Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2492208 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı TØLGA

sıla da olur bana ,farketmez hatta sıla daha iyi olur ama  serenay bana instagramdan cevap yazmıştı  :D
@Mehmet  dikkat et edi ile büdü gibi olursunuz benim bildiğim sıla senden bayağı uzun  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Aralık 2014, 16:37:33
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
haydaaaa beni çeken herhangi bir türk manken yok nedense  :evillol:
üstüne gül koklayamam ben onunn  :biggrinking:
bunlar kim @Tolga  ??

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Aralık 2014, 16:38:17
@Mehmet  dikkat et edi ile büdü gibi olursunuz benim bildiğim sıla senden bayağı uzun  :evillol: :evillol:
sıla 1.70 ben 1.74 yakınız yani  :D yakarız ortallığı

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Aralık 2014, 16:38:38

Çevrimdışı TØLGA

olm benim dediğim medcezirde oynayan sümüklü serenaydı lan serenayları karıştırdım :D
o daha güzel zaten  :D bu içinde erkek olan bayanlardan  :lol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Burda aşırı bir hormon salgısı görüyorum sanki  :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

sıla 1.70 ben 1.74 yakınız yani  :D yakarız ortallığı
:D yan yana gelsek hepinizi ezicem heeee 1.92 boy var bende  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

Sılayı bana verseler sabaha kadar rakı muhabbeti yaparım lan o derece bi hatun hiç kötü şeyler gelmiyo aklıma

Çevrimdışı Serkan7738

huuahhhhhhh

Çevrimdışı TØLGA

@Deniz şimdi bırak hormonu flende  :evillol:
oğlum bir sustur butonu yapın yaa yada ben mesela birinin bana mentions atmasını ismimi kullanmasını istemiyosam
birşey yapın yönetime sunun bu teklifi sıkıntılıyım basın açıklaması yapmak zorunda kalıcam yoksa  :biggrinking: :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

oğlum bir sustur butonu yapın yaa yada ben mesela birinin bana mentions atmasını ismimi kullanmasını istemiyosam
birşey yapın yönetime sunun bu teklifi sıkıntılıyım basın açıklaması yapmak zorunda kalıcam yoksa  :biggrinking: :biggrinking:

evet durum ciddi takipteyim korkmaya başladım  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

oldu istersen tokatla butonu da koyalım canını sıkanı tokatlasın  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı SDemirsoy

açılın bende Tuğba Büyüküstüne çıkma teklifi edicem :D :D  @Tolga @Serkan7738 @Mehmet @Deniz

Çevrimdışı TØLGA

bunlar kim @Tolga  ??
@Mehmet  bunlar değil aynı kişi o yengen scarlett johansson olur  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

oldu istersen tokatla butonu da koyalım canını sıkanı tokatlasın  :bandit: :bandit:
oğlum bak @Serkan7738 bile durumun farkında sen daha anlayamadınmı  :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Aralık 2014, 16:49:07
acun gençliğe ilham oldu  :icool: :D

Çevrimdışı Serkan7738

açılın bende Tuğba Büyüküstüne çıkma teklifi edicem :D :D  @Tolga @Serkan7738 @Mehmet @Deniz

hadi twitter dan tüm ünlülere yürüyelim yıldız tilbeye kadar yolu var  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

hadi twitter dan tüm ünlülere yürüyelim yıldız tilbeye kadar yolu var  :evillol: :evillol:
aman Allah korusun AS:DAÇD:DSF:G:SD:F:DF

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 02 Aralık 2014, 16:49:59
kanka o evli ya malesef evli kadına bakmak olmaz yok sa tuba reis number one  :D :icool:

Çevrimdışı SDemirsoy

kanka o evli ya malesef evli kadına bakmak olmaz yok sa tuba reis number one  :D :icool:
haydaaaaaaa :D

Çevrimdışı Serkan7738

walla ben sıla dan başladım cvp yok önerilerinizi bekliyorum kime teklif edeyim yaşımız geldi askerliği yaptık işimiz gücümüz yerinde biraz tip kayık şöyle orta halli bi ünlü buldukmu tamamdır

Çevrimdışı TØLGA

walla ben sıla dan başladım cvp yok önerilerinizi bekliyorum kime teklif edeyim yaşımız geldi askerliği yaptık işimiz gücümüz yerinde biraz tip kayık şöyle orta halli bi ünlü buldukmu tamamdır
hazır çocuğuna gelecek için yatırımda yaptın beslenme çantası aldın evlendirelim artık seni  :biggrinking: :kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

hazır çocuğuna gelecek için yatırımda yaptın beslenme çantası aldın evlendirelim artık seni  :biggrinking: :kop: :kop:

olm onu kullanıcam lan :D

Çevrimdışı Deniz

Nur yerlitaşa yürü  :kop: :kop:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe