2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 90 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4672781 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

birazda gülelim  :D

olay gerçektir.

dm demişken bu arda ispanyadayken ne kadar kız ismi görse yürüyormuş bir gün nilüfer ismini görmüş ona da yürümüş. nilüfer yanıt vermiş "burası nilüfer belediyesi"
Boyle yesin armut gibi 2-3 gol daha gece gezmelerinde taraftar eslik eder rezalet cikar sonra

Çevrimdışı tangaz

Asrin kadrosu abi
5 kadro disi bir tane arpasini alamadigi icin kacan
Santrafor pekto sitoper nejipjanim ortasahada ikinci ligden gelen kurtarici falan
Bu yoneticileri gormem ben insallah marbellada ibizada mikanosta falan
Oturup konusuruz

ben en çok şafakla konuşmak istiyorum şu otopark mevzusunu abi rivayete göre otoparkı ihalesiz kiralayan şirketin ortağı abisiymiş hatta bu konuda hesap soran ANÇ.ye de bağırıp çağırıp üstüne yürümüş ben de istiyorum benim de üstüme yürüsün karşılıklı yürüyelim şafakla
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

Beşiktaş geçen sene 4.5 milyon Euro’ya alamadığı Mirin’i 400 bin Euro’ya satış opsiyonu ile kiralamak üzere oyuncu artık Beşiktaş’a çok yakın.

-Fırat Günayer-

Çevrimdışı mylife1903

ben en çok şafakla konuşmak istiyorum şu otopark mevzusunu abi rivayete göre otoparkı ihalesiz kiralayan şirketin ortağı abisiymiş hatta bu konuda hesap soran ANÇ.ye de bağırıp çağırıp üstüne yürümüş ben de istiyorum benim de üstüme yürüsün karşılıklı yürüyelim şafakla
Abi anc nin sirketinin bas avukati falan demiyom ancnin sahsi avukati falan da demiyom
Anc nin sirketindeki en dusuk pirofilli avukatin safak kardesimizin yazdigi dava dilekcesi kadsr yargic seetmisligi vardir
Insan haddini bilir
Bu anc buyuk adammis sabirli adammis
Ben onun olanaklarina sahip olacam yonetimde olacam sonra demir kitligi varken o sitadin demironi eskk
Fiyattan indirimli veresoye verecem sonra kongrede bana hellhulo yapacak 2-3 denyo onlarin popolarini keserim mideden bosaltim yaparlar
O yonetim kurulundakileri de kapinin oraya tek ayak ustunde koyarim koseye ben konusurken
Siz kimsiniz ya
2 milyon fatura kesmis onu akliyor
La 2 milyonun yoksa yonetime girme
Oburu metin zaten bisi diyemiyorjm
Ezik diyen malum tek kelime edemiyom
Mahserin 4. Atlisi umur guner
Sitada bakar zemin felaket
Tiransferlere bakar kadro asrin kadrosu
Ustune voleybolcuymus, yalanci da yani. Gostersin lisansini bilelim adam besiktasta voleybol oynamis lo o boyla amatorde libero oynatmazlar

Ustune bu acam malatyali biz sitadi vermedik mi malatya e bu sadiki isteyip de neden alamadik madem bu umut cok guclu
Istemediysek hic neden baskani bize tessekkur ediyir, fbye sokmamizanvesile oldu kj besiktas diyor
Biz malatyanin oecetecisimiyiz ulan, nedir bu rezalet

Çevrimdışı tangaz

Abi anc nin sirketinin bas avukati falan demiyom ancnin sahsi avukati falan da demiyom
Anc nin sirketindeki en dusuk pirofilli avukatin safak kardesimizin yazdigi dava dilekcesi kadsr yargic seetmisligi vardir
Insan haddini bilir
Bu anc buyuk adammis sabirli adammis
Ben onun olanaklarina sahip olacam yonetimde olacam sonra demir kitligi varken o sitadin demironi eskk
Fiyattan indirimli veresoye verecem sonra kongrede bana hellhulo yapacak 2-3 denyo onlarin popolarini keserim mideden bosaltim yaparlar
O yonetim kurulundakileri de kapinin oraya tek ayak ustunde koyarim koseye ben konusurken
Siz kimsiniz ya
2 milyon fatura kesmis onu akliyor
La 2 milyonun yoksa yonetime girme
Oburu metin zaten bisi diyemiyorjm
Ezik diyen malum tek kelime edemiyom
Mahserin 4. Atlisi umur guner
Sitada bakar zemin felaket
Tiransferlere bakar kadro asrin kadrosu
Ustune voleybolcuymus, yalanci da yani. Gostersin lisansini bilelim adam besiktasta voleybol oynamis lo o boyla amatorde libero oynatmazlar

Ustune bu acam malatyali biz sitadi vermedik mi malatya e bu sadiki isteyip de neden alamadik madem bu umut cok guclu
Istemediysek hic neden baskani bize tessekkur ediyir, fbye sokmamizanvesile oldu kj besiktas diyor
Biz malatyanin oecetecisimiyiz ulan, nedir bu rezalet

nerden tutsan elinde kalıyor abi reel duygularımı yazarım da şimdi atılırım forumdan yılların emeği 200 milyon iletim war onlara üzülürüm hem dha istediğim gibi kenetlenemiştim
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tangaz

pepe die bi stoper var boştaymış yaşı da makul 35miş düşük bi imza parasına alınabilir

bu arada pepe de portoyla anlaşmak üzereymiş

Çevrimdışı mylife1903

nerden tutsan elinde kalıyor abi reel duygularımı yazarım da şimdi atılırım forumdan yılların emeği 200 milyon iletim war onlara üzülürüm hem dha istediğim gibi kenetlenemiştim
Baskan neden etrafina boylelerini topluyor onu anlamiyorum
Duzgun guclu bir yonetim kur diyecegim
Ama sonra baskanin da haline tavirlarina konustugi kelimelere bakiyorum guclu alfa besiktaslilar o yonetime girmek istemezler

Çevrimdışı yoruk

Tolgay ya bizde kalacak ya Fener-GS yapacak gibi.Eğer Serdar ile takas olacaksa olsun.Ama diğer türlü ben istemem FB-GS yapmasını.Çünkü özellikle seneye Fenerbahçe'ye yararlı olur.
Tolgay'a bende çok kızdım ama hücuma katkısı çok sınırlı olduğu için bu konuda bir türlü gelişim veremediği için kızdım ,eleştirdim.  Mesela Dorukhan öyle değil.Hep ileriyi rahatsız etti oynadığı anlarda.Tamam karşılaştırdığımızda Dorukhan biraz daha ileriye dönük oyuncu ama Tolgay'ın yapamadıklarına bahane değil. Yoksa bizim son 1.5 yılda etkisiz olmasının nedeni daha çok Şenol hocanın tercih ettiği yerleşim oldu.
  Eğer Fenerbahçe ve GS yaparsa tam kendisine göre bir orta saha düzeni olacaktır.Hatırlayın 2.şampiyonluk zamanı son maçlarda Tolgay'ın performansını.Sonra o sene ilk yarıdaki performansını hatırlayın.Tüm stat alkışlıyordu yurtdışına gidecek diyorduk falan filan.İşte tamam onları izleriz uzaktan.Yaptığı hatalar isteksizlikler falan hep moral motive düşüklüğünden oluyordu.

Çevrimdışı tangaz

Tolgay ya bizde kalacak ya Fener-GS yapacak gibi.Eğer Serdar ile takas olacaksa olsun.Ama diğer türlü ben istemem FB-GS yapmasını.Çünkü özellikle seneye Fenerbahçe'ye yararlı olur.
Tolgay'a bende çok kızdım ama hücuma katkısı çok sınırlı olduğu için bu konuda bir türlü gelişim veremediği için kızdım ,eleştirdim.  Mesela Dorukhan öyle değil.Hep ileriyi rahatsız etti oynadığı anlarda.Tamam karşılaştırdığımızda Dorukhan biraz daha ileriye dönük oyuncu ama Tolgay'ın yapamadıklarına bahane değil. Yoksa bizim son 1.5 yılda etkisiz olmasının nedeni daha çok Şenol hocanın tercih ettiği yerleşim oldu.
  Eğer Fenerbahçe ve GS yaparsa tam kendisine göre bir orta saha düzeni olacaktır.Hatırlayın 2.şampiyonluk zamanı son maçlarda Tolgay'ın performansını.Sonra o sene ilk yarıdaki performansını hatırlayın.Tüm stat alkışlıyordu yurtdışına gidecek diyorduk falan filan.İşte tamam onları izleriz uzaktan.Yaptığı hatalar isteksizlikler falan hep moral motive düşüklüğünden oluyordu.

getirsin 3 milyonu ne hali varsa görsün isterse içinden lampard çıkarsın hiç koymaz bana

Çevrimdışı tangaz

Baskan neden etrafina boylelerini topluyor onu anlamiyorum
Duzgun guclu bir yonetim kur diyecegim
Ama sonra baskanin da haline tavirlarina konustugi kelimelere bakiyorum guclu alfa besiktaslilar o yonetime girmek istemezler

seviyor başkan bu çocukları hepsi pırlanta gibiler

Çevrimdışı tuncaboylu

Beşiktaş geçen sene 4.5 milyon Euro’ya alamadığı Mirin’i 400 bin Euro’ya satış opsiyonu ile kiralamak üzere oyuncu artık Beşiktaş’a çok yakın.

-Fırat Günayer-
Bunu alacaklarına Zapata'yı alsınlar, hiç oynamamış bu adam bu sene.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tangaz

getirsin 3 milyonu ne hali varsa görsün isterse içinden lampard çıkarsın hiç koymaz bana

yalandır kesin ama bir umut işte roma ozziyi alırsa dadından yenmez hemen bi 10 numara alıp layiçi 8e kaydırırız taşlar yerine oturur

Çevrimdışı kyiv

Tolgayı 5 senede attığı 2 gol, ceza sahası önünde yerden kıçını kaldırmayıp güneşlenmesi sonucu yedirdiği gol ve de klasik etrafında topla 1 tur atıp pasını sonrasında vermesiyle hatırlayacağım. Dilediği yere gidebilir. İlk senesinde biraz etkili olur sonrası yatış...

Çevrimdışı Kartal Ç

şu gidecek olanlar bir an önce gitsin. gelecek olanlar da napıp edip bir an önce kampa yetiştirilsin.
devre arası kamp görmeyen adamdan daha çetin geçecek ligin ikinci yarısında ne kadar verim alacağız ki?
zaten hoca da yeni geleni çok acil durumlar dışında hemen sahaya koymuyor.
takımın hedefi ş.ligi değil de avrupa ligine gitmekse vay halimize.

Çevrimdışı ozankarakoc

Mirin, 2010'da profesyonel olmuş,
2018'e kadarki 8 yıl içinde:

222 maç oynamış,
bu maçların 193'üne ilk onbirde çıkmış.

8 gol atmış,
19 sarı, 3 kırmızı kart görmüş.

Mirin'in PSV'ye transferini Phillip Cocu istemiş.

Stoper mevkii dışında sağ bekte de oynayabiliyormuş.

Görüntülerine bakılırsa geriden oyun kurmaya niyeti olan bir stopere benzemiyor.

Yedekse iyi bir yedek, değilse Roco'dan pek de bir fazlası yok gibi. 'Almış olmak için alıyoruz' galiba.

"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı AvrupaKartalı

Mirin, 2010'da profesyonel olmuş,
2018'e kadarki 8 yıl içinde:

222 maç oynamış,
bu maçların 193'üne ilk onbirde çıkmış.

8 gol atmış,
19 sarı, 3 kırmızı kart görmüş.

Mirin'in PSV'ye transferini Phillip Cocu istemiş.

Stoper mevkii dışında sağ bekte de oynayabiliyormuş.

Görüntülerine bakılırsa geriden oyun kurmaya niyeti olan bir stopere benzemiyor.

Yedekse iyi bir yedek, değilse Roco'dan pek de bir fazlası yok gibi. 'Almış olmak için alıyoruz' galiba.

Roco bundan 50 gömlek üstün, bildigin yeteneksiz. Necipi hic begemiyorum, ama necip devam etsin stoperde bundan iyi. Hem paralar cöpe gitmemis olur.
Hiç biri yokken BİZ vardık ! ! !

ÖZEL | Beşiktaş, Ajdin Hasic'in dışında Dinamo Zagreb'ten 17 yaşındaki Bosna Hersekli sağ bek Vedad Radonja ile de ilgileniyor.

Gökhan Töre, U21 takımımız ile antrenmanda.

Çevrimiçi Samet Demir

ÖZEL | Beşiktaş, Ajdin Hasic'in dışında Dinamo Zagreb'ten 17 yaşındaki Bosna Hersekli sağ bek Vedad Radonja ile de ilgileniyor.
Hasici aldık mı şimdi biz

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Beşiktaş, stoper transferinde hedef değiştirdi. Siyah-beyazlılar, Nicolas Isimat Mirin'in transferi konusunda kulübü PSV Eindhoven ile büyük oranda anlaştı.

Sadık Çiftpınar'ı Fenerbahçe'yi kaptıran Beşiktaş, stoper transferinde rotasını Hollanda ve İtalya'ya çevirdi. Siyah-beyazlıların listesindeki en güçlü adayların başında PSV Eindhoven'ın 27 yaşındaki oyuncusu Nicolas Isimat Mirin geliyor.

Kulübüyle 2020'ye kadar sözleşmesi bulunan Mirin'in satın alma opsiyonuyla kiralanması için Hollanda ekibiyle büyük oranda anlaşıldı.

Görüşmelerin birkaç gün içinde netlik kazanması bekleniyor. Transfer komitesi, Teknik direktör Şenol Güneş'in ısrarla istediği Fransız savunma oyuncusunu kadroya katmak için yoğun mesai harcıyor.

Nicolas Isimat Mirin, sezon başında da siyah beyazlıların gündemine gelmiş; ancak iki kulüp anlaşamadığı için transfer gerçekleşmemişti.

Öte yandan Beşiktaş'ın peşinde olduğu bir diğer yabancı stoper ise Milan'ın deneyimli savunmacısı Cristian Zapata.

Kartal, sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Kolombiyalı oyuncuya özellikle maliyeti düşük olduğu için sıcak bakıyor.

Beşiktaşlı yetkililer, Mirin transferinde mutlu sona ulaşamazsa veya Vida'nın olası bir satışı durumunda Zapata transferini bitirmek için Milano'ya çıkarma yapacak.

Kaynak: TRTSPOR

Hasici aldık mı şimdi biz

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

daha almadık ilgileniyoruz.

orkun kökçüde aynı şekilde.

2'si ile ilgileniyoruz.

Love satılır.
Larin'i kiralarız.

Mevcut santraforlar ;

Burak