Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2487753 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı TØLGA

Hoş bulduk @Tolga , bir birimizi az çok tanıyoruz :bandit: Türkiye stadyumları sayfası desem hatırlarsın kesin  :D :evillol:
:D vayyy  hatırladım şimdi :D bu obitaş çiçekler muhabbeti gırgırına he ciddiye almayın  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

ben mi bagladim @Abdullah :D
Yok abi sen bağlamadın sen gelmeden önce kendi kendine bağlandı o oraya artık nasıl bir hal aldıysa bir süre sonra kendi kendine o yola giriyor  :D @ZEKI

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:kop:
Yok abi sen bağlamadın sen gelmeden önce kendi kendine bağlandı o oraya artık nasıl bir hal aldıysa bir süre sonra kendi kendine o yola giriyor  :D @ZEKI
  :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı TØLGA

@Abdullah ne o laa küsmüyüz mentions attık cevap bile atmadın  :bandit: :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

elimde imkan olsa sizleri 24 saat siteye sokmayacam sonra, 20 sayfa geriden okutacagim gorunde anlayin.. :kop: :kop: :kop: :kop:

:D vayyy  hatırladım şimdi :D bu obitaş çiçekler muhabbeti gırgırına he ciddiye almayın  :biggrinking:
Biliyoruz  :bandit: Arada Gırgırda gerekli  :kop: Yaklaşık 3 Aydır Ziyaretçi olarak takip ediyorum zaten yani herkesi çok iyi tanıyorum  :bandit: Hatta @Ali Rıza Abiye son silici yazdım Çok şaşırdı :D Vay arkadaş eski ziyaretçi yeni Üye bile biliyor maçımızı yazmış :kop: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

elimde imkan olsa sizleri 24 saat siteye sokmayacam sonra, 20 sayfa geriden okutacagim gorunde anlayin.. :kop: :kop: :kop: :kop:
beni sokarsın siteye ama demi @ZEKI abicim :iblush: bak ben bu akşamki muhabbette yoktum hep @Abdullah hepp  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Biliyoruz  :bandit: Arada Gırgırda gerekli  :kop: Yaklaşık 3 Aydır Ziyaretçi olarak takip ediyorum zaten yani herkesi çok iyi tanıyorum  :bandit: Hatta @Ali Rıza Abiye son silici yazdım Çok şaşırdı :D Vay arkadaş eski ziyaretçi yeni Üye bile biliyor maçımızı yazmış :kop: :evillol:
etiketi yanlış yapmışın başkasını etiketlemişin :evillol: hep öyle oluyor zaten yaaaa sessiz takipçiler bizi bizden iyi tanıyor :ok:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Resmen İşkence @ZEKI abi  :by2: Ben Eski ziyaretçi yeni üyeyim Cidden zor oluyor , Takip etmek :bandit:

:kop:
beni sokarsın siteye ama demi @ZEKI abicim :iblush: bak ben bu akşamki muhabbette yoktum hep @Abdullah hepp  :biggrinking:
  :kop: :kop: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah ne o laa küsmüyüz mentions attık cevap bile atmadın  :bandit: :bandit:
Niye küs olalım kardeşim görmedim  :D

etiketi yanlış yapmışın başkasını etiketlemişin :evillol: hep öyle oluyor zaten yaaaa sessiz takipçiler bizi bizden iyi tanıyor :ok:
Ama Artık Full Aktif Üyeyim  :bandit: Bol Bol yazarım  :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Abi arada oluyor bana da öyle ya tek değilsin.  :D Mesela şimdi futbol başlığına bugün hiç giremedim orası birikti bir ara okuyacaz artık  :D :D

Çevrimdışı TØLGA

Niye küs olalım kardeşim görmedim  :D
neyse tamam :D bidaha bensiz kalkma öyle işlere sonra iş bitiyor ondan sonra geliyon diyosun  :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Varya fırsatını bulunca anında satıyorsun  :boxin: :boxin:

Çevrimdışı Abdullah

neyse tamam :D bidaha bensiz kalkma öyle işlere sonra iş bitiyor ondan sonra geliyon diyosun  :biggrinking:
İyi gidiyorduk da sonra bozuldu atışma  :bandit: sana ihtiyacım olduğu zaman yanımda olmuyorsun iş bitince ortaya çıkıyorsun ne anladım ben bu işten  :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Varya fırsatını bulunca anında satıyorsun  :boxin: :boxin:
:D ama şimdi tarafsız baktıgın zaman ben daha uslu duruyorum  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

İyi gidiyorduk da sonra bozuldu atışma  :bandit: sana ihtiyacım olduğu zaman yanımda olmuyorsun iş bitince ortaya çıkıyorsun ne anladım ben bu işten  :evillol:
arabadaydım bea telde net paketim yok izmire gelir gelmez girdim baktımki kaos var herkez aponun üstüne geliyor  :boxin:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

arabadaydım bea telde net paketim yok izmire gelir gelmez girdim baktımki kaos var herkez aponun üstüne geliyor  :boxin:
Neyse tamam 10 dk ya geliyorum işim var az ne işin var senin izmirde  :naughty:

Çevrimdışı TØLGA

Neyse tamam 10 dk ya geliyorum işim var az ne işin var senin izmirde  :naughty:
ablama ziyarete geldim beaaaa bir kız vardı gerçi burda  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ZEKI

Hic birinizi atmaya kıyamam ben ya...bu forum sizlerle daha guzel
@Tolga @Abdullah @Yunus Emre Dökmeci birde @Deniz mahserin 4 silahsoru oldunuz. Siz kendinize bir whatsapp grup kurun en iyisi siiznle basa cikmak zor.  :kop: :kop: Kopya icin degil bu sefer sohbet icin. @Abdullah ile tanistik, sen gelecem dedin gelmedin @Tolga bari 11 aralikta gelebilirsen gel @Deniz de gelecek. Hele Tolganin Samet ile Denizin konuyu kacirmalarina verdigi cevaplar cok cok guldurmustu...

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga @Abdullah @Yunus Emre Dökmeci birde @Deniz mahserin 4 silahsoru oldunuz. Siz kendinize bir whatsapp grup kurun en iyisi siiznle basa cikmak zor.  :kop: :kop: Kopya icin degil bu sefer sohbet icin. @Abdullah ile tanistik, sen gelecem dedin gelmedin @Tolga bari 11 aralikta gelebilirsen gel @Deniz de gelecek. Hele Tolganin Samet ile Denizin konuyu kacirmalarina verdigi cevaplar cok cok guldurmustu...
o maç gelecektim abi dernegin otobüs kaldırmıycagı tuttu hem daha zevkli oluyor öyle maça gitmesi diğer türlü tek gelmekde külfetli oluyor biraz
tottenham maçına gelmek isttiyorum inş. imkanda olursa bakıcaz  :) whatsaap grubu muhabbetini önceden söyledim bizimkilerede forum neyine yetmiyo dediler   :biggrinking: valla çok dargınım @MURAT abiye flen hiç beklediğim tepkiyi alamadım benle 40 gün 40 gece ugraştılar :D onlara sesi çıkmadı kimsenin bir @anilt kardeşim sağolsun  :ok:
[ Son Düzenleme: 29 Kasım 2014, 00:24:20 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

ablama ziyarete geldim beaaaa bir kız vardı gerçi burda  :bandit:
:kop: :kop: ahahha bu ne lan

Çevrimdışı Deniz

Gevezeliklerimizi muhabbet kafe ustunden yapmaya alisirsak sıkıntı kalmayacak :D
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Sağol abi.  :) Abi whatsapp grubunu denetçi bey e söyledik de ilgilenmedi @Deniz  :bandit:

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe