2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 83 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4674708 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Vida yerine Zapata + 10 milyon Euro yazalım bence.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

o zaman sol kanatta isterim ben brahimi pls :D

Ayrıca zapata yerine başka birşey alsınlar 32 yaşında adam.
[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2019, 19:42:42 cursedofdragon ]

Sağ bek için bunun adı geçiyor.

Timothy Castagne

Çevrimiçi Necmi

Yapmasinlar su isi ya
Ayiptir
Gs ile fb yillarca borclana borclana sampiyonluklar aldilar
Fb alex anelka apiyah nobre falan oynuyordu ya bizde erman guracar falan
Buraq tiransferi gibi arada kaldim

Ayrica bizim borclarin artmasina bir sebep bu degildir insallah
aslında yapılan birşey yok burda yeniden yapılanma var bunun adı mevcut borcun en az %70 artması demek
düşün fenerin 4 milyar borcu var on yıllık krediyle yapılansa 7 milyar borç olur buda senede 700 milyon ödeme yapacak demek oluyor
peki bu kadar geliri olacakmı ödemek için yani hiçde kep bağışlanmıyor tabi bu borcun süreç içinde üstüne yatılmazsa
bankalar konsarsiyumu kendini garantiye almadan bu parayı vermez on yıl naklen yayın tribün vs gelirlerine temlik konacaktır
bu kulüpleri rahatlatmaz tam tersine on yılını bloke eder. Bütün gelirlerini kaybederler. buna bağlı transfer kısıtlaması falan getirilir büyük ihtimal
yeniden borçlanılmasın diye borçtan yöneticileri sorumlu tutarlar bu para tak diye çıkarılıp verilmez. bütün kulüpleri hükümet avucunun
içine alır. ondan sonrada ligi istediği şekilde şekillendirir. bu borç ödenir bazı kulüpleri kontrol altına alırken bazı kulüplerede yürü derler
on yılı rehin vermektir bu.

Beşiktaş’ta genç oyuncular Erdoğan Kaya ve Rıdvan Yılmaz kamp kadrosundan çıkartıldı.

Çevrimiçi Necmi

yeni değil biz alıştık artık hoca tolga'yı oynatınca memleketçilik yapıyor diyenler oldu hepsinin ismi hafızamda.

Sonra boyko'yu oynatınca boyko'da bir halt olmadığını görenler hoca'ya haksızlık yapmışız dedi.O kadar ortalığı birbirine kattıkları yanlarına kar kaldı.

Sonra yine resetlediler tabi ;

Hoca Quaresma'yı oynatınca hoca manevi evladını kayırıyor dendi.

Sonra lens'in yetersiz olduğunu görünce hoca haklıymışa geldi olay sürekli kendilerini tekrar ediyorlar.

hoca geldiğinden beri istediği isimler burak volkan ozan harun şener serdar aziz peki varmı dağarcığında
başka isim birde bizden öncede vukuatlı bu konuda.
Birşeyi kabul edelim transferi hocaya bırakmayacaksın elinde oyuncuyu fazla tutmayacaksın hocanın oyuncuya
bağlandığı artık aşikar bir durum. yeni oyunculara karşı tavrıda belli daha neyi tartışıyoruzki.
hoca bir oyuncuya şans vermeyip sonra olmadık maçta ateşe atınca kötü oynadığında hoca haklı iyi oynarsa bak hazır olduğunda sürdü oluyor
ama kimse kötü oynayan oyuncuyu hoca tükettikten sonra sahaya sürüyor demiyor. bu tesbitleri biz yapmıyoruz bursadada ts dede taraftarın yıllar önce söylediği şeyler
peki herkesmi yanılıyor. neymiş genç oyuncu parlatıyormuş peki sonra ne oluyor bir oyuncu parlarsa yürür gider ama hoca bir sene randıman alıyor
sonra oyuncu ortadan kayboluyor. hocanın hiçmi mahareti yok var tabi zaten iyi olan ama düşüşe geçmiş oyuncu üzerinde mutlak etkisi oluyor
ver böyle oyuncuyu bir sezon eline parlatıp satsın ama bırakın artık iyi olanın hocaya kötü olanın yönetime yazılmasını.
lens yetersiz falan değil adam tek başına feneri bizimle yarıştırdı. love yetersiz falan değil gol kralı ünvanıyla geldi.
ikisinede nasıl tavır takındığı malumken hala bu lafı nasıl ediyorsunuz anlamıyorum.
bu takımın bir sistemi yok takım sahada ne oynayacağını bile bilmiyor sen bu takıma oyuncu alsan ne olur almasan ne olur.
gelen takım içinde öğütülüyor. form durumu iyiyse bu düşene kadar oyuncu iyi ama düştüğü anda tu kaka
geldiğinde formsuzsa zaten birşey olmuyor formada geldiyse bir sezon idare ediyor sattın sattın ikinci sezon kaldığında düşüş başlıyor.

Çevrimdışı MUSTAFA_

KAP geldi  :tabe:

Profesyonel futbolcu Nicolas Isimat-Mirin’in kulübümüze transferi için görüşmelere başlanmıştır.

Nicolas Isimat-Mirin, yarın sabah 06.45’te İstanbul’a gelerek sağlık kontrolünden geçecek.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı yoruk

Bahlavalarina bahmam lazim abi
Gugildan ciplak mirin diye aratiyorum acayip seyler cikiyor
Insallah bunu havuza atmislardir
Psvnin basarisinin arkasinda kulup havuzu var abi
Bunlar oyuncuyu havuza atiyorlar sonra bam bam 💥

Su havuzdan lensi de aldik biz
Lensi mertenzle yer degistirsen mesela 25 atan adam olurdu
Zankayi da alacaktik da olmadi iste ah ah keske alaydik pepe ve vidanin yerine

Atiba varken orada Mirin oynuyor muydu ki ?

Çevrimdışı yoruk

ÖZEL - Ziraat Bankası, kulüplerin borçlarını ödeyerek yapılandırma yapacak.

👉 http://bit.ly/2GXt1LH
Hiç hoşuma gitmedi bu ( futbol dışı ) Çok kötü ve korkutucu bır durum aslında.

Çevrimdışı mylife1903

Atiba varken orada Mirin oynuyor muydu ki ?
Mirin yok orda lens var
Muhim olan havuz havuz
Oyuncular girip cikiyor

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Mirin yok orda lens var
Muhim olan havuz havuz
Oyuncular girip cikiyor
Ortada bir beyaz, gerisi zenci. Başka çağrışım yapmasın :)
Tek Büyük Beşiktaş

hoca geldiğinden beri istediği isimler burak volkan ozan harun şener serdar aziz peki varmı dağarcığında
başka isim birde bizden öncede vukuatlı bu konuda.
Birşeyi kabul edelim transferi hocaya bırakmayacaksın elinde oyuncuyu fazla tutmayacaksın hocanın oyuncuya
bağlandığı artık aşikar bir durum. yeni oyunculara karşı tavrıda belli daha neyi tartışıyoruzki.
hoca bir oyuncuya şans vermeyip sonra olmadık maçta ateşe atınca kötü oynadığında hoca haklı iyi oynarsa bak hazır olduğunda sürdü oluyor
ama kimse kötü oynayan oyuncuyu hoca tükettikten sonra sahaya sürüyor demiyor. bu tesbitleri biz yapmıyoruz bursadada ts dede taraftarın yıllar önce söylediği şeyler
peki herkesmi yanılıyor. neymiş genç oyuncu parlatıyormuş peki sonra ne oluyor bir oyuncu parlarsa yürür gider ama hoca bir sene randıman alıyor
sonra oyuncu ortadan kayboluyor. hocanın hiçmi mahareti yok var tabi zaten iyi olan ama düşüşe geçmiş oyuncu üzerinde mutlak etkisi oluyor
ver böyle oyuncuyu bir sezon eline parlatıp satsın ama bırakın artık iyi olanın hocaya kötü olanın yönetime yazılmasını.
lens yetersiz falan değil adam tek başına feneri bizimle yarıştırdı. love yetersiz falan değil gol kralı ünvanıyla geldi.
ikisinede nasıl tavır takındığı malumken hala bu lafı nasıl ediyorsunuz anlamıyorum.
bu takımın bir sistemi yok takım sahada ne oynayacağını bile bilmiyor sen bu takıma oyuncu alsan ne olur almasan ne olur.
gelen takım içinde öğütülüyor. form durumu iyiyse bu düşene kadar oyuncu iyi ama düştüğü anda tu kaka
geldiğinde formsuzsa zaten birşey olmuyor formada geldiyse bir sezon idare ediyor sattın sattın ikinci sezon kaldığında düşüş başlıyor.

sen hoca'ya kötü oyuncular alırsan yada kötü isimler önerirsen süreki hoca en azından bildiği oyuncuları ister bu normal.
Sürekli hocanın kötü oyuncular istediğniden dem vuruyorsunuz ya hoca burak için geçen sene ben kaliteli santrafor istiyorum demiş yabancı alabilirseniz onu alın olmazsa burağı alın demiş misal onu niye söylemiyorsunuz ? Aynı hoca aboubakar-ba-cenk istedi ona love-larin-pektemek verildi ? Love anadolu takımlarında iş yapar büyük takımlarda bir halt yapamaz.Lens'te rezil fb'de güzel gözüktü bize geldiğinde ortaya çıktı kalitesi hoca oyuncuyu bitirdikten sonra sahaya sürmedi sürekli şans verdi lens sağolsun sürekli o şansları hep harcadı geçen sene fener maçında aklıma geldi kalenin içine kadar girdi bekledi vurmadı misal! Hocanın bir taktiği yok diyorsunuz bir taktiği olması için elinde iyi oyuncuları olması gerekiyor 2015'te şampiyon olduğumuz da göze hoş gelen tika taka pas oyununu başkası mı oynattı ? Size göre samet hocanın bilic'in ekmeğini yedi ? Ancak aynı şenol güneş bursanın başında da ts'nin başında da aynı oyunu oynattı! Size göre şenol hocanın oynattığı bir sistemi yok fakat ne hikmetse ? Cenk tosunu 23'e evertona satabiliyoruz ? oo şans cenk zaten daha öncesinden tanınıyordu filan demeyin diye.Bakambu gibi bir oyuncuyu parlatıp sattırdı ? Burak yılmazı partlattı ? Fernandao diye bir kazmadan gol kralı çıkardı ? Gittiği her takımda göze hoş gelen hücum futbolu oynattı bunları şansa bala mı yaptı yani ? Ts başında iken onunlada avrupada adından söz ettirdi ettirmedi mi ?

Valla dönüp dolaşıp aynı şeyleri konuşup duruyoruz ister kabul edin ister etmeyin adama doğru düzgün kadro verince başarılı oluyor.2015'te şampiyon olunca adamın santraforu stoper'i 10 numarası elinden alındı.Her sene kadrosu daha geriye gitti daha yaşlandı daha vasatlaşdı.Şimdi yönetim topun ağzına gelince istediği şeyleri yapmaya başladı hocanın ilk defa kampa oyuncu yetiştiriyoruz! yazık günah bu hoca'ya...

[ Son Düzenleme: 05 Ocak 2019, 20:31:13 cursedofdragon ]

Çevrimdışı sEuL

Hiç hoşuma gitmedi bu ( futbol dışı ) Çok kötü ve korkutucu bır durum aslında.

Olurda klupler borclarini odeyemezlerse, kayyuma atayip kluplerinde tapusunu alacaklar.

Çevrimiçi COB

Vida satilacak herhalde.

Bu durumda Mirin-Benatia ikilisine bel baglayacaz herhalde.

Çevrimdışı ALDENYX

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy: "Tolgay Arslan, Fenerbahçe'ye gelmek istiyor." (TRT Spor)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Fenerbahçe Başkan Vekili Semih Özsoy: "Tolgay Arslan, Fenerbahçe'ye gelmek istiyor." (TRT Spor)

5 milyon € pls.

Çevrimdışı yoruk

Olurda klupler borclarini odeyemezlerse, kayyuma atayip kluplerinde tapusunu alacaklar.
Valla satacak sey kalmadı onları da satarlar
O ayrı bır sey oyle bır sey olmasına oraya kadar gıtmesıne ızın vermez 4 büyükler.

Ben daha başka sey ıcın yazdım.Devlet bankası halkı ıyıce somurecek artık.Bizim pararlar kulüplere gidiyor gibi bir şey olacak Çiftciye yadım yok halka yardım yok parası olana yardım var

Çevrimdışı ALDENYX

Fikret Orman: "Üzerinde çok emek verdiğimiz bir proje. 31 Ocak'a kadar mali tabloyu ortaya koyup, borçları yapılandıracağız. Bundan sonra kulüpler bütçe harici hareket edemeyecek." (DHA)

Çevrimiçi Samet Demir

Medel - q7 - babel - tolgay - larin - love da gitse keşke.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı ALDENYX

Fransız stoper Nicolas Isimat-Mirin'in PSV Eindhoven forması ile istatistikleri;

• 5 sezon
• 130 maç
• 110 ilk 11
• 6 gol
• 10 sarı kart
• 0 kırmızı kart

Fikret Orman: "Üzerinde çok emek verdiğimiz bir proje. 31 Ocak'a kadar mali tabloyu ortaya koyup, borçları yapılandıracağız. Bundan sonra kulüpler bütçe harici hareket edemeyecek." (DHA)

borcu ödeyemezsek araplara satılacaz.

Medel - q7 - babel - tolgay - larin - love da gitse keşke.

+ tolga + pektemek

Çevrimdışı ALDENYX

Atiba: "Larin, beklentileri karşılayamadı ama kaliteli bir futbolcu. Henüz çok genç, zamana ihtiyacı var. Onu kulübe ben söylemiştim. Zamanla iyi seviyeye gelecek."

Çevrimiçi Samet Demir

+ tolga + pektemek
Onları unutmuşum. :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

AS Roma, Oğuzhan Özyakup için Beşiktaş’a €10M teklif etti. (Il Romanista)

Etiketler: