2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 80 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4660545 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

mirsadı a.bulutun yerine mi transfer ettik acep :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Eray_Steiermark

hakan ağır geseli türkiyeye bigün gelirsem geseye gelmek isterim ağır geseliyim die demeci var trtspordan ibrahim kırkayaka, bu gece de yalansporun haberi üzerine kırkayak aramış biyere gitmiyorum milandayım abi demiş.

+gereksiz bir tip son yılların en overrated adamlarından biri milanın çinli patronlarına itelediler bunu

Bunu alsa alsa cinliler alirdi zaten :D

Çevrimdışı worns

Halilovic'e kadroda yer var hem Ljajic'in yedeği yok. Hem sol kenar epey şüpheli. Yetenekli çocuk da fiziksel açıdan hem zayıf hem de geçmişi biraz problemli. Uygun maliyetle şans verilesi oyunculardan. Fakat mevcut oyun şekli içerisinde parlaması epey zor. Muhtemelen 2-3 maç sonra bu ne çok zayıf filan denilir. Halilovic açısından bakılırsa da kariyerini toparlamak için burasının doğru kulüp olduğu da söylenemez. Ljajic gibi Halilovicden mental ve teknik açıdan çok daha olgun devamlılığı olan bir adam bile beğendiremedi kendisini burada.

Çevrimdışı mellfred

Bizim Oğuzhan da Tolgay da Hakan’dan iyi oyuncudur

Çevrimiçi Necmi

iyide abi biz bu banka isine neden giriyoruz bize faydasi varmi bizi gene kekliyecekler gibi geliyor bana Seba döneminde bu vergileri af durumu vardi ordada bizi keklemislerdi birinde 100 küsür milyon birinden 30-40 arasi birsey bizdende 3 milyon indirim yaptilar diye biliyorum :s20:
o işi çok incelemedim ama bu işin içinde devlet varsa krediler tl cinsinden olur.
yüzlerini kızartıp döviz yapmazlar büyük ihtimal. Neden girmeyelim böyleyse hem döviz bazlı kredilerden kurtuluruz tl ye çeviririz hem kısa vadeli borçların tamamını düşük faizle uzun vadeye yayarız diyelim 1,5 kredi çekeceğiz ve bunu 10 yıla yaydık bu en fazla yıllık 250 M gibi bir ödeme olur bizim şu anda bütçemiz 1 milyar 250 M borç bu bütçede kabul edilebilir bir rakam gerisinde oynayabileceğimiz bir para kalıyor yoksa şu anda bu rakamı sadece faize ödüyoruz.1,5 diyorum çünkü her borcu kredilendirmeyiz büyük ihtimal o kadar bile çekmeyiz mesela futbolcu giderleri kredilendirilmez neyi ödeyeceksin burdamı satılacakmı zammı alacak indirimmi alacak belli değil şu anda net borcumuz 1.800-1.900 gibi bir kakam bunlardan oyuncu maaşları menejer ücretleri bonservisler falan çıkınca en az 400 M daha iner aşağıya yönetici borçlarıda çıkar buda 100 M YD 10M euroda adalıya vardı adalı siler zaten bu borcu 160 da böyle çıkar biz bayağı bir rahatlama yaşarız fener ne yapsın mesela ellerinde naklen yayın geliri ve stad geliri dışında gelir yok para getirecek sponsorlukları aziz vermiş ve paralarını alıp kullanmış yani kaynakda yaratamıyorlar borçları bizim iki katımızdan fazla naklen yayın geliri ipoteği yetmez stad gelirleride gider
peki bunlar nasıl dönecekler onlarda oyuncu alacaklarını kredilendiremez bunları gelirle ödeyecekler ama gelir yok. gs bildiğim stad gelirleri bile ipotekli banka kredi verdiğinde borçlar ödenir ipotek kalkar ama bu seferde krediyi veren banka ipotek alır gelir kalemi yaratmadıkça bu yolun onlar açısından çıkışı yok gelir kalemide yaratamazlar şimdi borçlarını ödeyemiyorlardı o zaman tüm gelirlerine el koyup borçlar ödenir olacak ama kıpırdayacakları bir para kalmayacak ellerinde tam incelemedim konuşulanları biliyorum ama bir şey dediler biz kulüplere para vermeyeceğiz borçlarını biz ödeyeceğiz buda şu kadar kredi çekeyim bu kadarı elimde kalsın olayını kapatıyor. bizim naklen yayın geliri yıllık faize gidiyordu şimdi kredi taksidine gidecek bizim durumda değişiklik olmayacak ama borcun üzerini çizme şansımız oluyor renkliler dönsün bakalım dönebiliyorlarsa. gs uyandı bu işe gelecek on yılını ipotek edeceğini ve hiç birşey yapamayacağını biliyor o nedenle yan çizen açıklamalar yapıyor fenerin hiç bir seçeneği yok o borçla iflas ederler o borç ödenemez ve kartopu gibi büyür. mecbur on yıllarını feda edecekler iyi bir futbol aklı bulurlarsa belki yarışın içinde kalırlar ama fener parayla yürüyen bir kulüp para olmadığında neler olduğu bu sene görünüyor işde
kurtuluş receteleri bu borcun yapılanması sonra aziz yıldırımın tekrar başkan olması :D
biz önümüzdeki on yılın 5 inde şampiyon olalım yeter
bu yapılandırma bizim işimize yarıyor gelirimiz var kısa vadeli ipoteklerde borçlar ödenince çözülecek ama naklen yayın gelirlerini kaybedeceğiz bu sıkıntı değil biz zaten 5 yıldır naklen yayın geliri kullanamıyorduk
onsuz geldik bu duruma şimdide on yıl onsuz devam edebiliriz geri kalan gelirlerle borç ödemek zorunda kalmayacağız sadece dönmemiz gereken finansı sağlayacağız eskiden yoktu şimdide yok eskiden olmamasının faydası yoktu diğer gelirlerle borç ödemeye çalışıyorduk şimdi o para borç ödeyecek.
işin diğer tarafı bütün anadolu kulüplerinin kurtuluş recetesi olacak ve onlar daha güçlü olacaklar renklilere karşıda kalkan olacak bu yeterki bu kararlılık devlette sürsün. tabi bakmak lazım detaylara bu para tl olarakmı kredilendirilecek döviz olarakmı. iyice detayları öğrenmek lazım şimdilik konuşulan kadar bilgiyle yorum yapıyoruz.

Çevrimiçi Necmi

Bahsettigin gibi olursa hic acimasinlar. Uymayan takimin ipini ceksinler.

Ben bu isin ucunda isik goremiyorum. Bu kadar batik durumdan cikmanin tek yolu giderleri azaltip, ozune donmektir. Yani sporcu yetistirmektir, uretmektir. Ama biz hep tuketiyoruz.

Kulupler bu dar kiskacin icinde alt yapiya yonelir diyecem ama yeterli sporcu yetistiremiyoruz. Cok nadir, Cengiz Under gibi cikiyor.

Bizim altyapidaki cocuklari incelesek cogu eski-yeni yonetici akrabasi cikar heralde. Gunahlarini almiyim ama oyle sanki.
yanlış aslında alt yapıyla falan çıkamazsın her sene iki tane cengiz ünder çıkarsan ne olur bunu yapmanda imkansız altınordu kaç yıldır emek veriyor kaç tane cengiz ünder çıkardı ve ne kazandı
senin alt yapı çıkışın olamaz tersine para öğütür insanlar sanıyorki alt yapın iyi olunca her sene 3-4 oyuncu çıkarıp avrupaya büyük paralara satacaksın yok öyle bir şey en iyi alt yapı on senede 3-4 azami 5 oyuncu çıkarırsa başarıdır bu bile imkansız portekiz takımlarını örnek veriyor insanlar portekiz takımları alt yapıdan çıkarmıyor güney amerikadan afrikadan yetenekleri topluyor bunlarada bedel ödüyor o paralara sattıkları halde kar edemiyorlar hepsi ffp de bizden farklı değiller havuzlarına 40-50 oyuncu alıyorlar bunların %10 u anca iyi bonservis getirisi sağlıyor.
bizim gibi takımlarda çare işde cengiz ünder gibi birilerinin yetiştirdiği oyuncuyu bulup alabilmek onları kısmen hazır alıp oynatıp satmak bunda bile şansın üçte bir falandır. başakta olurda bizde olmaz bu fener altınordudan barışı aldı ne oldu malatyaya verdi. salihi aldılar kayboldu gitti. ozanı aldılar oda kayboldu 2-3 senede bir oyuncu çıksa ülke alt yapısından bu kadar takım içinde kime fayda sağlayacak dünyayı taramak lazım bu yabancı oynatma kafası tff nin beyninden çıkmadığı sürece imkansız seni sınırlıyorlar benficanın kadrosunda 40 tane yabancı oyuncu var. senin sınırın 14 yarın kaç olacağı belli değil neye göre yabancı oyuncuya yatırım yapacaksın. bazı avrupa ülkeleri vatandaşlık vererek çözüyor ama bizde kolayca vatandaşlık alabilmek için suriyeli olman gerekiyor.

Çevrimiçi Necmi

Kiralıksa gelir  :D
Biraz abartılı bir oyuncu Hakan ama gelmesini isterim Talisca'dan sonra frikik gollerine hasret kaldık  :biggrinking:
he quaresma bırakırsa atar :D

Çevrimdışı tuncaboylu

o işi çok incelemedim ama bu işin içinde devlet varsa krediler tl cinsinden olur.
yüzlerini kızartıp döviz yapmazlar büyük ihtimal. Neden girmeyelim böyleyse hem döviz bazlı kredilerden kurtuluruz tl ye çeviririz hem kısa vadeli borçların tamamını düşük faizle uzun vadeye yayarız diyelim 1,5 kredi çekeceğiz ve bunu 10 yıla yaydık bu en fazla yıllık 250 M gibi bir ödeme olur bizim şu anda bütçemiz 1 milyar 250 M borç bu bütçede kabul edilebilir bir rakam gerisinde oynayabileceğimiz bir para kalıyor yoksa şu anda bu rakamı sadece faize ödüyoruz.1,5 diyorum çünkü her borcu kredilendirmeyiz büyük ihtimal o kadar bile çekmeyiz mesela futbolcu giderleri kredilendirilmez neyi ödeyeceksin burdamı satılacakmı zammı alacak indirimmi alacak belli değil şu anda net borcumuz 1.800-1.900 gibi bir kakam bunlardan oyuncu maaşları menejer ücretleri bonservisler falan çıkınca en az 400 M daha iner aşağıya yönetici borçlarıda çıkar buda 100 M YD 10M euroda adalıya vardı adalı siler zaten bu borcu 160 da böyle çıkar biz bayağı bir rahatlama yaşarız fener ne yapsın mesela ellerinde naklen yayın geliri ve stad geliri dışında gelir yok para getirecek sponsorlukları aziz vermiş ve paralarını alıp kullanmış yani kaynakda yaratamıyorlar borçları bizim iki katımızdan fazla naklen yayın geliri ipoteği yetmez stad gelirleride gider
peki bunlar nasıl dönecekler onlarda oyuncu alacaklarını kredilendiremez bunları gelirle ödeyecekler ama gelir yok. gs bildiğim stad gelirleri bile ipotekli banka kredi verdiğinde borçlar ödenir ipotek kalkar ama bu seferde krediyi veren banka ipotek alır gelir kalemi yaratmadıkça bu yolun onlar açısından çıkışı yok gelir kalemide yaratamazlar şimdi borçlarını ödeyemiyorlardı o zaman tüm gelirlerine el koyup borçlar ödenir olacak ama kıpırdayacakları bir para kalmayacak ellerinde tam incelemedim konuşulanları biliyorum ama bir şey dediler biz kulüplere para vermeyeceğiz borçlarını biz ödeyeceğiz buda şu kadar kredi çekeyim bu kadarı elimde kalsın olayını kapatıyor. bizim naklen yayın geliri yıllık faize gidiyordu şimdi kredi taksidine gidecek bizim durumda değişiklik olmayacak ama borcun üzerini çizme şansımız oluyor renkliler dönsün bakalım dönebiliyorlarsa. gs uyandı bu işe gelecek on yılını ipotek edeceğini ve hiç birşey yapamayacağını biliyor o nedenle yan çizen açıklamalar yapıyor fenerin hiç bir seçeneği yok o borçla iflas ederler o borç ödenemez ve kartopu gibi büyür. mecbur on yıllarını feda edecekler iyi bir futbol aklı bulurlarsa belki yarışın içinde kalırlar ama fener parayla yürüyen bir kulüp para olmadığında neler olduğu bu sene görünüyor işde
kurtuluş receteleri bu borcun yapılanması sonra aziz yıldırımın tekrar başkan olması :D
biz önümüzdeki on yılın 5 inde şampiyon olalım yeter
bu yapılandırma bizim işimize yarıyor gelirimiz var kısa vadeli ipoteklerde borçlar ödenince çözülecek ama naklen yayın gelirlerini kaybedeceğiz bu sıkıntı değil biz zaten 5 yıldır naklen yayın geliri kullanamıyorduk
onsuz geldik bu duruma şimdide on yıl onsuz devam edebiliriz geri kalan gelirlerle borç ödemek zorunda kalmayacağız sadece dönmemiz gereken finansı sağlayacağız eskiden yoktu şimdide yok eskiden olmamasının faydası yoktu diğer gelirlerle borç ödemeye çalışıyorduk şimdi o para borç ödeyecek.
işin diğer tarafı bütün anadolu kulüplerinin kurtuluş recetesi olacak ve onlar daha güçlü olacaklar renklilere karşıda kalkan olacak bu yeterki bu kararlılık devlette sürsün. tabi bakmak lazım detaylara bu para tl olarakmı kredilendirilecek döviz olarakmı. iyice detayları öğrenmek lazım şimdilik konuşulan kadar bilgiyle yorum yapıyoruz.
Toplam borç 2.5 milyar, net borcumuz 2.1 milyar TL, hesabı ona göre yapmakta fayda var.

Ayrıca alacak olarak gösterilen 400 milyon TL gerçekten alınabilecek mi, yoksa alınması zor mu; onu da değerlendirmek lazım

https://tr.sputniknews.com/spor/201811171036196011-besiktas-fikret-orman-divan-kurulu-borc/

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Bizim Oğuzhan da Tolgay da Hakan’dan iyi oyuncudur
ikisini topla 549962687 ile carp, üstüne birde lajic ekle  ve  875428843 ile carp yine bir Hakan C. Etmezler. Ha bu hakan gelsin istedigim anlamina gelmesin, sadece bizdeki ortasaha oyuncularla kiyasladim
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2019, 02:40:49 AvrupaKartalı ]
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

Çevrimiçi Necmi

Toplam borç 2.5 milyar, net borcumuz 2.1 milyar TL, hesabı ona göre yapmakta fayda var.

Ayrıca alacak olarak gösterilen 400 milyon TL gerçekten alınabilecek mi, yoksa alınması zor mu; onu da değerlendirmek lazım

https://tr.sputniknews.com/spor/201811171036196011-besiktas-fikret-orman-divan-kurulu-borc/

borç hanesinde görünen paranın 200-250 M gibi bir rakamı geri ödemesi olmayan borç zaten biliyorsun kombine loca gelirleri sezon sonunda düşecek şu anda paraları alındığı için borç hanesinde duruyor. bu sene loca satışlarıda olacak tekrar satılırsa hepsi ordanda iyi bir girdi olacak tahminen yine 3 yıllık satarlarsa 200 M + bir girdi sağlanır. yani alınacak kredi bu rakamlar düştükten sonraki rakam olur zaten düştüğünde 1700 gibi bir rakam kalıyor bunun en az 300 üde oyuncu maaşları yani alacağımız kredi 1.500 ün altında kalır. Belki sadece finansal borçlar için alırız. ben alacağımız rakamın 1500 altında kalacağını düşünüyorum

Çevrimiçi Necmi

ikisini topla 549962687 ile carp, üstüne birde lajic ekle  ve  875428843 ile carp yine bir Hakan C. Etmezler. Ha bu hakan gelsin istedigim anlamina gelmesin, sadece bizdeki ortasaha oyuncularla kiyasladim
hiç ihtiyacımız yok zaten neden gelsin milan neden versin sağlam para ödediler süreklide oynatıyorlar.
faydalanıyorlarda.

Çevrimiçi Necmi

Bu arada böyle birşey var

Halilovic'in menajeri Mirsad Türkcan: "Beşiktaş iddiaları doğru değil. Bugün tesadüfen o mekanda karşılaştık."

Çevrimdışı MUSTAFA_

Halilovic'in menajeri Mirsad Türkcan: "Beşiktaş iddiaları doğru değil. Bugün tesadüfen o mekanda karşılaştık."
O kadar tesadüf ki  @evrenmanchester 2  gün önce twitterda buluşacaklar yazdı 
[ Son Düzenleme: 09 Ocak 2019, 06:30:57 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Bir Mesut veya İlkay değil. Eksik kalsın.
Okuya okuya geliyom imzaladiysa bilmem
Okuzun teki o hakan
Macin icinde kopuslari var 20-25 dakika kayboluyor
Ekicinin iki tik ustu gjbi bisi
Bizim ligde ne yapar o konusa bisi diyemem ama hic sevmedigim gerzek oyuncunun teki
Zaten ahimmsahim bisi olsa alamanlar kendi oynatirdi

Çevrimdışı mylife1903

Karius

Bartosz      Mirin      Vida          Adriano

Medel

Oğuzhan        Hakan

Lens               Burak                 Ljajic             
Forum tarihinde ne kadrolar yazdik
Efsaneler var
2-3-5 1950s bile denedik
Ama bu kadro kadar kotu kadro yapilmadi tebrik ediyom
4-1-2-3 ne la

Senol gunes buyuk ihtimal ilk santra kadrosunda 4-2-3-1ini bozmaz Ama zaten mac icidne corba oncesi ve corba sonrasi bir cok formasyon deniyor. Ft yapsa ayni formasyonlari 40 sefer taktik degisitirip 100sefer formasyon degistirip 3 puana uctu imparatorr beaa derler

4-3-2-1 ise iyidir bu ligde 4-3-1-2 de iyidir
4-3-3 turevlerini tokatliyorlar o hollanda sacmaliklari buraya sokmek hiddinki de kokuyu da gorduk

Ben 3lu defans istiyom illa hocanin numaralarini bozmayacaksak
3-4-2-1 oynayak

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

radja nainggolan  :bandit:

Boynuna o dövmeyi ameliyat olur gibi full anestezi altında yaptırmadıysa bu adam sahaya yüreğini koyar her maç :lol:

Çevrimdışı mylife1903

Boynuna o dövmeyi ameliyat olur gibi full anestezi altında yaptırmadıysa bu adam sahaya yüreğini koyar her maç :lol:
Yanina vidal ile hamsiki alip apaci saldirisi yapmak lazim
Cok istiyorum soyle bir topcu gelsin de oynayabildigi 2-3 macta insanlar bu tolgayin ozzinin nasil bombos topcular oldugunu anlasinlar

Bu herifin de surusune bereket arizasi var tabi
Hem saha ici hem saha disi arizali bunun komple ariza herif boyle kadro kurulacaksa balotelli de alinsin ya herro ya merro olayinin tavani

Çevrimdışı Culpable

Dovmen varmi bilmiyorum ama  bende 2 tane var 
o dovmeyi o bolgeye full anestezi  altinda yaptirmayan adamda 5 kg  olmasi lazim

Çevrimdışı tuncaboylu

Milan'la konuşmadan önce oyuncunun nabzı yoklandı bence.

1-2 gün içinde Milan'a resmi teklif yapılır

Çevrimdışı alimm

alen'i ta barçaya transfer olma zamnalrından beri az çok bilirim.. o istenilen patlamayı bizde yapar mı ? umarımm.. ne  adem'in yerinde ne de ricardo'nun yerinde direk oynatarak performans alabileceğimizi zannetmiyorumm ... onu oynatabileceğimiz en uygun varyasyon 4_2_2_2 şeklinde olurdu... kenarları beklere emanet edip adem ile görev paylaşımı yaparak üzerine çok misyon yüklemeden verim alınabilir düşüncesindeyim...

_____güven ___ x_____
adem___________ alen
__leroy fer - dorukhan
adri__vida___isi___bereszynski
_______karius______
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı mylife1903

o dovmeyi o bolgeye full anestezi  altinda yaptirmayan adamda 5 kg  olmasi lazim
Midem kalkti abi herifin dovmelerine bakinca
Fb holandali bi salak almisti fanderfil mi ne onda da benzer bi dovme vardi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:lol: :lol: :evillol:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Etiketler: