orta da bir yalan haber yok ki.
Adamların verdikleri isimlerin hepsi tuttu saat 16:00'da yönetim bir açıklama yapıcaklar denildi o toplantıda Quaresma ve larin kadroya dahil edilmiş işte.
Bi gram ilerleyemeyiz bu kafa yapısı ile.
hangi hepsi tuttu. dört isim biliniyordu zaten günlerdir konuşuluyor quaresma bugün ortaya atıldı
sonradan kıvırdılar yok hoca istemiş yok şöyleymiş böyleymiş. bir saat önce quaresma kendi istedi deniyordu
iki saat önce alınmadı dendi her haber tutarsız. larini neden kamp kadrosuna almayacaklar bunun nasıl bir anlamı olur
mantıklımı alınmaması tolgay zaten kadro dışıydı. tolganın ipi kaleciye ihtiyaç varken çıkmayıp utkuya bırakınca kaleyi
çekilmişdi. Töre zaten bilinen birşeydi. love u hoca istemiyor bunlar süpriz değildi iki tane salladılar tutmadı.
iki saatte birbirinden tutarsız haberler girdiler hiç biri tutmadı ortada yalan haber yokmuş.
iki saat önce quaresma kadro dışı deniyorsa iki saat sonra açıklanan kamp listesinde adı varsa bu haber yalan oluyor.
haber çıkartan soytarılara inanıyorsunuzda kendi yönetiminize inanmıyorsunuz. bence önce oturun kendinizi sorgulayın.
şimdi hangi habere inanalım kadro dışı bırakıldığınamı quaresmanın kendisinin gitmek istediğinemi yoksa hepsinin masa başı uydurma haber olduğunamı.
ne güzel dünya önce haberi çıkart camiada tartışma çıkart sonra hoca istedi kaldı diye bir başka haber çıkart ikinci
tartışmayı çıkart. yönetim hocaya danışmadan kadro dışı bırakacak sonra hoca istedi diye tekrar kadroya dahil edecek öylemi
bu bile çelişki değilmi
siz canınız neye inanmak istiyorsa ona inanıyorsunuz haber içeriklerindeki çelişkiyi sorgulama ihtiyacı bile duymuyorsunuz.
birde kalkmış burda kaynaksız haberi savunuyorsun. bir tane kulüp açıklaması var oda kamp kadrosu açıklaması tek resmi olan belgede bu
onun dışında quaresmanın kadro dışı kaldığına dair herhangi bir yönetici açıklaması kulüp açıklaması göstersene bana
bana yalan haber olmadığını belgesiyle kanıtla. belgesiz konuşup hüküm vermeyeceksin
gündem haberidir konuşulur tartışılır o ayrı ama belgesiz yönetim suçlarsan bu forumda bunun bir bedelide oluyor yönetici olduğuna göre bunu en iyi sen
bilmelisin.
artık iyice çirkinleşiyorsunuz ayıp ya dün sövdüğümüz basın soytarılarının çıkardığı bir haber için yönetime saldırıyorsunuz.
yarın basının söylediği bir şeye itiraz edersen onu anında ağzına tıkarım
bak haber doğrudur yanlışdırı tartışmıyorum haber yapılmış bunun üzerine tartışılır ama kalkıp yönetime sallarsan orda duracaksın.
hiç kimse demedi eldeki iki kanat oyuncusu iki forvet nasıl kadro dışı bırakılır diye sanırım bir kişi söyledi forumda
kimsenin bu çelişkiyi görmek işine gelmedi.