Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2482831 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydin @Abdullah desene 2. vizeler caninizi cikardi, finaller de artik rahatlarsiniz :super: :super:
Bu arada film basliklari veya tiyatro gibi bir sosyal faaliyet basligi acilsa @Altuğ ve @ALI RIZA veya bu haber.besiktasarena.com da olabilir mi
listeleyin su filmleri  :kop: :kop:

Çevrimdışı Fatih

@ALI RIZA @Deniz @Abdullah gençler çok manyak film diyolar daha izlemedim bende ama sizde izleyin merak ettim çok
izlicem birazdana fragmanı sarmadı ama bakalım ''Predestination'' beğenceniz mi bakalım  :biggrinking:
Izledigim en iyi paradox icerikli filmlerden birisi...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

Offffffffffffffffffffffffff Offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff....

Çevrimdışı Sedat_BJK

Cok mutluyum sonunda sarisin kardeslerin birinin bali tutmadi. Insallah digeri de puan kaybedecek yarin. Hatta fenerin ligin ilk yarisini 4. Bitirecegi konusunda bir ongorum var.
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Fatih

http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=44321

Hediye etmek isteyene ozelden adresimi verebilirim...

Çevrimdışı ALI RIZA

http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=44321

Hediye etmek isteyene ozelden adresimi verebilirim...
80 tl derken içinde ufo mu var ?
% 80 YÜN % 20 POLYESTER ATKILARIMIZ İTALYA'DA ÜRETİLMİŞTİR.
italya malı masraflı  :akuma:

Çevrimdışı Efe

fikret orman:sevmek fedakarlık demektir. 7de 7 yapmış takımın gs maçına satılmış bilet sayısı 7 bin  :bandit:

istanbul ve civaranda oturan arkadaşlar müsait olan herkes maça gitsin ben iş dolayısıyla gelemiyorum ama çalışmayan herkes gitmeli yazıktır :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı TØLGA

konyalım yürrrüüüüüüüüü  :sevinc

konya maçından sonra iyi gider dedim  :biggrinking:
[ Son Düzenleme: 29 Aralık 2014, 15:08:34 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Altuğ

günaydın arkadaşlar.

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Burak

Abilerim hayatımda ilk defa Beşiktaş maçına geleceğim pazar günü. Sizce bu karda kışta kaç kat giyinmeliyim? :) bir de passolige yeni başvurup bilet aldım. Geçici passo kartımı maç günü mü almam gerek yoksa bir gün önce alabilir miyim?

Çevrimdışı ZEKI

Abilerim hayatımda ilk defa Beşiktaş maçına geleceğim pazar günü. Sizce bu karda kışta kaç kat giyinmeliyim? :) bir de passolige yeni başvurup bilet aldım. Geçici passo kartımı maç günü mü almam gerek yoksa bir gün önce alabilir miyim?
Gecici paso kart ile ilgili bir bilgim yok ama, bence maca gelirken pantalonun icine bir esofman tarzi bir sey giy, iki fanile bir balikci kazak bir forma birde yagmur konusunda hazirlikli bir yagmurluk mont tarzi bir seyler giy. Ayakkabına da muhakak bir kece tarzi bir sey koy. Ayaklar ısınmadikca vucut ısınmaz, eldiven kaskol bere saymiyorum bile. Maclar boylede cok zevkli inan bana

Çevrimdışı Abdullah

@Altuğ @ALI RIZA  :steamed: :halay: :photo: :money: :ishock:  :bateri: :bateri: :bateri: :bateri: :mj: bunlar çok güzel olmuş elinize sağlık  :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Altuğ @ALI RIZA  :steamed: :halay: :photo: :money: :ishock:  :bateri: :bateri: :bateri: :bateri: :mj: bunlar çok güzel olmuş elinize sağlık  :kop: :kop:
Kaldıralım diyorlar ama bence formların en önemli silahı smileyleridir ilgi çeker  :ishock:

Çevrimdışı Abdullah

Kaldıralım diyorlar ama bence formların en önemli silahı smileyleridir ilgi çeker  :ishock:
Kalsınlar bence düzenli abartmadan kullanılırsa kimsenin kotasını yemez. whatsappta eksikliğini hissediyorum bunların olmamasının  :evillol:

Çevrimdışı Altuğ

Açıkcası güzel oldu mu bilmem tek bildiğim pavyona dönmesi.

Koskoca MSN'e mal oldu şu smileyler ve titreşim.

Çevrimdışı Abdullah

Çok sağol @Abdullah abi bakalım 2015 üniversite için belirleyici yıl olacak :money:
Buradan devam edelim orada bile konu dışı yapmayalım  :evillol:
Son netler nasıl @anilt

Çevrimdışı Anıl

Buradan devam edelim orada bile konu dışı yapmayalım  :evillol:
Son netler nasıl @anilt
YGS de son denemede 95 net yaptım ama LYS henüz olmadık :) @Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

Üst hedefin ne YGS'de  :)

Çevrimdışı ALI RIZA

Birisi Bu adama Kola versin

Çevrimdışı FARUK

2007 de kazandım ben 180 soru vardı o zaman 120 ilk bölüm 30  ar mat2 fen 2 vardı şimdi nasıl oldu kaç soru var  :)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

2007 de kazandım ben 180 soru vardı o zaman 120 ilk bölüm 30  ar mat2 fen 2 vardı şimdi nasıl oldu kaç soru var  :)

YGS 160 soru abi her bölümde 40 soru var  :)

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe