Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2482839 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Abdullah

aslında senle bize özel kartal ünvanı vermeliler ugraştırmasınlar bizi :evillol: :evillol:
Özel kartal ne ya kara kartal varken  :super:

Çevrimdışı TØLGA

Özel kartal ne ya kara kartal varken  :super:
ne bilim la o geldi aklıma  :evillol: yarın erken kalkcam zate yatarım birazdan
inegöl deplasmanı yapçaz beşiktaş kesmio bandırmaspor 10.5 maçlarınada gidiyoz artık
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Yok sakın kara kartal en güzel ünvan  :bandit: alın teri emek bu ünvan emek :D
ünvan dediğim rengin mavi felan olması için

Çevrimdışı Abdullah

ne bilim la o geldi aklıma  :evillol: yarın erken kalkcam zate yatarım birazdan
inegöl deplasmanı yapçaz beşiktaş kesmio bandırmaspor 10.5 maçlarınada gidiyoz artık
Git git iyi olur Bjk maclarina antrenman olur :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

ünvan dediğim rengin mavi felan olması için
Anlamadım  :alala:

Çevrimdışı TØLGA

Git git iyi olur Bjk maclarina antrenman olur :evillol:
daa beşiktaş maçına ucu ucuna yetişçez heralde bakam  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Olimpos1903

Nereye yazacağımı bilemedim buraya yazıyım bari fb sponsorluğu devlet olmadan zor bulur nedeni yönetim ile taraftar arasındaki çekişme(yesin birbirlerini) bu dünki maçtan mesela
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Abdullah

daa beşiktaş maçına ucu ucuna yetişçez heralde bakam  :bandit:
Son maçın ilk yarisini izleyemedim yemekteydim yurda giderken ben yokum takim yeniliyor dedim arkadaslara girdik yurda maç salonuna geçtik iki dk sonra Ba takti fuzeyi  :evillol:
Ikinci yariya yetisirsin herhalde  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Son maçın ilk yarisini izleyemedim yemekteydim yurda giderken ben yokum takim yeniliyor dedim arkadaslara girdik yurda maç salonuna geçtik iki dk sonra Ba takti fuzeyi  :evillol:
Ikinci yariya yetisirsin herhalde  :bandit:
yaa yetişçem büyük ihtimal ucu ucuna maç 13:30da 15: 30da bitse 18:30 19:00 arası bi saatte geliriz heralde
benimde totemlerim var yaaa öyle izlemeyince puan kaybediyoz  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Nereye yazacağımı bilemedim buraya yazıyım bari fb sponsorluğu devlet olmadan zor bulur nedeni yönetim ile taraftar arasındaki çekişme(yesin birbirlerini) bu dünki maçtan mesela
beter olsunlar kıl oluyom o yönetici züppesine zaten  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

yaa yetişçem büyük ihtimal ucu ucuna maç 13:30da 15: 30da bitse 18:30 19:00 arası bi saatte geliriz heralde
benimde totemlerim var yaaa öyle izlemeyince puan kaybediyoz  :evillol:
Olasi puan kaybinin sebebi sensin öyleyse  :evillol: bu maçı kaybetmeyiz zaten  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

:uyucam: Iyi geceler  :bye:

Çevrimdışı TØLGA

Olasi puan kaybinin sebebi sensin öyleyse  :evillol: bu maçı kaybetmeyiz zaten  :bandit:
bende öyle düşünüyorum yaa defans tırstırıyo biraz sadece necipi oynatmaz inş
atınç-ersan olursada adem büyügü nasıl tutarı düşündürüyo hızlı biraz o adam  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Anlamadım  :alala:
ooo hooo gelde başa dön edemiyorum anlatayım  :kop:

Çevrimdışı Abdullah

ooo hooo gelde başa dön edemiyorum anlatayım  :kop:
Ne demek istediğini anlamadım mavi renkten kastinin denetçi olduğunu biliyoruz  :bandit:

Çevrimdışı Abdullah

bende öyle düşünüyorum yaa defans tırstırıyo biraz sadece necipi oynatmaz inş
atınç-ersan olursada adem büyügü nasıl tutarı düşündürüyo hızlı biraz o adam  :evillol:
En iyi savunma hücumdur   :evillol: göz actirmayacaksin  :bandit:

Çevrimdışı Altuğ

günaydın arkadaşlar

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Altuğ

Günaydın abi  :)

Abdullah maşallah kardeşin mi kucağında ki yeğenin mi?

Çevrimdışı ALI RIZA

günaydınlar  :alala:

Çevrimdışı Abdullah

Abdullah maşallah kardeşin mi kucağında ki yeğenin mi?
İkisi de değil abi kuzenim  :D

Çevrimdışı Deniz

Kartalyuvasini nereye sikayet edebiliriz?bugun arkadaslari ikna ettim topladim kartalyuvasina alisverise goturdum ama sonuc husran KAPALİ.Besiktasa yazik degil mi nerden baksan 400 lira kazanctan oldu bugun.benim gibi onlarca kisi geri dondu.mac gunu bu yapilir mi?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Kartalyuvasini nereye sikayet edebiliriz?bugun arkadaslari ikna ettim topladim kartalyuvasina alisverise goturdum ama sonuc husran KAPALİ.Besiktasa yazik degil mi nerden baksan 400 lira kazanctan oldu bugun.benim gibi onlarca kisi geri dondu.mac gunu bu yapilir mi?
Twitterddan Cemil bey e yaz dikkate alır  :ok: @Deniz

Çevrimdışı Deniz

Twitterddan Cemil bey e yaz dikkate alır  :ok: @Deniz
Twitter falan hikaye apo ben direk resmi kanal arıyorum. Cok sinirlendim ve mahcup oldum.o kadar organizasyon yaptim elimde patladi.kendimi gectim olan Besiktasin parasina oldu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Altuğ

Twitter falan hikaye apo ben direk resmi kanal arıyorum. Cok sinirlendim ve mahcup oldum.o kadar organizasyon yaptim elimde patladi.kendimi gectim olan Besiktasin parasina oldu.

@Deniz hangi kartal yuvasına gittiniz ve kapalıydı?

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe