Muhabbet Cafe
Muhabbet Cafe

Beşiktaş Forum|Muhabbet Cafe Konuların dışında sohbetlerimizi burada yapalım konularıda dağıtmamış olalım

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Muhabbet Cafe  [Okunma sayısı 2482544 defa] Muhabbet Cafe

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı TØLGA

@Tolga @Abdullah niye aynı anda uyuyorsunuz?Yoksa? :alala: :alala:  :kop: :kop: :kop:
uyumadımda @Abdullah hatırlat bi ara ıslatıp hortumla dövelim  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Abdullah

Çevrimdışı Abdullah

uyumadımda @Abdullah hatırlat bi ara ıslatıp hortumla dövelim  :evillol: :evillol:
Bence de vakti yaklaşıyor. Suyu ısındı  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

@Tolga @Abdullah İyi uyudunuz mu dün gece gençler  :naughty: :-*
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yakup

Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah  erkenci de @Tolga  hala yok  :alala: :alala:
O geç uyanıyor herhalde bırakın uyusun adam  :D

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah ne yaptın @Tolga ya  :alala: :alala:
Ooo dövüştünüz demek sabaha kadar  :kop: :kop:
Deniz ilk karşılaştığımızda alacam bunların acısını  :vur :vur

Çevrimdışı Yakup

O geç uyanıyor herhalde bırakın uyusun adam  :D

her gün mü geç uyanır  :lol: kahvaltıyı nereye ister  :lol: :lol: :lol: :alala: :alala: :alala:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Abdullah

@Deniz @Tolga @Yakup yalnız dün akşam efsaneydi ya bir daha yaşar mıyız ki aynısını  :evillol: @ALI RIZA abi toplam kaç mesaj sildin  :D benim bi 30-40 mesaj buharlaşmış  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Deniz

her gün mü geç uyanır  :lol: kahvaltıyı nereye ister  :lol: :lol: :lol: :alala: :alala: :alala:
:kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

@Deniz @Tolga @Yakup yalnız dün akşam efsaneydi ya bir daha yaşar mıyız ki aynısını  :evillol: @ALI RIZA abi toplam kaç mesaj sildin  :D benim bi 30-40 mesaj buharlaşmış  :evillol: :evillol:
@Abdullah saydmadım dur sayayım ama Necmi abi 60 tane silmişti bende 206 adet sadece  :evillol:
21 kasım 00.00 - 23.59 a kadar atılan ileti sayısı 1349 adet...! 1 günlük iletiydi normal günlerde 500 ile 800 arasında...!

Çevrimdışı Abdullah

@Abdullah saydmadım dur sayayım ama Necmi abi 60 tane silmişti bende 206 adet sadece  :evillol:
21 kasım 00.00 - 23.59 a kadar atılan ileti sayısı 1349 adet...! 1 günlük iletiydi normal günlerde 500 ile 800 arasında...!
:kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet92

Vodafone arena'ya taşındıktan sonra oynadığım ilk iç saha şampiyonlar ligi maçı  :D :D :D

Çevrimdışı Abdullah

Vodafone arena'ya taşındıktan sonra oynadığım ilk iç saha şampiyonlar ligi maçı  :D :D :D
14 mü bu

Çevrimdışı Abdullah

@Mehmet92 yalnız hocam Real futbol olarak bayağı ezmiş baskın oynamış gibi  :D

Çevrimdışı TØLGA

@Abdullah  erkenci de @Tolga  hala yok  :alala: :alala:
ben bu aralar geç yatıom geç kalkıom abi ondan  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet92

@Mehmet92 yalnız hocam Real futbol olarak bayağı ezmiş baskın oynamış gibi  :D

15 kardeşim,o kadar da olsun bi zahmet geriye yaslan dedim zaten  :D

Çevrimdışı Abdullah

15 kardeşim,o kadar da olsun bi zahmet geriye yaslan dedim zaten  :D
Nasıl ilk deneyim 14 e göre bayağı farklı herhalde maç atmosferi falan  :icool:
Beşiktaş geriye yaslanmaz hocam daima atak  :evillol: hücüma dayalı futbol favorim  :bandit:

Çevrimdışı TØLGA

abi biz @Deniz ile zor uğraşıyoz birde aradan sen çıkma @Yakup  bu bünye kaldırmaz  :bandit:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Mehmet92

Beşiktaş geriye yaslanmaz hocam daima atak  :evillol: hücüma dayalı futbol favorim  :bandit:

Oyun güzel ya,ilk etapta mali duruma yöneldim.Kontratı biten hiçbi oyuncuya yeni kontrat önermedim 4 tane kalburüstü yabancı kiraladım 0 maliyetle,bu şekilde 3-4 sezon daha devam edip mali durumu düzene soktuktan sonra kendi yapılandırmama başlamayı planlıyorum

Çevrimdışı TØLGA

:D hee  hee sen pes2013 oynamadın galba hiç gol atçak adam yoktu takımda be :D 9 kişi defans yapıodum fernandes+almeida ile gol arıyodum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Etiketler: muhabbet muhabbet cafe