2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4649945 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı Savaş

Adam kariyeri boyunca 4 asist yapmis lan bu nasil 10 numara?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Okudum ya sofienne hanni diye biri spartak moskova'da oynuyormuş ya da adem ljajic
Hanni gelsin uc mac sonra on numara ismael oynasin diye eylem yaparsiniz aclik girevi yapanlar olur

Çevrimdışı Ömer Kaan

Yan sanayi talisca. Bu geleceğine kimse gelmesin.

O değilde Hanniyi bu kadar eleştiriyorsak kesin çok faydalı olur.
Bakınız: Atiba, Sosa, Babel, Tosic....

Çevrimdışı mylife1903

scout ekibi iyi çalisiyor :)

ljajic ile hanni (2. lig topçusu) arasinda kalmis bizim yönetim. gerçekten zor seçim  :bandit:
Gomez ile damdon arasinda da kalmislardi

Çevrimdışı 38life

O değilde Hanniyi bu kadar eleştiriyorsak kesin çok faydalı olur.
Bakınız: Atiba, Sosa, Babel, Tosic....

Bu mantıkla ilerlersek yönetim 10 numara transferi için bana teklif getirse, hepiniz tepki gösterseniz, sonra ben imzalasam sezon sonu omuzlarda taşınırım. Hiç sanmıyorum...  :D

Çevrimdışı ozankarakoc

Biz, iki sene üstüste şampiyon olup, Şampiyonlar Ligi'nden onlarca milyon euro kazandıktan ve FFP kıskacından kurtulduktan sonra, ne ara 6 milyon euro için Fabri'yi satacak, Sofiane Hanni gibi bir adamın peşine düşecek kadar battık yahu... Ülke iflasın eşiğinde, doğru, ama Fabri'yi 6'ya bırakıp Karius için Liverpool'a 2.5 verip, aradaki 3.5'a muhtaç olacak duruma nasıl düştük acaba...

Ya rakipler 2 sene içinde tamamen iflas edip maçlara A2 takımlarıyla çıkmaya başlayacaklar ve biz üstüste 5 sene şampiyon olacağız, ya da 'heykeli dikilecek adamlar' diye baktığımız başkan ve bazı yöneticileri, yine ıslıklarla uğurlamak zorunda kalacağız... Belli ki 'bir şeyler' olacak...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı 38life

Biz, iki sene üstüste şampiyon olup, Şampiyonlar Ligi'nden onlarca milyon euro kazandıktan ve FFP kıskacından kurtulduktan sonra, ne ara 6 milyon euro için Fabri'yi satacak, Sofiane Hanni gibi bir adamın peşine düşecek kadar battık yahu... Ülke iflasın eşiğinde, doğru, ama Fabri'yi 6'ya bırakıp Karius için Liverpool'a 2.5 verip, aradaki 3.5'a muhtaç olacak duruma nasıl düştük acaba...

Ya rakipler 2 sene içinde tamamen iflas edip maçlara A2 takımlarıyla çıkmaya başlayacaklar ve biz üstüste 5 sene şampiyon olacağız, ya da 'heykeli dikilecek adamlar' diye baktığımız başkan ve bazı yöneticileri, yine ıslıklarla uğurlamak zorunda kalacağız... Belli ki 'bir şeyler' olacak...

İstifa edecekler, yolunu yapıyorlar falan gibi şeyler geliyor aklıma artık. Mantıklı açıklama bulamıyorum. Geçen gün de yazdım; bu başarısızlık falan değil, istesen bukadar başarısız bir transfer dönemi geçiremezsin. Mümkün değil. 3 ay zaman var. İlla ki birşeyler yaparsın. Vasat da olsa yaparsın birşeyler.

Çevrimdışı yoruk

Ben Kagawa gelırse şaşırmam ,ters köşe yapabilirler

Çevrimdışı 38life

Ben Kagawa gelırse şaşırmam ,ters köşe yapabilirler

Ben de bir noktaya kadar öyle düşünüyordum ama artık %0,1 ihtimal veriyorum.

Çevrimdışı Savaş

3 ayda hic bir sey yapamayan yonetim 24 saatte neler yapacak acaba?

Yarin cok eglenceli geçecek cok!

Çevrimiçi tolga1903

Abi 283 maç 74 gol 81 asist adamın kariyeri. https://www.transfermarkt.com.tr/sofiane-hanni/leistungsdaten/spieler/113358/plus/0?saison=ges

Bu mantıkla ilerlersek yönetim 10 numara transferi için bana teklif getirse, hepiniz tepki gösterseniz, sonra ben imzalasam sezon sonu omuzlarda taşınırım. Hiç sanmıyorum...  :D
Senin kariyerinde asist sayın dördü geçiyorsa  yarın gel başla valla. En azından TL den yaparız mukaveleyi

Çevrimdışı yoruk

Ben de bir noktaya kadar öyle düşünüyordum ama artık %0,1 ihtimal veriyorum.
Pepe ve Gomez de oldu yine olabilir.

Çevrimdışı mylife1903

bir gülme geldi  :kop:
Gulme la fikra degil
Ciddi bu
Aplani gomez
Bplani damdon

Transfer akli diyoz bu yonetime sonra. Sihirbazmis yersen.
Kumarbaz denilebilir zar atiyorlar. Tutarsa sampiyon tutmazsa 4.

Abi 283 maç 74 gol 81 asist adamın kariyeri. https://www.transfermarkt.com.tr/sofiane-hanni/leistungsdaten/spieler/113358/plus/0?saison=ges
Asistlerinin çoğunu PTTde yapmış. Umut Nayırla süper ikili olurlar işte.

Çevrimdışı mylife1903

İstifa edecekler, yolunu yapıyorlar falan gibi şeyler geliyor aklıma artık. Mantıklı açıklama bulamıyorum. Geçen gün de yazdım; bu başarısızlık falan değil, istesen bukadar başarısız bir transfer dönemi geçiremezsin. Mümkün değil. 3 ay zaman var. İlla ki birşeyler yaparsın. Vasat da olsa yaparsın birşeyler.
3 ay degil yahu iyimsersin, sagbeke bi yedek oyuncu beck gittigi gun lazimdi
Taliska da ocakta demis giddcem diye

Santrafor lazim oldugu da negro kagidi imzaladinga belliydi

Çevrimdışı 38life

Senin kariyerinde asist sayın dördü geçiyorsa  yarın gel başla valla. En azından TL den yaparız mukaveleyi

Valla hiç para almam, 90 dakika boyunca Oğuzhana 5 metre mesafede oynarım ayağıma gelen tüm topları Oğuzhana aktarmaya çalışırım, önümde rakip oyuncu varmış falan hiç dinlemem :D Benim elimden gelen bu :D

Çevrimdışı mylife1903

3 ayda hic bir sey yapamayan yonetim 24 saatte neler yapacak acaba?

Yarin cok eglenceli geçecek cok!

Turk akli iste
Yarin finale girip baktiklari yerden gelmesine dua edecekler
Yanlarina kaju kuru uzum okunmus pirinc falan alsinlar
Sonra kirik not verince hoca bana takti abijim takti

He takti hocanin derdi basindan askin bi de sana takacak

Çevrimiçi tolga1903

Adam hakkında fikrim yok zaten ama 4 asist yapmış tüm kariyeri boyunca demek de biraz acımasız olmuş ondan belirtmek istedim. Umarım ljajic olur olacaksa ama.

Çevrimiçi Sinan66

gülme krizine giriyorum bu gece  :kop:

Çevrimdışı mylife1903

Valla hiç para almam, 90 dakika boyunca Oğuzhana 5 metre mesafede oynarım ayağıma gelen tüm topları Oğuzhana aktarmaya çalışırım, önümde rakip oyuncu varmış falan hiç dinlemem :D Benim elimden gelen bu :D
Abi tolgayin yerine aramiyiz santrafor arkasi olacakti

Çevrimdışı caner.eryigit

Ben yrn bir de bu kadar olayın üzerine evrak yetişmeme skandalı bekliyorum şartlar tamamen bunu yapmak için elverişli...
Son 23 saat nöbette uyuyan ölür..şaka bi yana yrn buraları karışır modlar nopostlar havada uçar gibi herkes patlamaya hazır bomba...
Arada forvet Te almadılar ya la...
Hayırlı geceler

Çevrimdışı 38life

Abi tolgayin yerine aramiyiz santrafor arkasi olacakti

Tamam işte santraforun arkasında durup Oğuzhana pas istasyonu olurum, duvar olurum.  :D

Etiketler: