Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2488469 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı TØLGA

:boxin:  :ranting2: :s19: :vur @Tolga
yaw bir gidin bişeyi on kere sölersen olurmuş sizin yüzünüzden oldu asıl siz yenilirsek senden bilcez dediniz ama yenilmedik  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

yaw bir gidin bişeyi on kere sölersen olurmuş sizin yüzünüzden oldu asıl siz yenilirsek senden bilcez dediniz ama yenilmedik  :evillol: :evillol:
La daha konuşuyor ya ne güzel grup lideriydik yaa  :akuma: neyse @FARUK abinin modelleme videosunu 3-5 kere daha izleyim ben çok güzel olmuş bakmaya doyamadım  :D

Çevrimdışı FARUK

La daha konuşuyor ya ne güzel grup lideriydik yaa  :akuma: neyse @FARUK abinin modelleme videosunu 3-5 kere daha izleyim ben çok güzel olmuş bakmaya doyamadım  :D
Normal abi kendim yaptığım halde paylasana kadar 20 kere izlemisimdir en az :)

Çevrimdışı TØLGA

yen içerde tottenhamı gene grup lideri ol arkadaş ala ala  :bandit: necip veliyle zor tabi biraz :ebebe:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Normal abi kendim yaptığım halde paylasana kadar 20 kere izlemisimdir en az :)
@FARUK abi hiç söylemedin insan bir arda lafını eder sürpriz bir anda ortaya çıktı.  :D
Abi be çatıyı bitirdikten sonra dosyayı bana atabilir misin bi el de ben sürüyüm  :naughty:  :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

yen içerde tottenhamı gene grup lideri ol arkadaş ala ala  :bandit: necip veliyle zor tabi biraz :ebebe:
Zeytinyağı gibisin bi altta kal la illa sıyrılacan işten  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Zeytinyağı gibisin bi altta kal la illa sıyrılacan işten  :bandit:
tamam la yatçam ben tadım kaçtı bu gece :biggrinking:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

sen yeni mi izliyorsun :) biz 1 aydır biliyoruz  :evillol: :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

sen yeni mi izliyorsun :) biz 1 aydır biliyoruz  :evillol: :evillol: :evillol:
biz kimiz ki zaten bize niye söyleyesiniz  :bawling:  :kuserim

Çevrimdışı FARUK

@FARUK abi hiç söylemedin insan bir arda lafını eder sürpriz bir anda ortaya çıktı.  :D
Abi be çatıyı bitirdikten sonra dosyayı bana atabilir misin bi el de ben sürüyüm  :naughty:  :kop: :kop:
Ben öylesine yapıyordum başta ama iş bu haline kadar geldi bir arkadaş ben yapicam demişti hatırlarsanız o zaman bıraktım ama ondan gelmeyince devam ettim :)

Çevrimdışı Abdullah

Ben öylesine yapıyordum başta ama iş bu haline kadar geldi bir arkadaş ben yapicam demişti hatırlarsanız o zaman bıraktım ama ondan gelmeyince devam ettim :)
abi neresi öylesine bunun ya bayağı profesyonel çalışma olmuş  :D ben minecraft projesini paylaşacaksın sandım başlığı öyle oluşturunca bunu görünce dibim düştü  :evillol: :evillol: @FARUK

Çevrimdışı Abdullah

tamam la yatçam ben tadım kaçtı bu gece :biggrinking:
Niye kaçtı tadın kim kaçırdı  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı TØLGA

Niye kaçtı tadın kim kaçırdı  :bandit:
yorgunum ondandır bilmiom :D hadi iyi geceler hepinize
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

yorgunum ondandır bilmiom :D hadi iyi geceler hepinize
iyi geceler  :bye:

Çevrimdışı ALI RIZA

biz kimiz ki zaten bize niye söyleyesiniz  :bawling:  :kuserim
hiç sormadın ama  :-*

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne diye soracaktım  :bandit: @ALI RIZA
süpriz çalışmlarınız var mı foruma diye  :busted_cop:

Çevrimdışı Abdullah

süpriz çalışmlarınız var mı foruma diye  :busted_cop:
Sürekli sürpriz yapıyorsunuz sanki de ben sürpriz bekleyecem Allah Allah işe bak  :bandit:

Çevrimdışı ALI RIZA

Sürekli sürpriz yapıyorsunuz sanki de ben sürpriz bekleyecem Allah Allah işe bak  :bandit:
süpriz yapıyoruz tabiki sen fark etmiyorsun  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

süpriz yapıyoruz tabiki sen fark etmiyorsun  :bandit:
Mesela ??

Çevrimdışı TØLGA

Mesela ??
bir bakıyoruz forum çökmüş bunun gibi apocum  :evillol: :evillol:
yada sunucu degiştiriyolar flen
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

bir bakıyoruz forum çökmüş bunun gibi apocum  :evillol: :evillol:
yada sunucu degiştiriyolar flen
bak çok mantıklı böyle mi @ALI RIZA  :akuma:

Çevrimdışı ALI RIZA

Mesela ??
Değişiklikler tag eklendi ! mesela forumlarda dışardan hangi kaç üye ziyaretçiler var eklendi ! meselatasarım logo değişti ! mesela menüler değişti ! mesela allta takvim var oraya yaklaşan etkinlikler ekleniyor...! mesela @Deniz denetçi oldu sizler bunlara dikkat etmiyorsunuz...!
sunucu da değişti daha hızlı sunucuya geçildi...! @Abdullah ve yansımam @Tolga

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe