Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2482519 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Abdullah

Nerde buldun silmiştim  :alala: hepsini @Abdullah
Sen beni çocuk mu zannediyorsun yaa  :evillol:
bak burada ne varr  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Ooo şenlik var sanırım :)
@Altuğ smileylere bayılmışlar :) yenilerini istiyorlar bende var eklesek mi  :money:

Çevrimdışı ALI RIZA

Sen beni çocuk mu zannediyorsun yaa  :evillol:
bak burada ne varr  :evillol:
:alala: :alala: :upto: :upto: :upto: :duman: :duman: nerden buldun acaba _? :alala: :alala:

Çevrimdışı Abdullah

@Altuğ smileylere bayılmışlar :) yenilerini istiyorlar bende var eklesek mi  :money:
ekle ekle  :halay:

Çevrimdışı ALI RIZA

:money:
:alala: :alala: :alala: tekrar kontrol ettim forumda konularda yok dün gece tekrara kontrol ettim  :alala: :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Deniz @Abdullah (abdullağ) @Tolga @anilt ders ççalışırken halleri
@Deniz
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2015, 17:25:09 ALI RIZA ]

Çevrimdışı Burak

Olimpiyat stadından bildiriyorum. Burası çok soğuk, gelsenize  :halay: :halay:

Çevrimdışı Abdullah

:alala: :alala: :alala: tekrar kontrol ettim forumda konularda yok dün gece tekrara kontrol ettim  :alala: :alala:
@ALI RIZA

Çevrimdışı Anıl

Üst hedefin ne YGS'de  :)
Kusura bakma @Abdullah abi görmemişim :) Valla net olarak hedefim 120. Yani aslında hedefim YGS de ilk 20.000 içinde olmak. Sınav kolay olur 120 netle 30.000 olurum, zor olur 10.000 olurum o belli olmaz yani. O yüzden asıl hedefim ilk 20.000 de olmak :tabe:

Çevrimdışı Anıl

İlk aşama olan YGS de Türkçe, Temel Matematik, Sosyal Bilimler ve Fen Bilimlerinden olmak üzere 40'ar soru var. İkinci aşama olan LYS de 50 Matematik 2, 30 Geometri, 30 Fizik, 30 Kimya ve 30 Biyoloji sorusu var. YGS 15 Mart'ta, LYS Matematik ve Geometri 14 Haziran'da, LYS Fizik, Kimya ve Biyoloji de 20 Haziran'da :) @FARUK

Çevrimdışı FARUK

İlk aşama olan YGS de Türkçe, Temel Matematik, Sosyal Bilimler ve Fen Bilimlerinden olmak üzere 40'ar soru var. İkinci aşama olan LYS de 50 Matematik 2, 30 Geometri, 30 Fizik, 30 Kimya ve 30 Biyoloji sorusu var. YGS 15 Mart'ta, LYS Matematik ve Geometri 14 Haziran'da, LYS Fizik, Kimya ve Biyoloji de 20 Haziran'da :) @FARUK

kötü olmuş 2 sınav bence sizce nasıl bilmem ama soru sayısı artması demek çok soru çıkmayan yerlerdende soru gelmesi demek ayrıca sık soru çıkan yerlerdende ayrıntıya girilmesi demek  bence
ilk bölüm sınavının erken yapılmasının bir faydası olmaz gibi geliyor bana zaten sıkıntı çıkaran yer 2. bölüm

Çevrimdışı Abdullah

kötü olmuş 2 sınav bence sizce nasıl bilmem ama soru sayısı artması demek çok soru çıkmayan yerlerdende soru gelmesi demek ayrıca sık soru çıkan yerlerdende ayrıntıya girilmesi demek  bence
ilk bölüm sınavının erken yapılmasının bir faydası olmaz gibi geliyor bana zaten sıkıntı çıkaran yer 2. bölüm
Yok abi bence bu sistem olabilecek en iyi sistemlerden.

Çevrimdışı Abdullah

Kusura bakma @Abdullah abi görmemişim :) Valla net olarak hedefim 120. Yani aslında hedefim YGS de ilk 20.000 içinde olmak. Sınav kolay olur 120 netle 30.000 olurum, zor olur 10.000 olurum o belli olmaz yani. O yüzden asıl hedefim ilk 20.000 de olmak :tabe:
Estağfurullah ne kusuru. @anilt hadi bakalım hayırlısı inşallah başarırsın. İTÜ inşaat mıydı hedef? Yardımcı olabileceğim konu olursa sorabilirsin paslanmadım daha matematiğim hala iyi  :evillol: :bandit: @Deniz @Tolga YGS ye girelim mi bu sene kapışalım sıralamada  :steamed: :steamed:

Çevrimdışı FARUK

Estağfurullah ne kusuru. @anilt hadi bakalım hayırlısı inşallah başarırsın. İTÜ inşaat mıydı hedef? Yardımcı olabileceğim konu olursa sorabilirsin paslanmadım daha matematiğim hala iyi  :evillol: :bandit: @Deniz @Tolga YGS ye girelim mi bu sene kapışalım sıralamada  :steamed: :steamed:

tus olmasa ben varım :)

Çevrimdışı Abdullah

tus olmasa ben varım :)
oo ne güzel rakipler artıyor  :super: :super:

Çevrimdışı TØLGA

giriş ücretimi ödersen olabilir  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 02 Ocak 2015, 21:12:09 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

@Abdullah @Tolga @FARUK yds gelin kapisalim  :-*
türkçeyi zor konuşuyoz biz burda adam gelmiş yds diyor yaaaa  :akuma:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Bird tercihler paralıymış  :evillol: ne parası böyle devlete bak sen  :kop: tercih için para alıyor sebep yok neden yok amaç hiç yok  :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Anıl

Girmeyin :evillol:

Çevrimdışı Anıl

İTÜ İnşaat olur, YTÜ Endüstri olur bakalım biraz da puana bağlı :D

Çevrimdışı Abdullah

giriş ücretimi ödersen olabilir  :biggrinking:
La 50 lirayı nelere veriyorsun bir defa sınava versen ne olur.

Çevrimdışı Abdullah

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe