Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2492150 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Serkan7738

forum çöpçatan sitesi olmak yönünde emin adımlarla ilerliyor  :kop: :kop:

bunuda twetledim ay hadi inşallah bide  kabul ediyomuş  :kop: :kop: :kop: :sevinc :sevinc

Çevrimdışı ALI RIZA

@ALI RIZA abi ben karşıyım Bedelliye kusura bakmasınlar :D
ben karşı değilim temiz para kazanıyor devlet artık zaman teknoloji zamanı askeri güç olarak insana değil de teknolojiye dayanıyor gelen para aktarırsan süper olur...! @SDemirsoy

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

ben karşı değilim temiz para kazanıyor devlet artık zaman teknoloji zamanı askeri güç olarak insana değil de teknolojiye dayanıyor gelen para aktarırsan süper olur...! @SDemirsoy
bu söylediğine kendin inanıyormusun acaba  :alala: dışardaki güçler istemeden birşey olmaz ben sana olacağı söyliyim
zengin kısmı veya zengin demeyelim 18.000 olan askere gitmesin fakir olan gitsin gerekirse ölsün kollama var biraz ben öyle bakıyorum
kiii benim için önemi yok ben gidecem paşalar gibi yapacam askerliği kısmet olursa  :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Çok pis planlarım var şeytana planlarımı anlattım. Yapma ! Yanarız ; dedi o derece  :saeek:

herkes ayağını denk alsın artık ültimatom veriyorum :biggrinking:

@Abdullah @Serkan7738
[ Son Düzenleme: 02 Aralık 2014, 18:52:55 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Beyler atladığınız bir nokta var ki acun olacak herif adrianayı twitterdan yazarak ayartmadı  :lol: .Sizde de olsun milyon dolarlar siz de istediğinizi takarsınız kolunuza  :evillol:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Beyler atladığınız bir nokta var ki acun olacak herif adrianayı twitterdan yazarak ayartmadı  :lol: .Sizde de olsun milyon dolarlar siz de istediğinizi takarsınız kolunuza  :evillol:
gençler bu laf size @Mehmet @Serkan7738  :naughty:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Forumun önünde mendil açın bir yerlerden başlamak lazım  :kop: :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serkan7738

en son hazal kaya ya yaptığım teklifle trent topik olcam @Deniz biyerden başlamak lazım :D

Çevrimdışı Deniz

en son hazal kaya ya yaptığım teklifle trent topik olcam @Deniz biyerden başlamak lazım :D

:eyes :eyes

Çevrimdışı TØLGA

@Abdullah sana hayırdır yaa  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

napıyonuz ya nerelerdesiniz

Çevrimdışı TØLGA

napıyonuz ya nerelerdesiniz
ben telden bakıodum kimseden çıt çıkmamış ondan yazmadım bidaha  :bandit:
şimdide aldım meyvesuyumu cipsimi film izlemeye hazırlanıyom  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

19 dk sonra uyucam bende

Çevrimdışı ALI RIZA

buralardayız @Abdullah yok keyfim yok  :evillol:

Çevrimdışı Serkan7738

azcık mention atalımda gelsin @Abdullah

Çevrimdışı TØLGA

sitede sıkıntımı var ?? alıntı yapçam yükleniyor diyo kalıo öle sıkıntı bendemi?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

sitede sıkıntımı var ?? alıntı yapçam yükleniyor diyo kalıo öle sıkıntı bendemi?
normalde  sorun yok arada oluyor sadece site iyi gayet güzel  :super:

Çevrimdışı Serkan7738

bende de aynı sorun var şuan alıntı yapamadım mesela

Çevrimdışı TØLGA

flash ekle butonu gelmiş bide ne işe yarar bunlar açıklayıver gari  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

şu alıntı işi düzelsin laf çakacam çok pisss yeter beeeee
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

flash ekle butonu gelmiş bide ne işe yarar bunlar açıklayıver gari  :biggrinking:
bende merak ettim  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

geldiği gibi gitmiş buton  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

@Tolga @Abdullah @ALI RIZA @Mehmet @SDemirsoy @Serkan7738 bu gece nasıl işsiz bir muhabbete girsek  :alala: :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

geldiği gibi gitmiş buton  :biggrinking:
umdugunu bulamadı tabi  :kop:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe