2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 84 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4671531 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimiçi murat

Algıya sazan gibi takılan bir taraftar kitlemiz var.şenol güneş ile uğraştılar ama istediklerini alamadılar yönetime yöneldiler şenol güneşe laf edilmiyor artık.bozuk dişliyle uğraşmaya gerek yok.başkanın ben çökersem beşiktaş çöker lafı kendiyle alakalı depildi başkanlık makamıyla yönetimiyle alakalıydı.basın içimizdeki yönetim karşıtı avanta bekliyen taraftar grupları vs yönetimi
Çok hırpaladı.seçim zamanı değil yönetim kim olursa olsun destek olmak zorundayız.koskoca beşiktaşı şenol güneş olmazsa şampiyon olamaz sanacak kadar küçük düşünen taraftarın ceremesini çekiyoruz.

Çevrimdışı mylife1903

ben diyorum adamlar bir senedir maaş alamıyor ama şampiyon oldular sorarsan bizim oyuncular iki ay maaş alamadı oynamıyor hoca ne yapsın oluyor. kimse 4,5 M maaş alan pepenin 100 bin euro alacağı varmış demiyor.
Abi amma ilginc karsilastirma yapiyorsun
Sana 2 milyon odemezler problem etmezsin bana 1000yuro odemezler huzurum kacar

Çevrimdışı mylife1903

Algıya sazan gibi takılan bir taraftar kitlemiz var.şenol güneş ile uğraştılar ama istediklerini alamadılar yönetime yöneldiler şenol güneşe laf edilmiyor artık.bozuk dişliyle uğraşmaya gerek yok.başkanın ben çökersem beşiktaş çöker lafı kendiyle alakalı depildi başkanlık makamıyla yönetimiyle alakalıydı.basın içimizdeki yönetim karşıtı avanta bekliyen taraftar grupları vs yönetimi
Çok hırpaladı.seçim zamanı değil yönetim kim olursa olsun destek olmak zorundayız.koskoca beşiktaşı şenol güneş olmazsa şampiyon olamaz sanacak kadar küçük düşünen taraftarın ceremesini çekiyoruz.
YApaydi diger hocalar
Besiktasa daha cok zarar veren taraftar besiktasi yuve sananlardir
Sanki 10 senede 9 sefer sampiyon oluyoruz on senede 2 sefer mi olduk sampiyon ikisini de senol gunes yapmis
Asrin kadrosu sanan taraftar bu kadroyu daha cok zarar veriyor
Durum tespiti yanlis

Semtin gobegindeki sitad dolmuyor
Basinda hirpalaniyorsun
Taraftar sayin az
Gucun falan da yok
Bunlar gercekci tespitler

Haddini bilmeyen taraftar kadar zarar veren yok camiaya

Çevrimdışı autopsy

Quaresma'nın disiplinsizliği, egosu vs bir çok olayına kılım hatta gitmesinin şart olduğunu düşünüyorum ama Lens'le aynı cümle içerisinde bile kullanmamak lazım. Lens bildiğin vasat bir oyuncu. Kötü demiyorum ama vasat. Lens ritim bulursa iyi işleyen bir takımda faydalı da olabilir ama unutmamak lazım ki form geçici klas kalıcıdır. Farklı sınıf oyuncular, boşa kıyaslamayın bence.

Çevrimdışı mylife1903

Quaresma'nın disiplinsizliği, egosu vs bir çok olayına kılım hatta gitmesinin şart olduğunu düşünüyorum ama Lens'le aynı cümle içerisinde bile kullanmamak lazım. Lens bildiğin vasat bir oyuncu. Kötü demiyorum ama vasat. Lens ritim bulursa iyi işleyen bir takımda faydalı da olabilir ama unutmamak lazım ki form geçici klas kalıcıdır. Farklı sınıf oyuncular, boşa kıyaslamayın bence.
Buyuk takim oyuncusu falan degil adam
Aminu umar midir nedir rizede oynayan onun seviyesi iste

Çevrimdışı autopsy

Buyuk takim oyuncusu falan degil adam
Aminu umar midir nedir rizede oynayan onun seviyesi iste

Aminu'yu çok uzun uzadıya takip etmedim bilemiyorum ama olabilir dediğin gibi. Lens Fener'in yaratıcılıktan yoksun fiziğe dayalı oyununda ön plana çıktı, formda bir dönemiydi, hepsi bu. Fizik olarak kötü olduğunda hiç çekilmiyor zaten. Bizde ancak yedek olmalı Lens .

Çevrimiçi Necmi

Ne dersen de abi bütün suçu 3-4 maç oynamış dürüm yiyen tolgay 'a ve şenol güneşin bitirdiği oziye bağladık ve şenol güneşi temize çıkardık.yönetim de transferi beceremiyor.takım komple çaptan düşmüş ama hocanın suçu yok.
neyse her sene aynı muhabbet bir konuda ısrar ederler bir sezon sonra bir bakmışsın herkes u dönüşü yapmış bu gün şenol güneşi savunanlar bir sene sonra belki iki sene sonra yok canım ben karşıydım zaten diye konuya girecekler bunu gayet iyi biliyoruz hep böyle olmuyormu abou gömenler şimdi abou istiyor talisca berbat oyuncu diyenler şimdi talisca gitti diye dizini dövüyor şu forumda benim dışımda taliscayı savunan yoktu herkese karşı mücadele ediyordum şimdi sorsan herkes taliscayı istemiş.
Güneş kalmalı başımızda zaten kalırsa şenol güneş kalsın dediğimiz için bütün forumla kavga ederiz artık.
soran olursa herkes futbolu çok iyi biliyor.  fenerde azizi beğenmiyordu koçu çok istiyorlardı gelsin takım şahlanacaktı şimdide ersuna bel bağladılar oda seneye şampiyon olacağız diyor olurlar ptt liginde. :D
şimdi fikret orman gitse başkan bulamayız kimse bunun farkında değil. ha borçları yapılandırırsa eğer bu sefer başkan adayından geçilmez
fikret ormanın son dönemini başarılımı buluyorum asla ciddi çuvalladı
ama diğer taraftan adım gibi biliyorum giderse çok arayacağız. birde yeni yönetimin iki yıl acemiliğini yaşayacağız en iyi ihtimalle. iki yıl kaybetmeyi göze alıyorsak değişsin anç gelecek herşey düzelecek
bekleyin düzelir. sanki transfer yapacak anç döneriz seba dönemine bu yönetimdede transferlere fren koyan anç di kimse bunu söylemiyor.

Çevrimdışı caner.eryigit

Tolgay lens güzellemeleri gördüm gözlerim kanadı.gitsin Bielefeld de fln oynasın.bulunduğu her takımın kangreni olur.o basına takım içi olayları ispiyonlayan da bu arkadaş oynamıyorum diye sağ da sol da hocaya sallayan da bu arkadaş.daha ağır şeyler yazarımda forumdan atılırım gerek yok.

Çevrimdışı tuncaboylu

Rodrigues'in satışından 7 milyon Euro kalmış bunlara.

Çok bir yaralarına merhem olmaz, üstüne kadrolarında doldurmaları gereken bir delik daha açıldı.

Yalnız biz de şu Quaresma'yı satabilmeliyiz Araplara.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Necmi

doğru lens vasat oyuncu ama quaresma kötü oyuncu
ne kadar klas olduğuyla ilgilenmiyorum kötü işde bu kadar klas oyuncuyken bu kadar kötü olabiliyorsa durum daha vahim.Beşiktaşda dahil her gittiği takımdan kovulan sorarsan klas oyuncu
bir konuda doğru söylüyorsun quaresma ile lensin aynı cümlede kullanılması lense büyük hakaret olur. bak vasat olduğunu kabul ediyorum yinede bunu söylüyorum.
takıma ihanet ediyor yemişim öyle klaslığı adamın yüzünden avrupadan elendik peki tolganın ne suçu vardı en azından oynarken hatalı gol yediği için elendik takımı sattığı için değil. ama o zamandan beri huzurlu beş dakika forma giyemiyor.

Çevrimiçi Necmi

Çok bir yaralarına merhem olmaz, üstüne kadrolarında doldurmaları gereken bir delik daha açıldı.

ben arapların bir kez aldığı oyuncuyu tekrar aldığını görmedim
birkez yaparsan hata olur ikinci kez yaparsan bunun adı aptallıktır.
araplar paralı olabilir ama aptal değil o bize özgü.

Çevrimdışı mylife1903

neyse her sene aynı muhabbet bir konuda ısrar ederler bir sezon sonra bir bakmışsın herkes u dönüşü yapmış bu gün şenol güneşi savunanlar bir sene sonra belki iki sene sonra yok canım ben karşıydım zaten diye konuya girecekler bunu gayet iyi biliyoruz hep böyle olmuyormu abou gömenler şimdi abou istiyor talisca berbat oyuncu diyenler şimdi talisca gitti diye dizini dövüyor şu forumda benim dışımda taliscayı savunan yoktu herkese karşı mücadele ediyordum şimdi sorsan herkes taliscayı istemiş.
Güneş kalmalı başımızda zaten kalırsa şenol güneş kalsın dediğimiz için bütün forumla kavga ederiz artık.
soran olursa herkes futbolu çok iyi biliyor.  fenerde azizi beğenmiyordu koçu çok istiyorlardı gelsin takım şahlanacaktı şimdide ersuna bel bağladılar oda seneye şampiyon olacağız diyor olurlar ptt liginde. :D
şimdi fikret orman gitse başkan bulamayız kimse bunun farkında değil. ha borçları yapılandırırsa eğer bu sefer başkan adayından geçilmez
ama diğer taraftan adım gibi biliyorum giderse çok arayacağız. birde yeni yönetimin iki yıl acemiliğini yaşayacağız en iyi ihtimalle. iki yıl kaybetmeyi göze alıyorsak değişsin anç gelecek herşey düzelecek
bekleyin düzelir. sanki transfer yapacak anç döneriz seba dönemine bu yönetimdede transferlere fren koyan anç di kimse bunu söylemiyor.
Ohhh kendin pisir kendin ye
Nevzat demirin tapusunu verelim taliskaya yazdigim ileti dolu
Aleks gibi sirtina binelim
Vuralim kirbaci otobus gibi calistiralim dedik

Ha subyan ve azicik sapsaldi ama raket gibi ayagi vardi dedik daha ne diyek

Çevrimdışı mylife1903

Gsye satak gsye 7 milyona

Çevrimdışı mylife1903

ne kadar klas olduğuyla ilgilenmiyorum kötü işde bu kadar klas oyuncuyken bu kadar kötü olabiliyorsa durum daha vahim.Beşiktaşda dahil her gittiği takımdan kovulan sorarsan klas oyuncu
bir konuda doğru söylüyorsun quaresma ile lensin aynı cümlede kullanılması lense büyük hakaret olur. bak vasat olduğunu kabul ediyorum yinede bunu söylüyorum.
takıma ihanet ediyor yemişim öyle klaslığı adamın yüzünden avrupadan elendik peki tolganın ne suçu vardı en azından oynarken hatalı gol yediği için elendik takımı sattığı için değil. ama o zamandan beri huzurlu beş dakika forma giyemiyor.
Efsane efsanesin abi

Çevrimdışı autopsy

Abi ben Quaresma'yı saydığın sebeplerden ötürü zaten pek sevmem ama bana zorla savundurtacaksın :)
Avrupa'da başarılı olduğumuz 2 yılda attığımız golleri izlersen görürsün ne kadar etkin olduğunu.
Götürüleri olduğu gibi getirileri de var adamın, objektifliği kaybetmemek lazım.
Geçen burada yazdım hatta Burak'ı istemiyorsan, egosu yüzünden bizi eksik bırakan Q7'yi de istemeyeceksin diye.
Bunlar ayrı konular ama, sen hocan istemediği halde Quaresma'ya alternatif olarak sırf Fb'yi gıcık etmek için Lens'i alırsan üzgünüm ama Quaresma oynar. Hocanın onu oynatmaması için eline oynadığın oyuna uygun adam vermen gerekir, gayet basit.

Çevrimdışı tuncaboylu

Tolgay'ın bizde oynadığı sürece yaptığı asist sayısı, kaptırıp yedirdiği gol sayısından az olabilir.

Şanslı ki, ikinci maddenin istatistiği tutulmuyor.

Çevrimdışı f_madida

Quaresma'yla Lens arasinda klas farki var.. Lens'in hayallerinin bittigi yerde Quaresma'nin kariyeri baslar.

Buyuk takim formasi giymemis, giyememis ki pasaportu vs de uygun olmasina ragmen, oyle siradan/vasat bir adam Lens. Quaresma dunya futboluna mal olmus yildiz oyuncu, varligi takima seviye atlatir ama takim icin oynamasi lazim. Tama Disiplin problemi var, kafa sikintisi var onu da biliyoruz. Zaten problemleri olmasa bu adamin muadili Cristiano Ronaldo olur, gelip de bizde niye bu kadar dursun.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı f_madida

Tolgay'ın bizde oynadığı sürece yaptığı asist sayısı, kaptırıp yedirdiği gol sayısından az olabilir.

Şanslı ki, ikinci maddenin istatistiği tutulmuyor.

Tolgay'in transferi yatacak, elimizde kalacak diye korkmuyor degilim.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı cursedofdragon

Abi ben Quaresma'yı saydığın sebeplerden ötürü zaten pek sevmem ama bana zorla savundurtacaksın :)
Avrupa'da başarılı olduğumuz 2 yılda attığımız golleri izlersen görürsün ne kadar etkin olduğunu.
Götürüleri olduğu gibi getirileri de var adamın, objektifliği kaybetmemek lazım.
Geçen burada yazdım hatta Burak'ı istemiyorsan, egosu yüzünden bizi eksik bırakan Q7'yi de istemeyeceksin diye.
Bunlar ayrı konular ama, sen hocan istemediği halde Quaresma'ya alternatif olarak sırf Fb'yi gıcık etmek için Lens'i alırsan üzgünüm ama Quaresma oynar. Hocanın onu oynatmaması için eline oynadığın oyuna uygun adam vermen gerekir, gayet basit.

katılıyorum.

adamın yaşını hesaba katmıyorlar ki ayrıca 35 yaşına geldi aynı performansta gidecek zannediyorlar.

Quaresma'yı sevmiyorum fakat sorunu Quaresma'da arıyorlar yada hoca'da arıyorlar ama neden hoca'ya adam akıllı bir kanat almadık demek akıllarına gelmiyor.Sırf gösteriş için vasat lens'i neden aldık demiyor kimse 5 milyon € neden bayıldık demiyor.Sövdüğümüz Quaresma 1.2'ye mi 1.7'ye mi ne alındı ne kadar çok fayda sağladı bir çok maçı kotardı ? 2015 senesinde takım oyununa uyum sağladı.2016 senesinde ortaları ile şampiyon olduk.

Bide hoca Quaresma'yı oynatmaya mecbur mu alt yapıdan oyuncu çıkartsın deniyor her sene alt yapıdan oyuncu çıakrtıyoruz ya ilk defa şenol hoca alt yapıdan oyuncu çıkartmadı! :) Ayrıca alt yapıdan oyuncu çıkartıcaksak 5 milyon €'ya aldığımız lens'i yedek klübesinde oturtmak için mi aldık :)
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2019, 22:23:15 cursedofdragon ]

Çevrimdışı frantic

döner dolaşır bu durum yine yönetime yazar.

eğer hoca yetersizse, asrın kadrosundan yeteri kadar faydalanamıyorsa, tolgay,lens,oğuzhan o gidince şahlanacaksa niye hoca duruyorda kadroda revizyon yapmaya çalışıyorlar?
niye hocayla devam etmek istiyoruz, uzatacağız diyorlar?
göndersinler hocayı gelsin yenisi verim alsın bu kadrodan. bu durumda geçen sene 4. olan hocayı göndermeyen (hadi geçen sene şl başarısı vardı gönderemediler diyelim), bu sene avrupadan ptt kıvamındaki grupta elenip, devreye 7.giren hocayı göndermeyen de yönetim. üstelik hep söylenen hocanın arkasında anç var, kovulmaz bahanesi de artık yok.
taraftardan korkuyorlar denecekse de o kadar seveni varken gelir gelmez hem parası ödenip hem oynatılmadan quaresmayı kovarken korkmadılar, burak gelirken korkmadılar, taraftar taraftarlığını bilsin diye atarlanırken korkmadılar da 7.sıradaki hocayı gönderirken mi korkacaklar.
neden oynuyor diye eleştirilen quaresmayı geri getiren, sözleşmesini uzatan, gönderemeyen de yine yönetim.
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2019, 22:23:46 frantic ]

Çevrimdışı ardiles

çözüm önerileri neden hep futbolcu-yönetici-teknik direktör değişimleri üzerine dönüyor? tüm sorunların kaynağı olan a grubu imtiyazlı hissedarlar hakkında yazıp çizdiğinize hiç şahit olmadım.

onların izni olmadan kimse birşey yapamaz. başkan olacak kişi onların işaret vermesiyle seçilir, onların izin vermediği biri aday olamaz. paralar nerede sorusunun cevabı bu kişilerdir. zarardan sorumlu olmazlar ve bunca yetkiye rağmen olası iflas halinde ilk bunların parası ödenir. batan gemiyi ilk bunlar terkeder. neden bunlardan bahsetmiyorsun?

sadece biz değil tüm kulüpler bu şekilde sömürü altında değil mi? 2 yıl şampiyon olduk hani herşey yolunda gidiyordu renkliler batmıştı süper ligin b.münihi olacaktık  :) bu kaymak tabakalar olduğu sürece asla bir adım ileri gidilemez. gs gibi 4 yıl üstüste şampiyon olup yıllarca şl geliri kazansak, eufayı süper kupayı da alsak asla düze çıkamayız. zamanında gs bu paraları kasasına koydu he şampiyonlukları talandı ayrı mesele sonuçta kasaya para girdi e hani nerede bu paralar?
[ Son Düzenleme: 06 Ocak 2019, 22:24:42 ardiles ]

döner dolaşır bu durum yine yönetime yazar.

eğer hoca yetersizse, asrın kadrosundan yeteri kadar faydalanamıyorsa, tolgay,lens,oğuzhan o gidince şahlanacaksa niye hoca duruyorda kadroda revizyon yapmaya çalışıyorlar?
niye hocayla devam etmek istiyoruz, uzatacağız diyorlar?
göndersinler hocayı gelsin yenisi verim alsın bu kadrodan. bu durumda geçen sene 4. olan hocayı göndermeyen (hadi geçen sene şl başarısı vardı gönderemediler diyelim), bu sene avrupadan ptt kıvamındaki grupta elenip, devreye 7.giren hocayı göndermeyen de yönetim. üstelik hep söylenen hocanın arkasında anç var, kovulmaz bahanesi de artık yok.
taraftardan korkuyorlar denecekse de o kadar seveni varken gelir gelmez hem parası ödenip hem oynatılmadan quaresmayı kovarken korkmadılar, burak gelirken korkmadılar, taraftar taraftarlığını bilsin diye atarlanırken korkmadılar da 7.sıradaki hocayı gönderirken mi korkacaklar.
neden oynuyor diye eleştirilen quaresmayı geri getiren, sözleşmesini uzatan, gönderemeyen de yine yönetim.

%100 katılıyorum. :claps: :claps:

🔥Mirin, Antalya kampına katıldı. İlk buluştuğu isim Altyapıdan Kaleci Fatih Değirmenci.

Isimat-Mirin, yarın saat 14:00'da basın toplantısı düzenleyecek.

Çevrimdışı Orhan_

Galatasaray, Serdar Aziz'e "içeride 2 milyon € alacağını bırak git" demiş..

Bu para Serdar Aziz'in 1 senelik ücreti.. Yani 1 yıldır ödeme alamadığı ortaya çıktı..

Hadi şimdi Beşiktaş'ta "Kasım-Aralık maaşları ödenmedi" kaousu çıkartın...

Kendi taraftarın stat içinde, dışında, forumlarda "paralar nerede" diye bağırırsa, gazeteler maaş ödenmedi kaosunu çıkarır tabi.

Etiketler: