Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2489280 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı TØLGA

Bu baslik hakettiği saygiyi görmüyor zaten gelin kaynasalim sonra neden stadyum basligina zipliyonuz diyolar :ebebe:
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2014, 01:11:33 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

Bu baslik hakettiği saygiyi görmüyor zaten gelin kaynasalim sonra neden baslik forumuna zipliyonuz diyolar :ebebe:

başlık forumu neresi @Tolga  :kop: :kop:

Çevrimdışı ZEKI

bende öyle bi bel varki telefon kılıfı gibi kalır :D
serkan sana sikinti olmayacaksa cevrendeki bir cocuga verebilirsin ve onun besiktasli olmaisni saglayabilirsin.

Çevrimdışı Efe

önce trabzon maçına gelin :D

ben ona gelemiyorum pazartesi olsa banko ordaydım tabi konyaya necmi abiler giderse olurdum 2.yarıdaki maçlarda pazartesi maçları içeride olacaktır onlara gelicem avrupa liginde en az 2 maçım var bu sene baya maça gelmiş olacağım  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

serkan sana sikinti olmayacaksa cevrendeki bir cocuga verebilirsin ve onun besiktasli olmaisni saglayabilirsin.

@ZEKI abi SİKİNTİ yazmışsın aaaaa ayıp :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

Bu baslik hakettiği saygiyi görmüyor zaten gelin kaynasalim sonra neden baslik forumuna zipliyonuz diyolar :ebebe:
başlık forumu ne la  :alala: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

başlık forumu neresi @Tolga  :kop: :kop:
telefonun gazabi ben öyle yazmak istemedim hep hazir kelime hadi simdi beslenme cantasi mevzusu arada kaynasin diye uğraşma :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

abi büyük ihtimal öyle yaparım ama ne bilim resimde güzel duruyodu hiç başlığı okumadım beslenme çantası diye

Çevrimdışı ZEKI

efe burda olsaydı bu muhabbetin sonunu kesin yeni açıktaki beton dökümüne bağlardı  :kop: :kop:
gece gece sesli sesli güldürdün beni  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

abi cımbızla çekiyorsun kelimeyi  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

@Tolga başlık forumu ne ki la?Başlık parası gibi bişe mi  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

abi büyük ihtimal öyle yaparım ama ne bilim resimde güzel duruyodu hiç başlığı okumadım beslenme çantası diye
yaw 26 yasinda adamsin sakla çocuğun olunca o kullanir :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Efe

gece gece sesli sesli güldürdün beni  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

bağladım zaten şuan stad çok sessiz fırtına öncesi sessizlik var  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Abdullah

telefonun gazabi ben öyle yazmak istemedim hep hazir kelime hadi simdi beslenme cantasi mevzusu arada kaynasin diye uğraşma :kop:
olum nasıl bir telefon nasıl bir gazaba uğramak la öyle  :kop: :kop:

Çevrimdışı Serkan7738

aynen @Tolga biz anlamadık orayı

Çevrimdışı TØLGA

efe abide fena cıktı  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

hahaha  :kop: :kop:

Çevrimdışı ZEKI

ben turkce karakter kullanmiyorum ki ... as400 ler zamanindan klavye aliskanligi.. bizim zamanimizda as400 ler vardi. Simdi cikti turkce karakterler.. esas @Serkan7738 espiri yapti hala gülüyorum @Efe

Çevrimdışı Efe

abi cımbızla çekiyorsun kelimeyi  :evillol: :evillol:

işimiz dikkat , soğuk kanlılık ,anında tepki  :biggrinking:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Serkan7738

yaw 26 yasinda adamsin sakla çocuğun olunca o kullanir :bandit:

acilen kız bul evlen diyosun yani  :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

aynen @Tolga biz anlamadık orayı
aciklama yaptim bir yukarda :D başka yerlere çekmeden kapayin su BAŞlık mevzusunu  :tabe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

simdi aklima geldide as400 leri yazinca, bu gencler 5 inclik disket 3,5 inclik disket gorduler mi floppy disket
telefon jetonu falan bilirler mi

Çevrimdışı Abdullah

işimiz dikkat , soğuk kanlılık ,anında tepki  :biggrinking:
tamam abi sıkıntı lı kelimeler kullanmamaya dikkat edeyim bundan sonra  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Efe

ben turkce karakter kullanmiyorum ki ... as400 ler zamanindan klavye aliskanligi.. bizim zamanimizda as400 ler vardi. Simdi cikti turkce karakterler.. esas @Serkan7738 espiri yapti hala gülüyorum @Efe

betona demire bağlamada üzerime yoktur muhabbet cafeyide stad başlığına çevireyimde görün siz herkes buraya geliyormuş falan forum bölünüyormuş  :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe