiysa 5 bosanma dilekcesini ilk veren kiz tarafi olmustur... Artik korkulari kalmadi insanlarin, ailelerinden baski gormuyorlar, bosandiktan sonra evlenmesem de mantigi kafalara isledi...

Yillardir soyluyorum evlilik sevismenin resmiyet adidir diye... Tamamen sevismenin resmilestirilmesi acisindan kurulmus birseydir...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı nannan

OOO Golden State-Atlanta maçı var bu gece. Hepinize iyi geceler.

Çevrimdışı Abdullah

OOO Golden State-Atlanta maçı var bu gece. Hepinize iyi geceler.
Iyi geceler abi

Çevrimdışı Anıl

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe