Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2485152 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı TØLGA

ümidim var benim gelecek gibi bitmemiş öyküler olabilir bence

inşallah onun tam ana hikayesini bilmiyorum okumak gerek , arz talep meselesi ilgiyi gördüler olabilir öyle bir çalışma  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Hobbitle ilgili ciddi eleştirilerim var açıkçası filmi pek beğenmedim.Çok daha iyi olabilirdi.

1)legolaslı sahneleri o kadar abartmışlar ki artık "yeter lan" diye sesler duydum sinemada.Legolasın o taşlardan tırmanma sahnesi tamamen saçmalıktı.Şimdi biri çıkıp diyecek ki "kitapta yazıyor elfler çok hafif suyun üstünde dahi yürüyebiliyor" evet kardeşim öyle madem de niye kule taşlarına bastıklarında taşlar düşüyor o zaman ? :) .o üstünde dövüştükleri kule sahnesi tamamen fiyaskoydu.Rezillikti.Fail doluydu.

2)büyü yapmayan gandalf yapmışlar.La adam kitapta dolu büyü yapıyor koskoca filmde daha nazar duası okuduğunu görmedik  :evillol: :evillol:.Gandalf karakterini rezil etmişler büyü falan yapmadan 144 dk film izlettirdiler.Bildiğin insan gibi canlandırmışlar ki bu çok büyük fail.

3)Filmin ismi hobbit filmde bilbo emmimin olduğu sahneler 144 dkda 14 dk yok :).Ki filmde en güzel sahneler de bilbonun sahneleriydi daha çok olmalıydı.

4)smaug dayı insanların kokusunu bile alıyordu güya adam 2 şarjör ok sıktı bir türlü gidip onu öldürmedi sonra büyük oku bekledi,yedi ve öldü :)

5)thorinin ölme sahnesinde adam suyun altından gidiyor thorin izliyor ulan saplasana kılıcı 30 dkdır dövüşmüşsün adamla öyle suyun altında kalmasını mı izleyecen değişik bir sahne çekmeye çalışmışlar bence hiç olmamış :)

6)Yüzük serisi kadar güzel bir film beklemiyordum ama arada bu kadar fark olacağını da hiç hayal etmiyordum.İzlenir mi?İzlenir.Ama güzel bir film değildi çok daha güzel çekilebilirdi.Özellikle kitapla pek alakası olmayan sırf görsel efekt koymak için çekilmiş sahneler filme büyük değer kaybettirmiş.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı MUSTAFA_

valla ben sayısını unuttum kafama esiyor açıyorum izliyorum o derece
hatta ev arkadaşımla izledik bir ara detayları anlatıyorum yönetmeni bu kadar hatırlamıyordur diyo :evillol: :evillol:
valla acımız büyük bir lotr serisinin daha sonuna geldik  :bawling: :bawling:
silmarillion , bitmemiş öykülerii, ve güç yüzüklerine dair flen o kitabları okumadım ama
çekilebilme ihtimalide pek yok gibi toplu bir konusu olduğuna emin değilim içim acıyor içimmm bitti  :bawling:

Keşke hiç bitmese dediğim tek seriydi Lotr  :by2:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hobbitle ilgili ciddi eleştirilerim var açıkçası filmi pek beğenmedim.Çok daha iyi olabilirdi.

1)legolaslı sahneleri o kadar abartmışlar ki artık "yeter lan" diye sesler duydum sinemada.Legolasın o taşlardan tırmanma sahnesi tamamen saçmalıktı.Şimdi biri çıkıp diyecek ki "kitapta yazıyor elfler çok hafif suyun üstünde dahi yürüyebiliyor" evet kardeşim öyle madem de niye kule taşlarına bastıklarında taşlar düşüyor o zaman ? :) .o üstünde dövüştükleri kule sahnesi tamamen fiyaskoydu.Rezillikti.Fail doluydu.

2)büyü yapmayan gandalf yapmışlar.La adam kitapta dolu büyü yapıyor koskoca filmde daha nazar duası okuduğunu görmedik  :evillol: :evillol:.Gandalf karakterini rezil etmişler büyü falan yapmadan 144 dk film izlettirdiler.Bildiğin insan gibi canlandırmışlar ki bu çok büyük fail.

3)Filmin ismi hobbit filmde bilbo emmimin olduğu sahneler 144 dkda 14 dk yok :).Ki filmde en güzel sahneler de bilbonun sahneleriydi daha çok olmalıydı.

4)smaug dayı insanların kokusunu bile alıyordu güya adam 2 şarjör ok sıktı bir türlü gidip onu öldürmedi sonra büyük oku bekledi,yedi ve öldü :)

5)thorinin ölme sahnesinde adam suyun altından gidiyor thorin izliyor ulan saplasana kılıcı 30 dkdır dövüşmüşsün adamla öyle suyun altında kalmasını mı izleyecen değişik bir sahne çekmeye çalışmışlar bence hiç olmamış :)

6)Yüzük serisi kadar güzel bir film beklemiyordum ama arada bu kadar fark olacağını da hiç hayal etmiyordum.İzlenir mi?İzlenir.Ama güzel bir film değildi çok daha güzel çekilebilirdi.Özellikle kitapla pek alakası olmayan sırf görsel efekt koymak için çekilmiş sahneler filme büyük değer kaybettirmiş.

İzlemeyenler için spoiler oluyor ama bu  :alala:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Deniz

İzlemeyenler için spoiler oluyor ama bu  :alala:
ne izleyeceklerini bilerek izlerler :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

[/hafiflikkitapda gandalfın büyü yaptgi bir sahneyi hatirlatsana bana  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ilhan

Ulen bu ecüş bücüş adamları izliyosunuz, hayır bereket kalmadı memlekette  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

@Tolga sen begendin mi filmi :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga sen begendin mi filmi :bandit:
ya lotr a göre kıyaslaması bile olmazda o kitapdan 3tane film cıkmazdi zaten :D
İsin icine ne kadar teknoloji girerse o kadar yapmacık oluyor bazı sahneler
Lotr serisinin en avantajli yani bu 2000 yılında bu kadar değildi tekneloji flen tam kıvamında oldu o
Ben kitapda gandalfın büyü yaptığı bir sahne hatirlayamadim ondan varsa hatırlat
Diye söyledim  :biggrinking:
Mesela kitabını okumayan eraborun basina kim gecti kral oldu bilmez o detayı vermemelerine cok sasırdım  ben
[ Son Düzenleme: 20 Aralık 2014, 21:53:16 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

ya lotr a göre kıyaslaması bile olmazda o kitapdan 3tane film cıkmazdi zaten :D
İsin icine ne kadar teknoloji girerse o kadar yapmacık oluyor bazı sahneler
Lotr serisinin en avantajli yani bu 2000 yılında bu kadar değildi tekneloji flen tam kıvamında oldu o
Ben kitapda gandalfın büyü yaptığı bir sahne hatirlayamadim ondan varsa hatırlat
Diye söyledim  :biggrinking:
Mesela kitabını okumayan eraborun basina kim gecti kral oldu bilmez o detayı vermemelerine cok sasırdım  ben
Fantastikte çok mantık aramamak lazım ama LOTR serisinin mükemmelliği bu filmi gölgede bırakmış.2 film olarak yapılacaktı 3.yü para için yaptılar bence hiç de olmamış.Çok fail vardı.Bunun yanında oyunculuk açısından daha iyi olabilirdi.Tek beğendiğim sahnesi elflerin disiplin sahnesiydi yanlarından biri geçerken çok güzel çekiliyorlardı :D.Dikkat ettiysen IMDB de ilk gün 8.3 aldı.Sonra 8 e kadar düştü.8 in altına da her an inebilir tabi maddi müdahale olmazsa :).15 lira verdim filme ben ona yanıyorum  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Fantastikte çok mantık aramamak lazım ama LOTR serisinin mükemmelliği bu filmi gölgede bırakmış.2 film olarak yapılacaktı 3.yü para için yaptılar bence hiç de olmamış.Çok fail vardı.Bunun yanında oyunculuk açısından daha iyi olabilirdi.Tek beğendiğim sahnesi elflerin disiplin sahnesiydi yanlarından biri geçerken çok güzel çekiliyorlardı :D.Dikkat ettiysen IMDB de ilk gün 8.3 aldı.Sonra 8 e kadar düştü.8 in altına da her an inebilir tabi maddi müdahale olmazsa :).15 lira verdim filme ben ona yanıyorum  :evillol:
verdiğim paraya acımam ya o bir kere oldu filmi cok goy goya almistik hic bekledigim gibi olmadi  :biggrinking:
Fragman flende izlemeden daldik cocuk filmi cıkti  :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

verdiğim paraya acımam ya o bir kere oldu filmi cok goy goya almistik hic bekledigim gibi olmadi  :biggrinking:
Fragman flende izlemeden daldik cocuk filmi cıkti  :kop:
Avşar sinemaları dublajlı getirmiş orda 6 tl ydi.Cinemaximumda 15 lira verdik orjinal olsun diye  :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

arkadaslar yuzuklerin efendisi 3 lemesinden sonra The Hobitt vardi fredo nun gencligine gitmistik.. sonraki film vizyona giren bir film mi yoksa aradakini ben kacirdim  mi? @Tolga @Deniz @Abdullah

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı Sedat_BJK

Banviti yenmişiz ya la :D görevde telefondan izledim. son saniye rowland atdı girdi. telefonu kapattım. şimdi eve geldim yenmişiz. :sevinc :sevinc süre bitince mi elinden çıkarmış topu  :alala: seyreden oldu mu maçı...?
Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı Deniz

arkadaslar yuzuklerin efendisi 3 lemesinden sonra The Hobitt vardi fredo nun gencligine gitmistik.. sonraki film vizyona giren bir film mi yoksa aradakini ben kacirdim  mi? @Tolga @Deniz @Abdullah
@ZEKI abi frodunun değil bilbonun gençliği  :D

Çevrimdışı ALI RIZA

@ZEKI hocam  izleme en iyisi  1080p bluray indirmiş soluksuz izlemişim süper aradakileri vs izle kaçırma

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

Banviti yenmişiz ya la :D görevde telefondan izledim. son saniye rowland atdı girdi. telefonu kapattım. şimdi eve geldim yenmişiz. :sevinc :sevinc süre bitince mi elinden çıkarmış topu  :alala: seyreden oldu mu maçı...?
maçtaydım abi ben zor oldu biraz ama yendik lofton gününde değildi
basketi atanda simmons dı galiba  :alala: itiraz etti bizim bench süre bitmeden çıkmamış elinden
sayılmadı basket :D yanlız 1 dk önce flen basketini yedi banvitin hakem,  :D
çaktırmadan breokoff potoya asıldı  :biggrinking: @Sedat_BJK
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

bu son filmiydi abi 3 tane filmi var aradakini kaçırmış olabilirsin
bu arada frodonun değil , onun amcası bilbo bagginsin gençliğine gittik  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

bilmiom sdemirsoy macta ama  :bandit:

olm varya gökhan töre yazıcaktım son anda olcay yazdım keşke kararımı değiştirmeseydim :D

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe