Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2478628 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

Allah icin sende cok yaslisin ya.... Ben yasliyim diye benim yazilari okumamislar bile bundan sonra  :steamed: :steamed: :steamed:
@ALI RIZA nerde bizim kamci
Hemen abi
@Deniz e kullanacaksan
@Tolga için 
@Abdullah için ise

[ Son Düzenleme: 07 Şubat 2015, 01:35:45 ALI RIZA ]

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Sen kalk o gün bana çaya gel yoksa harbi harbi maça gideceksin @Serkan7738
gitsin gitsin eleniriz. takimin mac trafigi rahatlar @Serkan7738 mac biletini bile alirim gideceksen

Çevrimdışı Melekcik

@ZEKI abi bende artık uğursuz şuursuz olduğumu kabullenmeye başladım  :halay:
Kişi kendisini bilmesi ne güzel  :kop: :kop: :kop:
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Serkan7738

binersin taksiye ne olacak 17 km nedir arkadaş  :biggrinking:
Sen kalk o gün bana çaya gel yoksa harbi harbi maça gideceksin @Serkan7738

valla istediğiniz oldu ne izliycem ne gidicem maça ama bu maç eğer kaybedersek elimden çekeceğiniz var @Tolga  @Abdullah  @dişi kartal melek   :ebebe:

Çevrimdışı TØLGA

Hemen abi
@Deniz e kullanacaksan
@Tolga için
@Abdullah için ise
b

benim için göremedim neymiş :D boş orası
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

:uhohu:@Serkan7738
beni eklesin twitterdan beni abdullah takip ediyor... bir daha lig ve uefa maclarinda yazsin hele...

Çevrimiçi murat

Abi valla şimdi yazmak istemiyordum ama tamamen art niyetsiz olarak düşüncelerimi paylaşıcam. Şimdi genel olarak konuşucam ama tabi içerisinde görevini iyi şekilde yapanlarda vardır mutlaka. O yüzden hepsinden özür dileyerek yazmak istiyorum. Bence forumdaki en büyük sıkıntı Denetçiler. Şöyle ki mesela bir tartışma çıktığında veya çıkacak gibi olduğunda Denetçiler hemen müdahele etmeli tartışma kimlerin arasında çıktıysa veya çıkacaksa onları özelden uyarıp hemen mesajları kaldırmalılar. Genelde bu işler hep Ali Rıza abi veya Necmi abiye kalıyor ama onlar silene kadar da neredeyse herkes görüyor konuşmaları üzerine yazanlar oluyo ve tartışma kapanmışsa da tekrar başlıyo. Bunu da tamamen neredeyse tüm Denetçileri birebir tanıdığım için benim iyi niyetle yazdığımı anlayacaklarını düşündüğüm için söylüyorum :tabe:
anıl özelden birçok kere bazı arkadaşlar uyarılıyor ama ısrarla aynı konuları özür diledikten sonra tekrar açıyorlar.insan kaybetmek kolay .biz hem olumlu yaklaşmaya çalışıyoruz.özelden uyarmak yetmediği anlar oluyor ama malesef bir kulaktan girip diğerinden hızla uzaklaşıyor.denetçi olarak biraz alındım :boxin: :lol:

Çevrimdışı Anıl

biraz daha katı kurallar gelebilir gelmeli de bence.
Yani bence de gelmeli. En azından yoğun olarak kullanılan konular belli. Nedir işte stad konusu, transfer konusu, takım konusu. Zaten bunlar dışında ki konularda herkes sadece o konu amaçlı girdiği için konu dışı yapmıyor kimse. Dediğim katı kurallar da işte 10 gün giremesin yazamasın falan değil yanlış anlaşılmasın. Konu dışı ve tartışmalar, gerginlikler önlensin yeterli. Zaten hiç konu dışı olmayınca ister istemez herkes konuyla alakalı yazmaya başlayacaktır.

Çevrimdışı Melekcik

BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı Serkan7738

beni eklesin twitterdan beni abdullah takip ediyor... bir daha lig ve uefa maclarinda yazsin hele...

@ZEKI abi ben seni twitter dan takip ediyorumda sen etmiyosun o yüzden kaçırıyosun  :D

Çevrimdışı ZEKI

@ZEKI abi ben seni twitter dan takip ediyorumda sen etmiyosun o yüzden kaçırıyosun  :D
haydaaaaa ciddimisin ben forumdakileirnin cogunu resimden tanidiklairmi ediyorum hemen kontrol ediyorum ve takip basladi radarima girdin
sen kupa macina gidiyormusun...

Çevrimdışı Melekcik

valla istediğiniz oldu ne izliycem ne gidicem maça ama bu maç eğer kaybedersek elimden çekeceğiniz var @Tolga  @Abdullah  @dişi kartal melek   :ebebe:
Yok öyle emin olmalıyız mac boyunca kendini kameraya alacaksın skora Baksan sosada 2. Dereceden yırtık olur  :kop:

Çevrimdışı ZORBEY

biraz daha katı kurallar gelebilir gelmeli de bence.

sene 2003 türkiyenin en büyük sunucusunda 190 yöneticinin toplantısı geldi aklıma biri konuşuyordu herkes sadece dinliyordu disiplin saygı ve adalet. cünkü konuşan beşiktaşlıydı:)
Kargalar sürüyle KARTALLAR Yanlız uçar..

Çevrimdışı Serkan7738

anıl özelden birçok kere bazı arkadaşlar uyarılıyor ama ısrarla aynı konuları özür diledikten sonra tekrar açıyorlar.insan kaybetmek kolay .biz hem olumlu yaklaşmaya çalışıyoruz.özelden uyarmak yetmediği anlar oluyor ama malesef bir kulaktan girip diğerinden hızla uzaklaşıyor.denetçi olarak biraz alındım :boxin: :lol:

@MURAT abi bizde herşeyin farkındayız ama anlamıyosa yapıcak bişey yok sen beni ta adı lazım değil sitede bi azarlamıştın o günden beri ağzımı açmıyorum mesela  :D

Çevrimdışı ZEKI

Yok öyle emin olmalıyız mac boyunca kendini kameraya alacaksın skora Baksan sosada 2. Dereceden yırtık olur  :kop:
yoksa milosevic ve opare  :akuma: :akuma: :akuma: izledin mi rize macini...

Çevrimdışı TØLGA

haydaaaaa ciddimisin ben forumdakileirnin cogunu resimden tanidiklairmi ediyorum hemen kontrol ediyorum ve takip basladi radarima girdin
sen kupa macina gidiyormusun...
abi ilk zamanlar bende takip ediyodum ama bu kim diyordum uzun saçlı bir fotosu vardı tanımamışındır benim gibi  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Türkay

bu arada twitter konusu açılmışken bulabildiğim bütün herkesi takip etmeye başladım. karşılıklı anında takip + rt yapılır  :lol:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ALI RIZA

benim için göremedim neymiş :D boş orası
@Tolga kısmetin yokmuş

Çevrimdışı Anıl

@MURAT abi aslında demek istediğim de bu. Atıyorum Obitaş-Çiçekler tartışması başlayacak gibi mi hemen ilgili mesajlar temizlensin 1200 kişiden 1100 kişi görmesin o mesajları. Ancak böyle engellenebilir malesef yapmak istemediğinizi biliyorum ama başka bir çare de yok gibi görünüyor artık. Alınmanız için yazmadım Murat abi aksine forum daha iyi olsun diye yazdım :D

Çevrimiçi murat

@MURAT abi bizde herşeyin farkındayız ama anlamıyosa yapıcak bişey yok sen beni ta adı lazım değil sitede bi azarlamıştın o günden beri ağzımı açmıyorum mesela  :D
karıştırmış olmayasın hiç tarzım değildir.öyle birşey yaptıysam çok özür dilerim :iblush:

Çevrimdışı TØLGA

yoksa milosevic ve opare  :akuma: :akuma: :akuma: izledin mi rize macini...
dün neler çektik burda abi :D 2 0 a kadar izledi eslemde suçu yok
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Tolga

Şöyle bir durumda dikkatimi çekiyor.

Mesela futbolla ilgili birşey yazmak isteyen arkadaşlar futbol başlıklarında daha az kişinin göreceğini düşünerek buraya yazmıyorlar.Gidip stat başlığına yazıyorlar.

Maalesef her ne kadar son dönemde futbol bölümlerinde ciddi bir gelişme olsa da tam anlamıyla tüm üyeleri kapsama konusunda sıkıntılar yaşanıyor.

Üye olan arkadaşların bu bilince sahip olması gerektiğini düşünüyorum

Herşey sadece kural koyarak halledilmez.

Biraz da bizler bazı şeylere uyacağız :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Melekcik

Belli belli ondan sonra futbolculara sardı işte :kop: :kop:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe