ben en çok şafakla konuşmak istiyorum şu otopark mevzusunu abi rivayete göre otoparkı ihalesiz kiralayan şirketin ortağı abisiymiş hatta bu konuda hesap soran ANÇ.ye de bağırıp çağırıp üstüne yürümüş ben de istiyorum benim de üstüme yürüsün karşılıklı yürüyelim şafakla
Abi anc nin sirketinin bas avukati falan demiyom ancnin sahsi avukati falan da demiyom
Anc nin sirketindeki en dusuk pirofilli avukatin safak kardesimizin yazdigi dava dilekcesi kadsr yargic seetmisligi vardir
Insan haddini bilir
Bu anc buyuk adammis sabirli adammis
Ben onun olanaklarina sahip olacam yonetimde olacam sonra demir kitligi varken o sitadin demironi eskk
Fiyattan indirimli veresoye verecem sonra kongrede bana hellhulo yapacak 2-3 denyo onlarin popolarini keserim mideden bosaltim yaparlar
O yonetim kurulundakileri de kapinin oraya tek ayak ustunde koyarim koseye ben konusurken
Siz kimsiniz ya
2 milyon fatura kesmis onu akliyor
La 2 milyonun yoksa yonetime girme
Oburu metin zaten bisi diyemiyorjm
Ezik diyen malum tek kelime edemiyom
Mahserin 4. Atlisi umur guner
Sitada bakar zemin felaket
Tiransferlere bakar kadro asrin kadrosu
Ustune voleybolcuymus, yalanci da yani. Gostersin lisansini bilelim adam besiktasta voleybol oynamis lo o boyla amatorde libero oynatmazlar
Ustune bu acam malatyali biz sitadi vermedik mi malatya e bu sadiki isteyip de neden alamadik madem bu umut cok guclu
Istemediysek hic neden baskani bize tessekkur ediyir, fbye sokmamizanvesile oldu kj besiktas diyor
Biz malatyanin oecetecisimiyiz ulan, nedir bu rezalet