2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 72 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4653839 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı ekrembaser

adem ve  spartak moskovadan  sofiane hanni tanıyan varmı bu adam nasıl iş yaparmı

YouTube hanni skills and goals

adem veya hanni'nin formayı giymesi an meselesiymiş.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

adem veya hanni'nin formayı giymesi an meselesiymiş.

Kaynak Gülhan?

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı Fuat

adem ve  spartak moskovadan  sofiane hanni tanıyan varmı bu adam nasıl iş yaparmı

sofiane hanni nedir ya adami ikinci ligde izlemistim galiba erciyesteydi orasi icin fena degildi hangi ara spartak moskovaya transfer olmus bu.
Bunu alacaklarina kimseyi almasinlar daha iyi.

Çevrimdışı caner.eryigit

Allah’ım neyle sınıyorsun bizi bu transfer dönemi.hanni falan alacaksak hiç almayalım gerek Yok..

Çevrimdışı levitate

CL için salabilirmiş sadece Kiralık ama . Olursa cok kötü olur .
abi porto ile şlde aynı gruptalar rakibine neden salsın az mantık yav :D
bipbipbupbup

Diyorum ki bir transferin 'son dakikada' yapılmış olması, alınan oyuncunun kötü olduğu anlamına gelmiyor. Mbappe bile son gün transferi...

Ayrıca Kagawa'yı, Ljajic'i, Origi'yi kulüpleri istemiyor, satmak için onlar da sabırsızlanıyorlar. Yarın bize gelmezlerse çok büyük olasılıkla başka takıma gidecekler. E bu şartlarda, hiçbir Türk takımının, bu oyunculardan daha iyilerini alması zaten olası değil...
Adamlar bir ay uğraştı kagawayi ikna edemediler, son günmü ikna edecekler sence?
Bu yıla kadar FFPden dolayı eli kolu bağlıydı yönetimin. Son güne kadar beklemenin en azından mazareti vardı. Ama bu yıl planlı programlı bir performans beklerken açık ara en kötü transfer dönemini geçirdik.
Son güne bırakmak büyük kumar. Tutmama ihtimali çok yüksek. Kadronun mevcut hali şampiyonluğa uzak maalesef.

Halbuki 2 transferle seneye CLe çok büyük ihtimal yine girerdik.

Çevrimdışı 38life

Sofiane Hanni falan olmaz. Saçmalamasınlar. Ama bu vizyonsuzluk ve cimrilik varken yönetim Ljajic'i tercih etmez. Hanni'yi duyururlar yarın sabah.

Çevrimdışı Savaş

Hanni kim yahu? Hiç izlemedim ben.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı 38life

Hanni kim yahu? Hiç izlemedim ben.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demek ki PTT 1. Lig'i takip etmiyorsun...

Çevrimdışı ekrembaser

Aman aman 5 dk izledim hanni manni tövbe kıtır kıtır doğrarlar onu burada zaten çelimsiz diyoruz Oğuzhan’a bu ondan da çelimsiz

Çevrimdışı 38life

Çok pis kuruluyorum, çok pis kinleniyorum... Son 24 saat! Sabrediyorum.

Mümkünse Arap gelmesin bize.

Çevrimiçi Sinan66

scout ekibi iyi çalisiyor :)

ljajic ile hanni (2. lig topçusu) arasinda kalmis bizim yönetim. gerçekten zor seçim  :bandit:

Çevrimdışı levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı ozankarakoc

Adamlar bir ay uğraştı kagawayi ikna edemediler, son günmü ikna edecekler sence?
Bu yıla kadar FFPden dolayı eli kolu bağlıydı yönetimin. Son güne kadar beklemenin en azından mazareti vardı. Ama bu yıl planlı programlı bir performans beklerken açık ara en kötü transfer dönemini geçirdik.
Son güne bırakmak büyük kumar. Tutmama ihtimali çok yüksek. Kadronun mevcut hali şampiyonluğa uzak maalesef.

Halbuki 2 transferle seneye CLe çok büyük ihtimal yine girerdik.

Tamamen aynı fikirdeyim. Evet büyük kumar, evet mevcut kadroyla şampiyonluk hayal... Tek itirazım 'bir ayda alamadılar, bir günde mi alacaklar' konusu... Mbappe'yi de 2 ayda alamadılar, son günde aldılar. İşler her zaman 'teklifi yaptık, masa başında telefonun çalmasını bekliyoruz' şeklinde ilerlemiyor. Bir oyuncuyla da, kulübüyle anlaşılıyor. Oyuncunun başka talibi de olmuyor. Sen 2-3 alternatif arasından en iyisini almaya çalışıyorsun, olmazsa diğer ikisine yönelip birini mutlaka alıyorsun.

Transferin, üstelik de 'en kritik' iki transferin son güne bırakılması kabul edilebilir gibi değil. Ama bu şartlarda, örneğin 3 milyon euro kar ederek iki iyi oyuncuyu son gün alabileceksek, ben ağzımı kapatır, yönetimi de alkışlarım. Üç beş hafta alışma süreci geçirirler, gerçekten iyi oyuncularsa eninde sonunda katkı verirler...

Sıktık dişlerimizi bekliyoruz...
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Gökhan Kurt

abi porto ile şlde aynı gruptalar rakibine neden salsın az mantık yav :D

Bir madde koyarlar iki maçtada bize karsı oynamıcak bitti.

Gruptan cıkarlar elenirler, Abou ile ilerler bitti.

Porto bu ne yapacagı belli mi olur.

Çevrimdışı ekrembaser

Yok yahu daha fazla sinirlerimizle oynamazlar sanmam ne hannisi ya

Etiketler: