Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2488707 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı TØLGA

maçtan sonra @Serkan7738 dan haber alınamıyor  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

sen samet reise geçmiş olsun dedin oda üstüne alınıyomuş gibi oldu  :biggrinking:
o zaman abdullağa da geçmiş olsun diyelim @Abdullah  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

Sen niye sağolasın dedin şimdi apocum  :naughty: :naughty:
Samet abi yok vekaleten buradayım onun yerine dedim  :ok: @Tolga @ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

Samet abi yok vekaleten buradayım onun yerine dedim  :ok: @Tolga @ALI RIZA
anladık laa da bir garip oldu twittera girip paylaşım yapan adam burayada girer merak etme  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

anladık laa da bir garip oldu twittera girip paylaşım yapan adam burayada girer merak etme  :biggrinking:
Bilmiyorum giremeyebilirim dedi bana  :)

Çevrimdışı TØLGA

@Mehmet bizim gururlan işi ne oldu yaaa   :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

:evillol: :evillol: bi de damak çikolatalar olacaktı :evillol: :bandit:

Çevrimdışı aşığımsana

Nedenini tam olarak kestiremedim ama konya da ambiyans biraz olmadı gibi. Stada diyecek pek fazla söz yok taç çizgisi biraz uzak gibi. Zemin 2 maça rağmen bitimde hiç hasar yok gibiydi. güzel maçtı :) :ok:
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı TØLGA

:evillol: :evillol: bi de damak çikolatalar olacaktı :evillol: :bandit:
gelsin buraya onuda hatırlatçaktım zaten  :naughty:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Nedenini tam olarak kestiremedim ama konya da ambiyans biraz olmadı gibi. Stada diyecek pek fazla söz yok taç çizgisi biraz uzak gibi. Zemin 2 maça rağmen bitimde hiç hasar yok gibiydi. güzel maçtı :) :ok:
televizyondan gayet iyi atmosfer vardı içinde olmak farklı tabi  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Kısım kısım kopmalar oldu bunu da normal karşılıyorum açıkçası ben. İstanbul'daki dolu oynanan maçlarla kıyaslamak yanlış olur. Bir çoğu tribünün çok içinde olan insanlar değil. Ama bu sene maçlar böyle anadoluda oynandıkça buralarda da oturacaktır o maç kültürü.  :)

Çevrimdışı Abdullah

:uyucam: iyi geceler  :)

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Günaydınlar...!

Çevrimdışı TØLGA

@Serkan7738 onu nerden çıkardın şimdi yaaa gitmedi @Deniz  maça benim bildiğim öyle yani :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

ne bilim yav tribünler hakkında falan yorum yapınca organize olamamak falan tv den görülücek şeyler değildi o yüzden dedim

Çevrimdışı TØLGA

ne bilim yav tribünler hakkında falan yorum yapınca organize olamamak falan tv den görülücek şeyler değildi o yüzden dedim
biraz özleydi ama tek bir agızdan çıkmıyordu marşların bağzıları flen  :evillol:
nasıl sesin kısıldımı bağırırken  :boxin:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

biraz özleydi ama tek bir agızdan çıkmıyordu marşların bağzıları flen  :evillol:
nasıl sesin kısıldımı bağırırken  :boxin:

dk 20 de ses gitti benim 60 ta geri geldi :D

Çevrimdışı TØLGA

dk 20 de ses gitti benim 60 ta geri geldi :D
ona bir çözüm bulamıozz ya benimde öyle oluyo heepppp böğrüyom sonra  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 08 Aralık 2014, 14:44:44
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
halledicem onu @Tolga bu ara sınavlarım vardı pek ilgilenemedim açıkçası  :icool:

Çevrimdışı Deniz

Yok yok gelmedim ben maca gelsem haber ederdim :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

demba ba sakatlanmış  :bawling:

:drunkard:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

oğlum bu şarkıda baba diyor bir banamı demba ba diyormuş gibi geliyor   :evillol: :evillol:
kafayı bozdum bizim araplaaa  :biggrinking:

[ Son Düzenleme: 08 Aralık 2014, 17:40:03 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

oğlum bu şarkıda baba diyor bir banamı demba ba diyormuş gibi geliyor   :evillol: :evillol:
kafayı bozdum bizim araplaaa  :biggrinking:

Dün yazdığını sabah gördüm dinledim duymadım bana saniye ver orayı dinleyim özellikle  :iscrewy:

Çevrimdışı Abdullah

Alıntı
Prensesler gibiydim ben baba evinde
@Tolga burayı söylerken sen öyle anlıyorsun sanırım  :iscrewy: nelerle uğraştırıyorsun beni yaa :bandit:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe