Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2478302 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı TØLGA

Şöyle bir durumda dikkatimi çekiyor.

Mesela futbolla ilgili birşey yazmak isteyen arkadaşlar futbol başlıklarında daha az kişinin göreceğini düşünerek buraya yazmıyorlar.Gidip stat başlığına yazıyorlar.

Maalesef her ne kadar son dönemde futbol bölümlerinde ciddi bir gelişme olsa da tam anlamıyla tüm üyeleri kapsama konusunda sıkıntılar yaşanıyor.

Üye olan arkadaşların bu bilince sahip olması gerektiğini düşünüyorum

Herşey sadece kural koyarak halledilmez.

Biraz da bizler bazı şeylere uyacağız :)

biz dün burda konuştuk maçı mesela
sevgili @Serkan7738 evlilik konusundan girdik
maçtan çıktık o yüzden her zaman orda yazmıyoruz
karışık konular sohbet edebiliyoruz çünkü  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

yoksa milosevic ve opare  :akuma: :akuma: :akuma: izledin mi rize macini...
Nedemez siniz az daha tribündeki dem ba sakatlayacaktı mübarek :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Serkan7738

karıştırmış olmayasın hiç tarzım değildir.öyle birşey yaptıysam çok özür dilerim :iblush:

estağfurullah abi orda Murty gibi bişeydi nick sanırım sende olmayabilirsin aslında öyle çok büyük bi olay değil konu dışı konuşuluyodu Necmi Abi falan bende yeter artık 3 sayfadır stad hakkında tek kelime bulamıyorum yazdım sonra sanamı sorucaz ne konuşacağımıza karışamazsın yazdı biri bak sende olmayabilirsin ama nicki Murty di ama ozamanlar misafir olarak bağlanıyodum renkli troll falan sanmış olabilirler  :D @MURAT

Çevrimdışı ZEKI

Nedemez siniz az daha tribündeki dem ba sakatlayacaktı mübarek :kop: :kop:
siz li bizli mi konusacagiz :akuma: en cok kızdıgım budur.. @ALI RIZA ya sorabilirsin

Çevrimdışı sallapati

Zeki abi adamdır  :bandit:

Çevrimdışı Melekcik

siz li bizli mi konusacagiz :akuma: en cok kızdıgım budur.. @ALI RIZA ya sorabilirsin
Peki özür dilerim
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimiçi murat

@MURAT abi aslında demek istediğim de bu. Atıyorum Obitaş-Çiçekler tartışması başlayacak gibi mi hemen ilgili mesajlar temizlensin 1200 kişiden 1100 kişi görmesin o mesajları. Ancak böyle engellenebilir malesef yapmak istemediğinizi biliyorum ama başka bir çare de yok gibi görünüyor artık. Alınmanız için yazmadım Murat abi aksine forum daha iyi olsun diye yazdım :D
bak bu dediğini bir seferinde yaptım konu karşılıklı atışmaya gidiyor birinin mesajını sildim.birde uyarı mesajı yazdım.yazısını sildiğim abi ben kötü birşey yazmadım niye sildin diye küstü.diğeri ise forum yöneticisi yazılan yazıyı okumamış murat abi ne dedi diye sordu bende anlattım tartışma büyümesin diye mesajını sildim yazdığında birşey yoktu dedim.bana inanmadı.bana hakaret etti değilmi diye diretti.benim sözüme güvenmedi.bir hafta siteye girmedi . haksız yere bir insanın siteden atılmasına izin veremezdim.burada herkes eşit haklara sahip.burada yönetici olmak birilerini ezme yetkisini vermiyor.bir yanlış varsa beşiktaşlı gelenekleriyle çözmeye ,doğru olduğunu düşündüğümüz düşünce sistemini bizden gençlere aktarmaya çalışıyoruz.belki eksik kaldığımız veya yanlış yaptığımız da oluyordur.burada görev tabiki sizlere düşüyor.

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimiçi murat

estağfurullah abi orda Murty gibi bişeydi nick sanırım sende olmayabilirsin aslında öyle çok büyük bi olay değil konu dışı konuşuluyodu Necmi Abi falan bende yeter artık 3 sayfadır stad hakkında tek kelime bulamıyorum yazdım sonra sanamı sorucaz ne konuşacağımıza karışamazsın yazdı biri bak sende olmayabilirsin ama nicki Murty di ama ozamanlar misafir olarak bağlanıyodum renkli troll falan sanmış olabilirler  :D @MURAT
başka türlü yazmış olabilirim belki diyeceğim ama bu tarz benim değil kesinlikle.kötü bir zamana gelmiş olabilir.orada daha çok oradaki gs li deneçilere karşı bu tarz yazılar yazmış olabilirim.bana gs demeyin :akuma: o zamanlar mrtky idi sanırım.unutmadığına göre var birşeyler demekki :D

Çevrimdışı ZEKI

Peki özür dilerim
ozru kabahatinden buyuk ne ozuru...biz burda abi kardesiz..sen li hitap etmeni isterim o samimiyeti biz burda veremiyorsak kapatalim forumu gidelim daha iyi..
Zeki abi adamdır  :bandit:
yok ya estagfurullah
Adamlik bize seref bey den baba hakki dan suleymen sebadan gecti..

Çevrimdışı sallapati

başka türlü yazmış olabilirim belki diyeceğim ama bu tarz benim değil kesinlikle.kötü bir zamana gelmiş olabilir.orada daha çok oradaki gs li deneçilere karşı bu tarz yazılar yazmış olabilirim.bana gs demeyin :akuma: o zamanlar mrtky idi sanırım.unutmadığına göre var birşeyler demekki :D

Murat abi pırıl pırıl mıdır?  :D

Çevrimdışı Anıl

bak bu dediğini bir seferinde yaptım konu karşılıklı atışmaya gidiyor birinin mesajını sildim.birde uyarı mesajı yazdım.yazısını sildiğim abi ben kötü birşey yazmadım niye sildin diye küstü.diğeri ise forum yöneticisi yazılan yazıyı okumamış murat abi ne dedi diye sordu bende anlattım tartışma büyümesin diye mesajını sildim yazdığında birşey yoktu dedim.bana inanmadı.bana hakaret etti değilmi diye diretti.benim sözüme güvenmedi.bir hafta siteye girmedi . haksız yere bir insanın siteden atılmasına izin veremezdim.burada herkes eşit haklara sahip.burada yönetici olmak birilerini ezme yetkisini vermiyor.bir yanlış varsa beşiktaşlı gelenekleriyle çözmeye ,doğru olduğunu düşündüğümüz düşünce sistemini bizden gençlere aktarmaya çalışıyoruz.belki eksik kaldığımız veya yanlış yaptığımız da oluyordur.burada görev tabiki sizlere düşüyor.
Şimdi ne diyeyim ki Murat abi yazdığının üstüne :ebebe: Zaten sizin uyguladığınız yöntem doğru, ama uygulanan profil yanlış :D Tam olarak özeti bu sanırım

Çevrimdışı sallapati

ozru kabahatinden buyuk ne ozuru...biz burda abi kardesiz..sen li hitap etmeni isterim o samimiyeti biz burda veremiyorsak kapatalim forumu gidelim daha iyi..yok ya estagfurullah

Süleyman Seba ekolune ne kadar yaklaşırsak o kadar adam oluruz

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Anıl

Ben tanırım, pırıl pırıldır :bandit:

Çevrimdışı sallapati

@anilt , @MURAT  .. kim kaldı sizin gibi eski çiçeklercilerden  :D

Çevrimdışı ZEKI

tiwtterda eklemediklerim diye bakarken zati muhteremin beni engelledigini gordum ne cok guldum yeminle  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı Melekcik

ozru kabahatinden buyuk ne ozuru...biz burda abi kardesiz..sen li hitap etmeni isterim o samimiyeti biz burda veremiyorsak kapatalim forumu gidelim daha iyi..yok ya estagfurullah
Şimdiye kadar pek konuşmadık nasıl tepki vereceginiz i bilemediğimiz için ilk senli benli konuşurum bunu herkese karşı yaparım bazılar sevmez onun için :tabe:

Çevrimdışı sallapati

tiwtterda eklemediklerim diye bakarken zati muhteremin beni engelledigini gordum ne cok guldum yeminle  :ishock: :ishock: :ishock: :ishock:
ya Zeki abi takma boşver.. Beşiktaştan menfaat bekleyen , ... beklesin...

Çevrimdışı Serkan7738

Her hararetli tartışmanın her konu dışı mesajın atışmanın arasına stadta yapılan işleri anlatarak giren kartal gözlü @Efe de pırıl pırıldır son testereleri canlı yayından değil ondan takip ediyorum :D

Çevrimdışı sallapati

Her hararetli tartışmanın her konu dışı mesajın atışmanın arasına stadta yapılan işleri anlatarak giren kartal gözlü @Efe de pırıl pırıldır son testereleri canlı yayından değil ondan takip ediyorum :D

@Efe  de adamdır

Çevrimdışı ZEKI

ya Zeki abi takma boşver.. Beşiktaştan menfaat bekleyen , ... beklesin...
takmiyorum @sallapati
yeminle guldum
Bu arada arkadaslar hepinize iyigeceler saat 2:00 :uyucam: :uyucam: :uyucam:

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı Anıl

@anilt , @MURAT  .. kim kaldı sizin gibi eski çiçeklercilerden  :D
Abi ben o konuda çok doluyum ya :D Söyleyecek çok şey var hatta geçen de biraz sert çıkıştım Obitaşçılara ama herşeyi de söyleyemiyorum. Birşeyi bilipte söyleyememek çok kötü ya. Milletinden tahammülü kalmadı zaten bu tartışmalara. Konuyu açan yanlarında olsa o an bir kaşık suda boğacaklar :D

Çevrimiçi murat

masum değiliz hiç birimiz :D

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe