2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 73 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4665626 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı yoruk

Ya abi birak
Elli sefer ceza sahaisna girsen nolur
Kasimpasa macinda eli yuzu duzgun santraforun olsa 4-5 alacan maci

Besiktasin santraforu kendi pisirip kendi yiyecek
Yok herkes getirsin onune koysun burasi siti mi livirpul mu
Parayi veriyorsan 4.35 golleri de siralatacaksin
Bak gomeze girmeye gerek bile gormemis
Golü yemiştik sonra hemen attıydık.O maç nasıl gol atacağız diye düşünüp durmuştum

Çevrimdışı mylife1903

göreceğiz bakalım.
o istatistik ceza sahasına atılan saçma sapan ortalarla geldi pozisyon değildi
gerçek anlamda maç başına 2-3 pozisyonumuz ya oluyor ya olmuyor.
maç başı 40 orta yaparsan bunun yarısı ceza sahasına düşse işde sana topu ceza sahasına en fazla
sokan takım oluruz ama bir tanesi bile pozisyon olmaz.
şu burak gelsinde görelim bakalım ne olacak
Sadece kasimpasa macinda kac tane atamadik be abi
O ortalarin kalitesi kotu degil vuracak adamlarin kalitesi yerlerde
Ayni ortalara cenk gomez taliska hasort diye sokusturuyordu

Çevrimdışı 'TaNeR'

Quaresma ve Larin, Antalya’ya gidiyor.. ( TRTSPOR )
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Golü yemiştik sonra hemen attıydık.O maç nasıl gol atacağız diye düşünüp durmuştum
Iste parayi boylesine basacaksin.
Aziz basgaan sacmalamayip aleksi gondermeseydi bir sampiyonluk daha alirdi aleks ona
Herif duse kalka bize gol atiyordu
Topu kaleye sokacan
Bu ibb bu ortalamayla gitsin ahlar vahlar icinde 5 puan fark yer sampiyondan
Gol atmayana ekmek yok

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Aaa forum düzelmiş  :ok: Bu sefer kesin gitti diyordum. Artık kısayoldan kontrol etmeyi bile bırakmıştım. Neymiş problem? Umarım bi daha tekrarlamaz. Forum yokken ekşisözlük çukurunda takıldım sinirim bozuldu.

Çevrimdışı mylife1903

Aaa forum düzelmiş  :ok: Bu sefer kesin gitti diyordum. Artık kısayoldan kontrol etmeyi bile bırakmıştım. Neymiş problem? Umarım bi daha tekrarlamaz. Forum yokken ekşisözlük çukurunda takıldım sinirim bozuldu.
@tuncaboylu ya rastlamadin mi orda?
Camianin pozistof enerciye ihtiyaci vardir

Çevrimiçi tolga1903

Ya kuru siki mantar tapancasi hepsi
Tamam hep butun ideal oyuncu olmalarini beklemiyorum zaten. Arizasi olmasa burda olmazlar onun farkindayim da takimin boyleyken santraforun leblebi gibi atacak takim drdugunda sa tavsak degil okuz cikartacak sapkadan
Tolgayin golu yok yahu ligde besiktasta oynuyorsun gotune basina carpsr girer yani
Nejipjanim bile atiyor

Sene basinda yapiyoruz muhendislik hesabini kim ne atar cok da yanilmiyoruz

Gg adri caner pepe vida roko fatih 5
Atiba medel ozzi tolgay dodo nejipjan 5
Karijma 1
Babel 10
Lens 2
Layic 7
Pekto love larin guven 10
Buyur burdan yak

Kanatlarinda mesela olur iki tane babel gibi 20 gol atarsin yedekleri de 5 atar
Onnumeron 15 atar 20 asist yapar
Santrafor daha takim oyuncusu kalipli servis eden kullanirsin anlarim
Tolgayin hayali 4 gol dort vier four

İşte bu kadar gol yoksunu oyuncuyla oynayinca da haklı olarak en uçtaki oyuncun çekecek bu yükü abi yoksa olmuyor biz bu kadar defansif zaafiyet gösteren takım olarak çoğu maçı yediğimizden fazla atarak kazanmak zorundayız mecbur sarpsborg maçında bile neler kaçırdı adamlar 3 attık zoraki kazandık. Ama şu da var böyle oyuncuyu nereden ve hangi parayla bulacağız ve bu tanımlamaya o mevki için konuşulan tek adam olan burak ne kadar uyuyor? Bir maçta 9 kere ofsayta düşünce tribünler ne tepki verecek malum ts'de kendisine gösterilen tepkiye reaksiyon falan veriyordu bizde bin beter yaparlar adamı.

Çevrimdışı mylife1903

İşte bu kadar gol yoksunu oyuncuyla oynayinca da haklı olarak en uçtaki oyuncun çekecek bu yükü abi yoksa olmuyor biz bu kadar defansif zaafiyet gösteren takım olarak çoğu maçı yediğimizden fazla atarak kazanmak zorundayız mecbur sarpsborg maçında bile neler kaçırdı adamlar 3 attık zoraki kazandık. Ama şu da var böyle oyuncuyu nereden ve hangi parayla bulacağız ve bu tanımlamaya o mevki için konuşulan tek adam olan burak ne kadar uyuyor? Bir maçta 9 kere ofsayta düşünce tribünler ne tepki verecek malum ts'de kendisine gösterilen tepkiye reaksiyon falan veriyordu bizde bin beter yaparlar adamı.
Tek santrafor yetmez
Bir tane arayan kanada kacabilen lazim bir tane de kalipli alip indirip servis yaparken kendi de sokusturan
Sahteqar januk evladum da solda babelin yerine oynar

Psgden veyahin palesini kiralasak mesela bir problem az olur sonrasi leblebiji

Çevrimiçi tolga1903

göreceğiz bakalım.
o istatistik ceza sahasına atılan saçma sapan ortalarla geldi pozisyon değildi
gerçek anlamda maç başına 2-3 pozisyonumuz ya oluyor ya olmuyor.
maç başı 40 orta yaparsan bunun yarısı ceza sahasına düşse işde sana topu ceza sahasına en fazla
sokan takım oluruz ama bir tanesi bile pozisyon olmaz.
şu burak gelsinde görelim bakalım ne olacak

Yalnız abi ceza sahasına gönderilen top değil ceza sahasında topla oynama. Yani orada buluşmuş oyuncu topla dönüp vuramamis veya arkadaşına servis edememiş ya da doğru pozisyon yakalayamamış açısını kapatmışlar. Burak buna çare olur mu hiç emin değilim şu gomis gibi gomez gibi golcülüğü tartışılmayacak oyuncu gelse de keşke görsek bu istatistik safsata mı değil mi.

Çevrimdışı mylife1903

Yalnız abi ceza sahasına gönderilen top değil ceza sahasında topla oynama. Yani orada buluşmuş oyuncu topla dönüp vuramamis veya arkadaşına servis edememiş ya da doğru pozisyon yakalayamamış açısını kapatmışlar. Burak buna çare olur mu hiç emin değilim şu gomis gibi gomez gibi golcülüğü tartışılmayacak oyuncu gelse de keşke görsek bu istatistik safsata mı değil mi.
Tek su kasimpasa macinda kacanlardan yapilmis bir vidyo olsa kafi olayi anlatmak icin

Çevrimdışı yoruk

Koca camianın basın sözcüsü ve iletişimden sorumlusu yok mu ? Var bir şeyler ama biz bilmiyoruz.Çıkar yakında.

Çevrimdışı cursedofdragon

Quaresma ve Larin, Antalya’ya gidiyor.. ( TRTSPOR )

bi şeyi düzgün yapamıyoruz 2 saat önce ne diyoruz 2 saat sonra ne diyoruz.

SON DAKİKA | Beşiktaş'ımızın Antalya kamp kadrosu açıklandı;

Karius, Utku, Babel, Ljajic, Adriano, Alpay, Atiba, Caner, Larin, Hüseyin, Vida, Dorukhan, Ege, Roco, Erdem, Erdoğan, Ersin, Fatih, Fatih D., Medel, Gökhan Gönül, Güven, Lens, Kartal, Bülent, Mertcan, Mustafa, Necip, Oğuzhan A.,Oğuzhan Özyakup, Rıdvan, Quaresma.

Çevrimiçi Necmi

Sadece kasimpasa macinda kac tane atamadik be abi
O ortalarin kalitesi kotu degil vuracak adamlarin kalitesi yerlerde
Ayni ortalara cenk gomez taliska hasort diye sokusturuyordu
gomezin oynadığı sene quaresmanın yaptığı asist sayısı 6
bunun kaç tanesini gomeze yaptıda haşırt diye soktu.
sen maçları izlemiyorsun galiba hangi ortaların kalitesi kötü değil 40 tane ortayı
ben atsam benimde vurduğum bir kaç top kafaya gider zaten adamın yaptığı ortaların %90 ı
arka direk arkasına zaten merkeze düşürdüğü gol oluyor sorun düşmemesi
merkeze atınca orta yapmıyorki direk asist yapıyor buda bir sezonda attığı 400 ortadan işde 10
tane olursa oluyor. sorun on tane mükemmel asist yapması değil 390 atağı heba etmesi
yaptıklarını görüyorsunuz birde yapamadıklarını görün bence topu tehlike bölgesine attığında pektemek bile gol yapıyor
sıkıldım artık bu tartışmalardan sonuçta haticeye değil neticeye bakmak lazım.
yarım düzüne orta saha oyuncusu var ne bir golü ne bir asistleri var siz kalkmışsınız forvetle uğraşıyorsunuz
orta sahandan gol asist gelmiyor sol açığından asist gelmiyor zaten ne yapıyorsa işde quaresma yapıyor
ama soran olursa ligin en fazla ceza sahasında topla oynayan takımıyız deriz. love kötü babel zaten yok
quaresma ceza sahasına girmez orta saha desen kalenin önüne yaklaşmıyor eee kim oynuyor bu toplada
ligin en fazla ceza sahasında topla buluşan takımı oluyoruz.

Charles Kabore'nin menajeri Dmitry Selyuk, Beşiktaş'ın oyuncu için yaptığı teklifin Krasnodar yönetimi tarafından reddedildiğini söyledi (Izvestia).

Çevrimiçi Necmi

bi şeyi düzgün yapamıyoruz 2 saat önce ne diyoruz 2 saat sonra ne diyoruz.
iki saat önce kim ne dedi.
yönetimden quaresma kampa gelemeyecek diye bir açıklamamı oldu.
işinize geldiği zaman basına inanın işinize gelmediğinde inanmayın.
bunun basının uydurması olmadığını nerden biliyorsunuz.

Antalya Kampına alt yapıdan katılan futbolcular:
👉Ersin Destanoğlu, Fatih Değirmenci (Kaleci) 👉Fatih Aksoy, Alpay Çelebi, Ege Atlam, Erdoğan Kaya (Stoper)
👉Rıdvan Yılmaz (Sol bek)
👉Erdem Seçgin, Kartal Yılmaz, Oğuzhan Aydoğan, Mertcan Açıkgöz, Marlon Üçüncü (Orta Saha)

iki saat önce kim ne dedi.
yönetimden quaresma kampa gelemeyecek diye bir açıklamamı oldu.
işinize geldiği zaman basına inanın işinize gelmediğinde inanmayın.
bunun basının uydurması olmadığını nerden biliyorsunuz.

orta da bir yalan haber yok ki.

Adamların verdikleri isimlerin hepsi tuttu saat 16:00'da yönetim bir açıklama yapıcaklar denildi o toplantıda Quaresma ve larin kadroya dahil edilmiş işte.

Bi gram ilerleyemeyiz bu kafa yapısı ile.

Çevrimiçi annoca

maçları transferi fazla kafaya takmamak lazım.

bana göre en başarılı transfer gomezdir. onuda başka biriyle anlaşıyoruz, hadi bi gomezi deneyelim diyorlar atıyorlar oltayı çekiyorlar. yani tamamen şansa yapılan bir transfer. tabi onuda sonradan eline yüzüne bulaştırdılar.

alınan oyuncular belli plan proje kapsamında alınan kişiler değiller. ya menajerler ya başka şeyler şeklinde alınıyorlar. (sosa ve gomez gittikten sonra hoca bana sosa tarzı mı alın demiştir yoksa talisca tarzı mı gomez tarzı mı alın demiştir yoksa aboubakar tarzı mı?) başarılar hocanın şapkadan tavşan çıkarması şeklinde gerçekleşti, onunda pilinin azaldığını düşünüyorum.

yakında dorukhanla güvenede milyonlar verilir onlarda kendini bozmaya başlar.

maçlara transferlere fazla kafayı takmamak lazım. şansa 1-2 oyuncu alınır tutar galip geliriz şampiyon oluruz onlar gidince parayı yine saçma sapan kişilere dağıtırız, olan kendini yiyip bitiren taraftara olur.

Çevrimiçi annoca

Charles Kabore'nin menajeri Dmitry Selyuk, Beşiktaş'ın oyuncu için yaptığı teklifin Krasnodar yönetimi tarafından reddedildiğini söyledi (Izvestia).
bu adama gerçekten teklif götürüldüyse yönetim beni şaşırttı. ben yönetimden premier lig görmüş parayı bayılacağımız birisine teklif yapılmasını beklerdim.

şahsen tanımasamda yorumlarını takip ettiğim gözlemci birinin bu adamın atibanın boşluğunu çok rahat dolduracağını söylüyordu sürekli. umarım alınır tabi bonservisten kısıp ücretine yatırılıp göz boyama olmaz.

Çevrimdışı Orhan_

...başarılar hocanın şapkadan tavşan çıkarması şeklinde gerçekleşti...

Elinde çok kötü bir kadro olur da şapkadan tavşan çıkarırsın. Söylesene biz de bilelim şu şapkadan tavşan çıkan başarıları?

Çevrimiçi annoca

Elinde çok kötü bir kadro olur da şapkadan tavşan çıkarırsın. Söylesene biz de bilelim şu şapkadan tavşan çıkan başarıları?
ilk yılki şampiyonluğumuz da stad yok, kağıt üstünde bir çok kişinin fenerin çok rahat şampiyon ettiği bir lig vardı. gomezin sakatlık dönüşü almanya milli takımına tekrar seçtirilecek oyun sergilemesi, bilic ve şenol hoca elinde bambaşka oyun ortaya koyan sosa, bilicin şans vermediği cenk ve ozzynin performanslarında şenol hocanın payı bence çok büyük.

ikinci sezon sosa gomez ve töre gibi takımın bel kemiği dediğimiz oyuncular gitmiş, kaliteli olsa bile sisteme uymayan oyuncular yüzünden ilk yarı zorlansakta ikinci yarı şampiyon olmamız.

şampiyonlar liginde gruptan namağlup 1.likle çıkması.

takımın en iyileri sürekli gitmesine rağmen ve istediği tarz adamlar alınmamasına rağmen bence iyi işler yaptı. buna şapkadan tavşan çıkarmak denir.

amasına gelirsek bende artık şenol hocayla yollarımızın  ayrılması taraftarıyım. konsantrasyon düşüklüğü içinde olduğunu düşünüyorum. tabi öncelik yönetimin gitmesi. vizyon olmazsa başarılar anlık kalır.

Çevrimiçi Necmi

orta da bir yalan haber yok ki.

Adamların verdikleri isimlerin hepsi tuttu saat 16:00'da yönetim bir açıklama yapıcaklar denildi o toplantıda Quaresma ve larin kadroya dahil edilmiş işte.

Bi gram ilerleyemeyiz bu kafa yapısı ile.

hangi hepsi tuttu. dört isim biliniyordu zaten günlerdir konuşuluyor quaresma bugün ortaya atıldı
sonradan kıvırdılar yok hoca istemiş yok şöyleymiş böyleymiş. bir saat önce quaresma kendi istedi deniyordu
iki saat önce alınmadı dendi her haber tutarsız. larini neden kamp kadrosuna almayacaklar bunun nasıl bir anlamı olur
mantıklımı alınmaması tolgay zaten kadro dışıydı. tolganın ipi kaleciye ihtiyaç varken çıkmayıp utkuya bırakınca kaleyi
çekilmişdi. Töre zaten bilinen birşeydi. love u hoca istemiyor bunlar süpriz değildi iki tane salladılar tutmadı.
iki saatte birbirinden tutarsız haberler girdiler hiç biri tutmadı ortada yalan haber yokmuş.
iki saat önce quaresma kadro dışı deniyorsa iki saat sonra açıklanan kamp listesinde adı varsa bu haber yalan oluyor.
haber çıkartan soytarılara inanıyorsunuzda kendi yönetiminize inanmıyorsunuz. bence önce oturun kendinizi sorgulayın.
şimdi hangi habere inanalım kadro dışı bırakıldığınamı quaresmanın kendisinin gitmek istediğinemi yoksa hepsinin masa başı uydurma haber olduğunamı.
ne güzel dünya önce haberi çıkart camiada tartışma çıkart sonra hoca istedi kaldı diye bir başka haber çıkart ikinci
tartışmayı çıkart. yönetim hocaya danışmadan kadro dışı bırakacak sonra hoca istedi diye tekrar kadroya dahil edecek öylemi
bu bile çelişki değilmi
siz canınız neye inanmak istiyorsa ona inanıyorsunuz haber içeriklerindeki çelişkiyi sorgulama ihtiyacı bile duymuyorsunuz.
birde kalkmış burda kaynaksız haberi savunuyorsun. bir tane kulüp açıklaması var oda kamp kadrosu açıklaması tek resmi olan belgede bu
onun dışında quaresmanın kadro dışı kaldığına dair herhangi bir yönetici açıklaması kulüp açıklaması göstersene bana
bana yalan haber olmadığını belgesiyle kanıtla. belgesiz konuşup hüküm vermeyeceksin
gündem haberidir konuşulur tartışılır o ayrı ama belgesiz yönetim suçlarsan bu forumda bunun bir bedelide oluyor yönetici olduğuna göre bunu en iyi sen
bilmelisin.
artık iyice çirkinleşiyorsunuz ayıp ya dün sövdüğümüz basın soytarılarının çıkardığı bir haber için yönetime saldırıyorsunuz.
yarın basının söylediği bir şeye itiraz edersen onu anında ağzına tıkarım
bak haber doğrudur yanlışdırı tartışmıyorum haber yapılmış bunun üzerine tartışılır ama kalkıp yönetime sallarsan orda duracaksın.
hiç kimse demedi eldeki iki kanat oyuncusu iki forvet nasıl kadro dışı bırakılır diye sanırım bir kişi söyledi forumda
kimsenin bu çelişkiyi görmek işine gelmedi.

Çevrimdışı mylife1903

hangi hepsi tuttu. dört isim biliniyordu zaten günlerdir konuşuluyor quaresma bugün ortaya atıldı
sonradan kıvırdılar yok hoca istemiş yok şöyleymiş böyleymiş. bir saat önce quaresma kendi istedi deniyordu
iki saat önce alınmadı dendi her haber tutarsız. larini neden kamp kadrosuna almayacaklar bunun nasıl bir anlamı olur
mantıklımı alınmaması tolgay zaten kadro dışıydı. tolganın ipi kaleciye ihtiyaç varken çıkmayıp utkuya bırakınca kaleyi
çekilmişdi. Töre zaten bilinen birşeydi. love u hoca istemiyor bunlar süpriz değildi iki tane salladılar tutmadı.
iki saatte birbirinden tutarsız haberler girdiler hiç biri tutmadı ortada yalan haber yokmuş.
iki saat önce quaresma kadro dışı deniyorsa iki saat sonra açıklanan kamp listesinde adı varsa bu haber yalan oluyor.
haber çıkartan soytarılara inanıyorsunuzda kendi yönetiminize inanmıyorsunuz. bence önce oturun kendinizi sorgulayın.
şimdi hangi habere inanalım kadro dışı bırakıldığınamı quaresmanın kendisinin gitmek istediğinemi yoksa hepsinin masa başı uydurma haber olduğunamı.
ne güzel dünya önce haberi çıkart camiada tartışma çıkart sonra hoca istedi kaldı diye bir başka haber çıkart ikinci
tartışmayı çıkart. yönetim hocaya danışmadan kadro dışı bırakacak sonra hoca istedi diye tekrar kadroya dahil edecek öylemi
bu bile çelişki değilmi
siz canınız neye inanmak istiyorsa ona inanıyorsunuz haber içeriklerindeki çelişkiyi sorgulama ihtiyacı bile duymuyorsunuz.
birde kalkmış burda kaynaksız haberi savunuyorsun. bir tane kulüp açıklaması var oda kamp kadrosu açıklaması tek resmi olan belgede bu
onun dışında quaresmanın kadro dışı kaldığına dair herhangi bir yönetici açıklaması kulüp açıklaması göstersene bana
bana yalan haber olmadığını belgesiyle kanıtla. belgesiz konuşup hüküm vermeyeceksin
gündem haberidir konuşulur tartışılır o ayrı ama belgesiz yönetim suçlarsan bu forumda bunun bir bedelide oluyor yönetici olduğuna göre bunu en iyi sen
bilmelisin.
artık iyice çirkinleşiyorsunuz ayıp ya dün sövdüğümüz basın soytarılarının çıkardığı bir haber için yönetime saldırıyorsunuz.
yarın basının söylediği bir şeye itiraz edersen onu anında ağzına tıkarım
bak haber doğrudur yanlışdırı tartışmıyorum haber yapılmış bunun üzerine tartışılır ama kalkıp yönetime sallarsan orda duracaksın.
hiç kimse demedi eldeki iki kanat oyuncusu iki forvet nasıl kadro dışı bırakılır diye sanırım bir kişi söyledi forumda
kimsenin bu çelişkiyi görmek işine gelmedi.
Yonetim yalanlasin abi boyle haberi
Sabah aksam calisan bir suru maasli elemani var besiktasin
Hem yaptirim uygulasinlat hem de yalanlasinlar iste

Taraftar simdi bu haberleri yonetim sizdiriyir tepki olcuyor sonra karar aliyor derse, hakli olmaz mi?

Etiketler: