2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4670942 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı kyiv

ya kadro dışı yada geri gider herhalde.şekli bozulacak diye yere yatmayan kaleci dm'den yürümediği kız kalmadı.Başak maçında yediği gol top tıngır mıngır gitti valla fabri geri gelmese bile karius ile devam edilmesin zaten.

Sözleşme koşulları ne Kariusun? Belirli sayıda maç oynarsa otomatik uzama var mı acaba? Zararın neresinden dönersek kardır. Düzeleceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı cursedofdragon

Erol Kaynar: Beşiktaş Zapata ile anlaşmak üzere İtalya’ya gidecek.
Erol Kaynar : Beşiktaş Yönetimi Pazartesi Günü İtalya’ya Gidip Zapata Dışında Bir Stoperi Daha Bitirmeye Çalışacak

italya'da 30+ başka kim var stoper benatia mi acaba  :alala:

Çevrimiçi murat

Yaşlı ile tecrübeli arasında ince bir çizgi var umarım doğru çizeriz bu çizgiyi.q7 adriano pepe atiba gg bu tanıma uyar.burak girebilir ama fabri girmez.sınırı şöyle çekebiliriz 30 maç üstü oynayabilmek ve hakkını vererek oynayabilmek.zapatayı bilmiyorum ama serdar azizde yaşlı kalıbına sokulabilir.

Çevrimdışı kyiv

Erol Kaynar : Beşiktaş Yönetimi Pazartesi Günü İtalya’ya Gidip Zapata Dışında Bir Stoperi Daha Bitirmeye Çalışacak

2. stoper geliyorsa Vida.....yolcu  :bye:

Çevrimiçi murat

Beşiktaş, Domagoj Vida için Monaco'dan 12 milyon euro istedi
Makul rakam.10-11aralığında biterse güzel olur.keşke geçen sene verselerdi bu rakamlara elde 3 fazla kalırdı.

Çevrimdışı autopsy

Andrea Barzagli  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

barış alıcı mı? iyiydi o yav

ali koç ne kadar çabuk vazgeçmiş plandan projeden yavaş dön reyiz
Barışı kiralık vermişler Bonservisi ile değil

Sadiki rotasyon oyuncusu olarak isterdim yabancı sınırı da geliyorken

Diğer yandan da dediğim gibi altta FATIH - SIYAR - ALPAY ve EGE var bu adamlar Sadık kadar oynayamayacaksa alt yapıyı da dükkanı da kapatıp gidelim

Bu arada Sadık Ligin en çok top uzaklaştıran ve en çok ikili mucadele kazanan stoperiymis
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Savaş

Andrea Barzagli  :D
Olur mu ya? Bence Maldini.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yaş halen aynı ama  :uyucam:

33 gidiyor 33 geliyor  :bawling:
Hız ve bitiricilik olarak ikisine de tur bindirir ama boyle de bir gerçek var yaşına rağmen Hızı hiç düşmedi desek yeridir

Benim bu tarnsfer konusunda safım çok net hiç istemedim ama artık yapacak bisey yok

Topu ceza sahasina sokarsak santra yaptıracak bir striker santraforumuz var artık

Zapata zaten bitmişti. Kaç gün önce yazdım Alper Bahadır'dan duyup buraya. Önemli olan sağ bek ve Türk olarak stopere kimi alacağımız? Şu an elimizde Serdar Aziz kaldı gibi  :money: Ve bu durum beni üzüyor  :by2:
Zapata sakar makar ama yılardır Italya liginde oynayan bir oyuncu burada iş yapabilir sonuçta Milan da kapalı savunma yapan bir takım değil , taktiksel savunma yapmayı öğrenmiştir orada heralde :alala:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Mehdi Benatia' dır o isim.

Çevrimdışı mylife1903

gençleşme operasyonu başarı bir şekilde ilerliyor.

Fikret Orman : Bugüne kadar ffp'den dolayı yaşlı almak zorunda kaldık artık gençlere yöneleceğiz.Burak 33 Zapata 32 Fabri 32 Sırada ki 30'un altında olmaz.
Ya bunlar genc iste
Pepe 56 yasindaydi onu gonderdik 45 yasinda zapatayi aliyoz
Size de yaranmiyir arkadas

Çevrimdışı tangaz

City ile Liverpool silkelense bizim borcu öderler.. Oyuncu genç olunca hoca doğru mu oynatıyor acaba? Tam olarak neyi nasıl bağlamaya çalıştın pek şey edemedim :D

doğru oyun için doğru oyuncular gerekiyor ek olarak bu kadar veteranı bir araya getirince koca karılar gibi çenelerine vuruyor yanım ağrıyorlar başlıyor vbvb
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

zapata bitmiş.

bizi bitirmeden bitmez ne zapataymış arkadaş yaa
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı mylife1903

Sözleşme koşulları ne Kariusun? Belirli sayıda maç oynarsa otomatik uzama var mı acaba? Zararın neresinden dönersek kardır. Düzeleceğini sanmıyorum.
Yuventusta bi dede var kel falan baya yasli bi ayagi cukurda onu alalim

Çevrimdışı mylife1903

Barışı kiralık vermişler Bonservisi ile değil

Sadiki rotasyon oyuncusu olarak isterdim yabancı sınırı da geliyorken

Diğer yandan da dediğim gibi altta FATIH - SIYAR - ALPAY ve EGE var bu adamlar Sadık kadar oynayamayacaksa alt yapıyı da dükkanı da kapatıp gidelim

Bu arada Sadık Ligin en çok top uzaklaştıran ve en çok ikili mucadele kazanan stoperiymis
Malatyada oyle plur tabi 10 kisi kapanan takim acik alanda anadolu takimlarinin afili zencileri napacak bi gorelim fbde

Çevrimdışı tangaz

gençleşme operasyonu başarı bir şekilde ilerliyor.

Fikret Orman : Bugüne kadar ffp'den dolayı yaşlı almak zorunda kaldık artık gençlere yöneleceğiz.Burak 33 Zapata 32 Fabri 32 Sırada ki 30'un altında olmaz.

sonra biz başkanı eleştirince kadro şöle kadro böyle hep hoca hep hoca

Çevrimdışı tangaz

ya kadro dışı yada geri gider herhalde.şekli bozulacak diye yere yatmayan kaleci dm'den yürümediği kız kalmadı.Başak maçında yediği gol top tıngır mıngır gitti valla fabri geri gelmese bile karius ile devam edilmesin zaten.

karyus o golü yemeyeydi başak 33 biz 27idik

Çevrimdışı tangaz

birazda gülelim  :D

olay gerçektir.

dm demişken bu arda ispanyadayken ne kadar kız ismi görse yürüyormuş bir gün nilüfer ismini görmüş ona da yürümüş. nilüfer yanıt vermiş "burası nilüfer belediyesi"

Çevrimdışı mylife1903

doğru oyun için doğru oyuncular gerekiyor ek olarak bu kadar veteranı bir araya getirince koca karılar gibi çenelerine vuruyor yanım ağrıyorlar başlıyor vbvb
Abi subyan almasinlar zaten
Burasi subyan idman yurdu degil ama yasliyi alirken de azicik dogru paraya alsinlar
Negro zombisine 4.35 vermesinler genc alacaz diye mitro mantarina da 4.2 bons vermesinler
Zilatan da yasli pekto love larin negro kac aliyor 4.3 1.7 1.6 2.5 10 milyon civari
10 milyonu zilatana ver bunlari beline dolar ustuste koyar hepsinden cok atar

Genc bulduk diye larin aliyor 1.8 bons 1.6 maas yahu ayiptir ver 300bin maas kimse agzini acmazdi cocuga

Çevrimdışı mylife1903

sonra biz başkanı eleştirince kadro şöle kadro böyle hep hoca hep hoca
Asrin kadrosu abi
5 kadro disi bir tane arpasini alamadigi icin kacan
Santrafor pekto sitoper nejipjanim ortasahada ikinci ligden gelen kurtarici falan
Bu yoneticileri gormem ben insallah marbellada ibizada mikanosta falan
Oturup konusuruz

Çevrimdışı tangaz

rodrigo moledo ismi daha piyasaya düşmedi mi?

Çevrimdışı mylife1903

karyus o golü yemeyeydi başak 33 biz 27idik
Kaleci diye getirmisler her turku golu yiyor
Adamin ruhu yok burda kafasi kari kizda
Bunu da evlendirsek ozziyle beraber belki duzelir
Ne goller yedi adam ikinci lig kalecisi yemez
Livirpuldan geldi diye etiketenbakiyir millet
Oynayacaksa insan gibi oynasin yok oynayamayacaksa yallah atabistana orda yurusun bakalim benim arap bajima noluyor

Çevrimdışı tangaz

sadıka hiç sıcak bakmıyordum toraman vol.2 bile olamaz o çocuk. toraman antepteyken herkes sıradaydı kapısında

Etiketler: