Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2488873 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Deniz

:alala: dün akşamla ilgisi yok değil mi
Yok la okuladakilerle alakalı bir durum
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Bizim marşlar neden hep tribün havası şeklinde acaba? Fenerin 100. yıl marşı çok iyi mesela onun gibi var bizde de ama daha zayıf kalıyor sanki
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Abdullah

Yok la okuladakilerle alakalı bir durum
Sıkma canını o zaman boşver.  :)

Çevrimdışı Abdullah

Bizim marşlar neden hep tribün havası şeklinde acaba? Fenerin 100. yıl marşı çok iyi mesela onun gibi var bizde de ama daha zayıf kalıyor sanki
Bence böylesi daha güzel ve bunu rakiplerimiz de çoğu dışa vurmasa da biliyor ve kabul ediyor.  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

gençler merhabalar _? ne var ne yok_?

Çevrimdışı Türkay

Bence böylesi daha güzel ve bunu rakiplerimiz de çoğu dışa vurmasa da biliyor ve kabul ediyor.  :bandit:

Abi aynen katılıyorum yorumuna ama biraz daha ağır bi marş olsa o da güzel olurdu hani  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı TØLGA

Slaven Bilic ve kız arkadaşı Ivana Deldjum'un bir kız çocuğu dünyaya  geldi. Bebeğe Hırvatça'da 'kartal' anlamına gelen 'Orao' ismi verildi. diyolaaaaaaaaaa
@ALI RIZA
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Slaven Bilic ve kız arkadaşı Ivana Deldjum'un bir kız çocuğu dünyaya  geldi. Bebeğe Hırvatça'da 'kartal' anlamına gelen 'Orao' ismi verildi. diyolaaaaaaaaaa
@ALI RIZA
kim dedi biliç bizi mi takip ediyor :) yoksa slm biliç naber kanki  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

kim dedi biliç bizi mi takip ediyor :) yoksa slm biliç naber kanki  :kop: :kop: :kop:
twitterda gördüm doğruluk payı varmıdır bilmiomm  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

twitterda gördüm doğruluk payı varmıdır bilmiomm  :biggrinking:
olabilir ama belli olmaz  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

olabilir ama belli olmaz  :bandit:
her yerde yazıo doğru heralde quaresmada portekizcede kartal anlamına gelen Aguia koymuştu  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

faiklerin oyunu da olabilir tabi  :boxin:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

her yerde yazıo doğru heralde quaresmada portekizcede kartal anlamına gelen Aguia koymuştu  :biggrinking:
Q7 yakışır... laf yok ona cingenemiz bizim  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

@bjk_mabet biliç kızının göbek bağını vodafone arenaya gömcek diyolaaaaa reissss  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Deniz

Faik @Tolga pmleremize cevap vermiyor @Abdullah :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Faik @Tolga pmleremize cevap vermiyor @Abdullah :bandit:
apoya verdim diye şettirmedim sanada vereyim durrr telden girmiştim üşendim sonrada unuttum  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Sen de hep apoya veriyon  :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Sen de hep apoya veriyon  :kop:
eski haline dönmüşün gene   :kar:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

eski haline dönmüşün gene   :kar:
Cevap diyorum...  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

İyi geceler dostlar :bye:

Çevrimdışı TØLGA

Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

@Tolga ben sildim konu dışı olması sebebiyle...!

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga ben sildim konu dışı olması sebebiyle...!
sıkıntı şurda başkası açmasa o konuyu ben hiç cevap yazmam onun mesajı duruyor benimkisi siliniyor  :biggrinking:
yani bana diyorsunuzki başına stadyumla ilgili birşey yaz sonuna konu dışınıda yazabilirsiniz ben öyle anladım  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

sıkıntı şurda başkası açmasa o konuyu ben hiç cevap yazmam onun mesajı duruyor benimkisi siliniyor  :biggrinking:
yani bana diyorsunuzki başına stadyumla ilgili birşey yaz sonuna konu dışınıda yazabilirsiniz ben öyle anladım  :evillol: :evillol:
@Tolga Gerekli açıklama stat başlıgında yapıldı...!
[ Son Düzenleme: 07 Aralık 2014, 03:57:41 ALI RIZA ]

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe