2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 60 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4648364 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı 38life

O diil de acaba  Vida  gidio  mu  yarin  ? Yasakli  siteye gore ustelik girdikleri  son haberlerden  biri  -saat 1:11 de  girmisler- Abdenou un pesine dusmusuz  :alala: Vida dan gelecek parayla  10 numero santrafor  ve stope rmi  alacagik  acaba  ... Sanirim bu transfersizlik benim hayal dunyamin sinirlarini  epey bi genisletmis olacak ki pasiflora etkisi yapti  :biggrinking:

Ve bunların hepsi 15 saat içinde falan olacak :D

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Ve bunların hepsi 15 saat içinde falan olacak :D
isi  heyecanli  yapan o zaten  yoksa  15 gun olsa hic bir manasi yok benim gozumde:)) yumurtayi  orada hissetmeden olmaz ki ya  :evillol:
Yorgo

Çevrimdışı cursedofdragon

O diil de acaba  Vida  gidio  mu  yarin  ? Yasakli  siteye gore ustelik girdikleri  son haberlerden  biri  -saat 1:11 de  girmisler- Abdenou un pesine dusmusuz  :alala: Vida dan gelecek parayla  10 numero santrafor  ve stope rmi  alacagik  acaba  ... Sanirim bu transfersizlik benim hayal dunyamin sinirlarini  epey bi genisletmis olacak ki pasiflora etkisi yapti  :biggrinking:

yok öyle bir haber ben göremedim  :alala:

yok öyle bir haber ben göremedim  :alala:
var var  dikkatli  bak  soldan  dort  veya besinci haberdi sanirim
Yorgo

Simdi bu adama ne kadar  guveniriz bilmem ama 3 dk once  soyle bir sey  paylasmis dikine Sercan:

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1035304254792237056
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2018, 02:18:47 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı 38life

Simdi bu adama ne kadar  guveniriz bilmem ama 3 dk once  soyle bir sey  paylasmis dikine Sercan:

Benim tepkim tweetin hemen altındaki ROK tepkisi :)

Çevrimdışı EagleForce

Gelip saglık kontrolune girecek
Zaman kalmadı
Transfer yetişmez

Saygılar

Eneramo’ya ameliyat masasinda imza attirmis takimiz. Ufak detaylar bunlar.

Çevrimdışı 38life

Ayrıca Hanni gibi birini getirip "Alın size 10 numara transferi" diyebilirler. Güvenim kalmadı.

Benim tepkim tweetin hemen altındaki ROK tepkisi :)
Buna bu gece biseyler olmus..  Inanmak istiyorum,  inanmak istiyorum, inanmak istiyorum  :biggrinking:

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1035306452594946048
Yorgo

Çevrimdışı 38life

Buna bu gece biseyler olmus..  Inanmak istiyorum,  inanmak istiyorum, inanmak istiyorum  :biggrinking:

https://twitter.com/sercan_dikme/status/1035306452594946048

İnşallah diyelim. Artık saat sayıyoruz, yatıp kalkınca dakika saymaya falan başlıcaz. Bilinmezlik kalmayacak artık.

Çevrimdışı worns

Hanni istiyorlarsa olabilir. Geçen sene 8 mil euroya transfer olmuş (baya da yanlış transfer Spartak açısından, bu adam bu kadar eder mi?) Ama bu sene şans bulamıyor. Spartak 3 orta sahayla oynuyor, Fernando-Glushakov-Zobnin. Sezona da iyi başladıklar ve genel oyun planlarında Hanni gibi bir oyuncuya pek yer olmayacağı görünüyor.

Oyuncuyu tanıyorum öyle gömülecek edilecek kadar kötü bir oyuncu da değil ama teknik kulübenin ne tür bir oyuncu istediğini bilmediğim için bize ne kadar uygun, kestirebilmek zor. Öyle ceza sahasına girsin kafa vursun diye falan bekliyorlarsa boyu kısa, bakmışlardır herhalde. !

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Serkan Reçber: Talisca'nın gideceği 8 ay önceden belli. Transferi son güne bırakmışsın, Ljajic'ten başka adam bulamıyorsun. Aynı şekilde forvet. Elinde 5 tane forvet var son gün Burak diye tutturuyorsun. Böyle transfer planlaması olmaz.

Sonuna kadar haklı. Menajerlerin yuvası oldu kulüp. Şöyle adamı bile küstürdüler. Keşke Erdal Torunoğulları ile çalışma fırsatı olsaydı çok canlar yakardılar ama Umut Güner beyin menajerlerin yaptığı transferlerle poz vermesini izleyeceğiz galiba uzun bir dönem daha.
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı underworld

O değil de, bütün sezon Negredo'dan kurtulmanın hayallerini kurdum, şimdi karşımda 'Burak Yılmaz' diye bir alternatif var. 'Negredo mu kalsın, Burak Yılmaz mı gelsin?'

Benzer sorular:

'Evleneceksin. Karın Tuğçe Kazaz mı olsun, Nagehan Alçı mı?'
'Sinemaya gideceksin. Şahan Gökbakar'ın son filmi mi, Şafak Sezer'in mi?'
'Gazete alacaksın, bayiye gidiyorsun. İki tane kalmış. Takvim mi, Sabah mı?'
'Beşiktaş maçlarında bundan sonra hep aynı adam yorumcu olacak. Ömer Üründül mü, Reha Kapsal mı?

Off, içim karardı, yok mu boşta bir forvet, bonservisi falan elinde olan...
Ömer Üründülü tek geçerim

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ürkmezgil i şimdi dinledim. Başka ne diyebilirmiş ki. Son dakika almak istediğimiz oyuncuyu uygun şartlarda almak istiyorsak illa alacağız mı diyecekti. Gerekirse almayız denilmesi çok normal
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Burak Uzunoglu

Ingiliz Basini Divock Origi'yi israrla Bize yaziyor.

Besiktas, who snapped up Loris Karius on loan, have a clear path to sign the striker after Borussia Dortmund fell out of the race.

Kaynak: Liverpool Echo
Hamburg Black Eagles

Çevrimdışı caner.eryigit

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Beşiktaş, Adem Ljajic için Torino'ya 1,2M€ kiralama bedeli+12M€  satın alma opsiyonu olmak üzere teklifini iletti.  (Foot Mercato)

Ljajic gelmis

Adem Ljajic Beşiktaş'ta!
http://Yasaklı Link/n-10492-adem-ljajic-besiktasta.html

[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2018, 08:12:51 Kursad_Duran ]

Çevrimiçi yaço58

Llajic gelmis

hayırlısı olsun ama evrak yetişirse diyor inşallah bir sıkıntı çıkmaz
[ Son Düzenleme: 31 Ağustos 2018, 08:12:33 yaço58 ]

Çevrimiçi yaço58

sınav sonucu bekler gibi transfer bkliyoruz son saatler adem ve origi olursa loveda giderse tadından yenmez

Çevrimdışı mrred

Adem gelmiş
kaynak yasaklı link
The great gig in the sky

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Ingiliz Basini Divock Origi'yi israrla Bize yaziyor.

Besiktas, who snapped up Loris Karius on loan, have a clear path to sign the striker after Borussia Dortmund fell out of the race.

Kaynak: Liverpool Echo
Süper olur, isterse opsiyonsuz kiralık olsun. Ama iki yıllık olursa daha bir süper olur
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı ferdi1903

Hayirli olsun insallah cok is yapar

Çevrimiçi Sinan66

Etiketler: