Ke ndi düşün deniz erkekleri bilmem ama ben hic bir kizin boyle düşüneceğini zannetmem.evlilik bu kadar kotu gösterilirse siz de bu düşün dede olursunuz eskilere bakin anlarsınız eskiden anlaşamıyorlar mıydı hem de da kötü eskide yoksulluk vardı simdi ben kedi cinsinden ornek vereyim hemen soluğu makemde alırsak tahammül etmeye çalışmazsa doğru evlilik kotu bir şey
Eskilere hic girme istersen... Tamamen aile baskisi ve korkudan olusan birsey... Haberlerde goruyoruz hepimiz..Adamin karisini gun de 5 vakit dovuyor hala bosanmiyor, ailesine soylemiyor, kimseden yardim istemiyor... Nedeni cok basit degil mi? Ya da eski kafalardaki bosanirsam dul kalirim, hic kimse beni almaz psikolojisi... Madem oyle katlaniyim olene kadar sendromu...
Benim cogu kiz arkadasim sizin varsayimlarinizin tam tersini soyluyor.. 10 tane arkadasim bosandiysa 5 bosanma dilekcesini ilk veren kiz tarafi olmustur... Artik korkulari kalmadi insanlarin, ailelerinden baski gormuyorlar, bosandiktan sonra evlenmesem de mantigi kafalara isledi...
Yillardir soyluyorum evlilik sevismenin resmiyet adidir diye... Tamamen sevismenin resmilestirilmesi acisindan kurulmus birseydir...