Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2482523 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı Abdullah

Oyun güzel ya,ilk etapta mali duruma yöneldim.Kontratı biten hiçbi oyuncuya yeni kontrat önermedim 4 tane kalburüstü yabancı kiraladım 0 maliyetle,bu şekilde 3-4 sezon daha devam edip mali durumu düzene soktuktan sonra kendi yapılandırmama başlamayı planlıyorum
Mali durum 14deki gibi mi  :ebebe: :ebebe: oynanmıyor öyle ya  :akuma:

Çevrimdışı Abdullah

:D hee  hee sen pes2013 oynamadın galba hiç gol atçak adam yoktu takımda be :D 9 kişi defans yapıodum fernandes+almeida ile gol arıyodum
Pes 13te almam Beşiktaş ı sonra maç bitimi cinayet sebebi olur  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Mehmet92

Mali durum 14deki gibi mi  :ebebe: :ebebe: oynanmıyor öyle ya  :akuma:

Valla inanılmaz kötü,14'ten daha bile kötü.Ben yıllık maaşımı 1.800.000'den 300.000'e düşürdüm.Fikret başkanla her türlü çabayı sarfediyoruz uefa kriterlerini karşılamak için :D

Çevrimdışı Abdullah

ben bu aralar geç yatıom geç kalkıom abi ondan  :evillol: :evillol:
Adamın geç kalkıyom dediği öğleden sonra 3 ya yuh  :oha: :oha:  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Valla inanılmaz kötü,14'ten daha bile kötü.Ben yıllık maaşımı 1.800.000'den 300.000'e düşürdüm.Fikret başkanla her türlü çabayı sarfediyoruz uefa kriterlerini karşılamak için :D
Abi git avrupadan iki zengini sömür ya  :naughty: çekilmez o öyle ben Bilic değilim çekemem öyle para yok ayaklarını  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı TØLGA

Adamın geç kalkıyom dediği öğleden sonra 3 ya yuh  :oha: :oha:  :evillol: :evillol:
:D haha yok la öglende kalktım anca girme fırsatı buldum sabah 7de yattım uyurdum aslında  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

Pes 13te almam Beşiktaş ı sonra maç bitimi cinayet sebebi olur  :evillol: :evillol:
sen diyosun ya hep ofans oynatırım diye bende allahını seven defansa gelsin taktiğiyle oynuyodum   :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

:D haha yok la öglende kalktım anca girme fırsatı buldum sabah 7de yattım uyurdum aslında  :evillol: :evillol:
Beyefendi lütfetmiş foruma ancak girmiş  :bansign: :bansign:  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

sen diyosun ya hep ofans oynatırım diye bende allahını seven defansa gelsin taktiğiyle oynuyodum   :evillol: :evillol:
Derdin ne ya gidiyon peste Beşiktaşı alıyorsun  :D git Bayern München falan al  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

Derdin ne ya gidiyon peste Beşiktaşı alıyorsun  :D git Bayern München falan al  :bandit:
derbi yapıok napam :D ünideyken çok oynuoduk yeniodum ama :D 3stoperle oynayınca
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

derbi yapıok napam :D ünideyken çok oynuoduk yeniodum ama :D 3stoperle oynayınca
İspanya derbisi yapsaydınız :D öyle de zevkli olmaz ki savunma savunma kontra gol üstüne yat hiç sevmem  :akuma:

Çevrimdışı TØLGA

İspanya derbisi yapsaydınız :D öyle de zevkli olmaz ki savunma savunma kontra gol üstüne yat hiç sevmem  :akuma:
:D yenilince yapıom onu maç vermek bize yakışmaz beşiktaşla
Haa şimdi demba ba geldi tek başına yetio kobram benim  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

@Tolga ha gayret kara kartal olacan az kaldı :biggrinking:

Çevrimdışı TØLGA

öyle bir çabam yok yaaa  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

sen oldun ya hava atıyorsun

Çevrimdışı TØLGA

biz senle bi ara aynı mesaj sayısındaydık 5 gün önce flen sen uçmmuşun
nasıl bir gevezelikse artık  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Altuğ

iyi geceler arkadaşlar.

Çevrimdışı Abdullah

sen oldun ya hava atıyorsun
Ne hava atacam ya az kalmış kara kartal sayısı artsın forumdaki  :bandit: bazıları ( @Deniz ) gibi sabahında kara kartal unvaniyla şekil yapıp akşamına unvanı birakanlardan değiliz :naughty:

Çevrimdışı Abdullah

biz senle bi ara aynı mesaj sayısındaydık 5 gün önce flen sen uçmmuşun
nasıl bir gevezelikse artık  :evillol: :evillol:
i
Konu disilar silinmeseydi 2000dim şimdi :evillol:

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı TØLGA

Hadi hadi yeme bizi :evillol:
aslında senle bize özel kartal ünvanı vermeliler ugraştırmasınlar bizi :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı TØLGA

iyi geceler arkadaşlar.
iyi geceler abi nasılsın :)
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne hava atacam ya az kalmış kara kartal sayısı artsın forumdaki  :bandit: bazıları ( @Deniz ) gibi sabahında kara kartal unvaniyla şekil yapıp akşamına unvanı birakanlardan değiliz :naughty:
sende ünvan istiyorsun yani _?

Çevrimdışı Abdullah

sende ünvan istiyorsun yani _?
Yok sakın kara kartal en güzel ünvan  :bandit: alın teri emek bu ünvan emek :D

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe