Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2488314 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Abdullah

o maç gelecektim abi dernegin otobüs kaldırmıycagı tuttu hem daha zevkli oluyor öyle maça gitmesi diğer türlü tek gelmekde külfetli oluyor biraz
tottenham maçına gelmek isttiyorum inş. imkanda olursa bakıcaz  :) whatsaap grubu muhabbetini önceden söyledim bizimkilerede forum neyine yetmiyo dediler   :biggrinking: valla çok dargınım @MURAT abiye flen hiç beklediğim tepkiyi alamadım benle 40 gün 40 gece ugraştılar :D onlara sesi çıkmadı kimsenin bir @anilt kardeşim sağolsun  :ok:
Benim de mi çıkmamıştı sesim  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

Gevezeliklerimizi muhabbet kafe ustunden yapmaya alisirsak sıkıntı kalmayacak :D
sen onu bunu bırakta şimdi :D bu trabzon maçına etkinlik yokmu baktım göremedim üst tribünü açmamış klüp vıp hariç ne iş ? :by2:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Gevezeliklerimizi muhabbet kafe ustunden yapmaya alisirsak sıkıntı kalmayacak :D
Kaç gündür iyiydik de bugün bayağı bir kaçırdık ayarı  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Benim de mi çıkmamıştı sesim  :alala:
:D arkamda yürümedin bu arkadaşı alalım burdan dedim sana bişeyler yazmıştın tabi hadi seninde hakkın var :D unutmuşum diyelim sorry  :iblush: :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

sen onu bunu bırakta şimdi :D bu trabzon maçına etkinlik yokmu baktım göremedim üst tribünü açmamış klüp vıp hariç ne iş ? :by2:
vardı etkinlik bölümünde başlık Emre açmıştı

Çevrimdışı Deniz

İlgilenmedi degil biz whatsap grubu kurarsak ve gevezeligi orda yaparsak burda kim yapacak?sonra @Necmi abiden sopayi kim yiyecek?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

:D arkamda yürümedin bu arkadaşı alalım burdan dedim sana bişeyler yazmıştın tabi hadi seninde hakkın var :D unutmuşum diyelim sorry  :iblush: :iblush:
:friendship:

Çevrimdışı Abdullah

İlgilenmedi degil biz whatsap grubu kurarsak ve gevezeligi orda yaparsak burda kim yapacak?sonra @Necmi abiden sopayi kim yiyecek?
Sen sopayı daha yemedin Tottenham maçında yiyecen sopayı  :evillol:

Çevrimdışı Deniz

Trabzona ankaradan bir etkinlik olabilir pcye gecince bakalim bir ama toplu gidis yok sanirim parca parca gelecek millet..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Trabzona ankaradan bir etkinlik olabilir pcye gecince bakalim bir ama toplu gidis yok sanirim parca parca gelecek millet..
dur apo var dedi bakam
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Korkutma cocugu Necmi abi sever  @Deniz:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

Sen sopayı daha yemedin Tottenham maçında yiyecen sopayı  :evillol:
oğlum çaktırmasana maça flen gitmekten caycak sonra  :boxin:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

ablama ziyarete geldim beaaaa bir kız vardı gerçi burda  :bandit:

yıkıldım bunu nasıl kaçırmışım ben  :kop: :kop:

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı TØLGA

yıkıldım bunu nasıl kaçırmışım ben  :kop: :kop:
:D haha bayadır var bu yaa yeni görmenize şaşırdım 
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

lan trabzon maçına gelin olmm @Abdullah @Tolga

Çevrimdışı Serkan7738

@FARUK abi bak ben tek kalacam gel maça :D

Çevrimdışı TØLGA

ıspartada ünide olsaydım kesin gelirdimde :D şimdik yol parası flen sıkıntı bilemiom bir yanımda istiyo biletlerde uygun ama
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

hızlı tren bileti ayarlarım ben sana @Tolga

Çevrimdışı TØLGA

hızlı tren bileti ayarlarım ben sana @Tolga
sağolda bizim burdan oraya varmı hiç bir fikrim yok tren varda izmir tarafına gidip geliyor
şimdi bu maça gidersemde tottenham maçına yollamaz father hiç bir fikrim yok  :alala:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serkan7738

sağolda bizim burdan oraya varmı hiç bir fikrim yok tren varda izmir tarafına gidip geliyor

nerde olduğuna daha yeni baktım :D

Çevrimdışı Abdullah

Bilet fiyatı uygun da yol parası düşündürüyor  :by2: tam kredinin son gününe denk geliyor bilemiyorum gelebilir miyim

Çevrimdışı TØLGA

nerde olduğuna daha yeni baktım :D

:kop: :kop: aldınmı sen bilet alt tribünler açıkmış sadece üst tribünler neden değil biliyormusun  :iscrewy:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

şimdi bu maça gidersemde tottenham maçına yollamaz father hiç bir fikrim yok  :alala:
sen gel tottenham macina bosver :D @Deniz de geliyor. @Efe abinde Bursadan geliyor

Çevrimdışı Serkan7738

:kop: :kop: aldınmı sen bilet alt tribünler açıkmış sadece üst tribünler neden değil biliyormusun  :iscrewy:

neden

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe