Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2484490 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Abdullah

profesyönel olmayan bir vatandaşsın ya ondan söyledim laa :D hem senin gibi sağlam kaliteli bir stoperin kalede ne işi var :super:
10 numara stoper oynarım  :evillol: geçen halı sahada 2 leş bırakıyordum  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

apo profil fotona alışamadım
Biz senin profil fotona alıştıktan sonra sen de alışırsın buna değiştirim bir kaç güne zaten  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

@Deniz 4000 i geçmişin tebrikler  :claps: ama Obitaş hala bitiremedi tablaları ne yapacaz   :bandit: ne beceriksiz firmasınız arkadaş bir tribünü bile bitiremiyorsunuz  :boxin: Çiçekler 3 tribün bitirecek obitaş yeni açığı bitirene kadar  :super:
Ulan muhabbet kafede stad konuşuyon stad başlığında muhabbet yapıyon senin ayarının ..  :vur
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Biz senin profil fotona alıştıktan sonra sen de alışırsın buna değiştirim bir kaç güne zaten  :bandit:
Kendi fotomu bilerek koymuyorum çok yakışıklıyım nazar falan değer  :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Ulan muhabbet kafede stad konuşuyon stad başlığında muhabbet yapıyon senin ayarının ..  :vur
Kimden öğrendim acaba  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

hahahahh  :kop: :kop:

Çevrimdışı TØLGA

:kop: :kop:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Kuyt'un gole ne demeli peki  :lol:
yapacak birsey yok bir ara süperligde öyle goller moda idi kaleci yapabileceği bir durum yok...!

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

@Abdullah @Tolga evgenia nın sizlere selamı var  :-*
doğru söyle la nerde çalısıyoken çektirdin bu fotoyu  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

doğru söyle la nerde çalısıyoken çektirdin bu fotoyu  :evillol:
Kitty hawk  :bandit: .Onlar da çalışıyor.Ev arkadaşlarım  :naughty:

Çevrimdışı ALI RIZA

anlamadım :alala:
@Tolga az evvel beyler dedim bayanlar niye demiyorsun dedin bayanlar dedim @Deniz e imalı yolladın bayanlara ayıp olmaz mı  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

@Deniz bizimde var fotolarımızda buraya atılmıcak kadar özel ve değerli :bandit: herkesler göremez öle
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga az evvel beyler dedim bayanlar niye demiyorsun dedin bayanlar dedim @Deniz e imalı yolladın bayanlara ayıp olmaz mı  :alala:

o taraftan düşünmemiştimde orda konu farklıydı bir hatamız varsa genede affola  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

@Deniz bizimde var fotolarımızda buraya atılmıcak kadar özel ve değerli :bandit: herkesler göremez öle
Ben yakışıklılığımı gösteren foto attım senin aklın başka yerde sanırım  :alala: :alala: .Foto yollamayı sizden öğrenecek değiliz  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

Hiiiççç insan özel fotolarını buraya atar mı hiç  :iscrewy:

Çevrimdışı Abdullah

Ben yakışıklılığımı gösteren foto attım senin aklın başka yerde sanırım  :alala: :alala: .Foto yollamayı sizden öğrenecek değiliz  :bandit:
konu dışı yapmayı kimden öğreniyoruz  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

yoooo :D ne alaka lennn türk kızı bizimkiler gavur larla işimiz olmaz dimi @Abdullah
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Deniz

Olum sizin içiniz fesatsa ben napim orda dikkat etmeniz gereken nokta bendim  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

yoooo :D ne alaka lennn türk kızı bizimkiler gavur larla işimiz olmaz dimi @Abdullah
Aynen kardeşim  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Olum sizin içiniz fesatsa ben napim orda dikkat etmeniz gereken nokta bendim  :bandit:
:D yaw bırak bu ayakları tek foton yokmuş gibi konuşuyon
hadi onu geçtim kızın ismine vurguyu benmi yaptım  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

O zaman başkalarının değil kendinin önde olduğu fotoyu atsaydın  :iscrewy:

Çevrimdışı Deniz

Tek fotom yok yalnız bırakmıyorlar hiç  :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Abdullah

Aynen la adam yüzyılın geri dönüşlerinden birini yaptı ya la   :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Tek fotom yok yalnız bırakmıyorlar hiç  :kop: :kop: :kop: :kop:
He canım he he

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe