2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 61 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4645940 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı atalay

Göbekte üçlü kurgu ve topu paylaşmak. Güzel. Fakat imkanı olsa o bölgeyi yok edip-topu aksiyon öncesi iki-üç oyuncuyla paylaştıran kişi konunun muhatabı olunca havada kalıyor. @worns

Çevrimdışı sametbagan

bi yarın kaldı sıkalım dişimizi :D
dişlerimi sıkmaktan doktor yatarken ağızlık takmam gerektiğini söylüyor yoksa çene eğriliği olacakmış  :bandit:

Çevrimdışı El Nino

500T'yi beklesem transferden daha çabuk gelir gibi sanki  :biggrinking:

Çevrimdışı onurturan

alınması çok yanlış bir karardı

20 gol atmış eyvallah ama alanya ile beşiktaş bir mi anasını satayım 10 yaşında ki çocuk bunu biliyor yönetim bilmiyor
O kadar da değil biz topu ceza sahasına kadar getiriyoruz içeri atacak adam yok diyorduk haksız mıydık..
Bunu love dan iyi kim yapar mantıken..
Bu konu farklı biraz ben de istiyorum şuan yönetime ağzıma geleni söylemwk ama lakin öyle değildir.

Çevrimdışı cursedofdragon

dişlerimi sıkmaktan doktor yatarken ağızlık takmam gerektiğini söylüyor yoksa çene eğriliği olacakmış  :bandit:

çok sıkmayın dişlerinizin arası açılıyor sonra tecrübeyle sabit.Gerçi senin elinde değil o farkına varmıyorsun da :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

500T'yi beklesem transferden daha çabuk gelir gibi sanki  :biggrinking:

🤣🤣🤣🤣

84 Durak yolculuk yapsan daha çabuk biter

Çevrimdışı İhsan

Transfer sezonunun özeti:

Gitmek olan gitmiyor
gelmekte olan gelmiyor..

:s20:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı cursedofdragon

Transfer sezonunun özeti:

Gitmek olan gitmiyor
gelmekte olan gelmiyor..

:s20:

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Adem isi yatmis degil, Origi de olabilir. Origi icin Dortmund durumu vardi fakat zorunlu satin alma sarti olmadan kiralamiyor Liverpool. Dolayisiyla Dortmund isi yatmis durumda ve Origi'nin Liverpool'da sans bulmasi cok zor.

Çevrimdışı Savaş

Içimden bir his Sosa + Burak paketi olacak diyor.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

övdüğünüz gsnin forveti yok ve görecem bu hafta trabzonda övdüğünüz fenerin 3 puanı var 2 mağlubiyet almış yapmayın arkadaşlar yazıktır günahtır geldiğimiz yeri unutmayın sabredin az daha  :tabe:

Çevrimdışı worns

@atalay Doğrudur. Yine de nasıl olduysa elimizde hala iyi orta saha oyuncuları kaldığını ve şu anki oyunda bile ayakta kalmaya çırpındıklarını görünce insanın canı sıkılıyor. Belki bir takviyeyle bile topu çok iyi kullanabilecek bir göbek yaratılabilirdi. Olmayacağı görünüyor. Bu şartlarda kalanlara da yazık. Geçenlerde, mevcut kadrodaki en değerli oyuncunun kendisi için ayrılması gerektiğini söylerken de haklıydın. Kariyerinde önemli bir eşiği aşabileceği yıllarını havada uçuşan topu izleyerek ve yine de bir biçimde pozisyon almaya, arada kendi şansını yaratmaya çalışarak geçiriyor.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı sEuL

Koca yaz transfer doneminde eksik oldugumuz bolgeleri bilmemize ragmen transferleri son gune birakmamiz inanilmaz! Bu konuda yonetimi ne kadar elestirsek azdir, buyuk bir basarisizlik ornegi! Bu saatten sonra alacagin oyunucunun takima alismasi, ulkeye alismasida zaman alacaktir. Su transferleri bir kerede zamaninda bitirip adamlari sezon basindaki hazirlik kampina gonderebilecek miyiz acaba.
O kadar bekledikten sonra Burak ve Sosa transferleri de olursa .... yazik.  :s20:

Çevrimdışı atalay

19 Ağustos 2014'den beri kazanılan her şeyde imzaları olan iki ismin paçavra gibi görülmelerini aşamıyorum. @worns

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Tolgay,tolga zengin,pektemek,love ver
Burak,sosa,abdulkadir,yusuf alsak ben razıyım  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Tolgay,tolga zengin,pektemek,love ver
Burak,sosa,abdulkadir,yusuf alsak ben razıyım  :evillol:
Adamlar laz gerizekali degil yahu

Çevrimiçi Samet Demir

Ya tutarsa ihtimali bile mi yok abi :)
Adamlar laz gerizekali degil yahu

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı sozkul

Dalga geçmeyin yahu daha 30 saat var.. Yöneticiler Napoli ile masadadır belki belli olmaz :)

Yahu sizde hep duymak istiyorsunuz sonra duyumcu ile dalga geçiyorsunuz, duyumcunuz Fikret Orman olsa tutturma şansınız 1/10.  :D

Çevrimiçi yaço58

şimdi taraftar mutluyken bi kagawa yada adem patlatsalar on numara olurdu

Çevrimdışı mrred

Artık transfer olur diye düşünüyorum :D
The great gig in the sky

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Gruplara kalma bedeli 2.9 m euro para gelecek uefa ya göre bekletiliyor transferler deniyordu e salın gelsin oradan bir kagawa veya laliç, forvete de falcao,gomez veya j.soriano  :D
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Yönetimin açıklamasına bakarsan, transfer olmaz.

Çevrimiçi yaço58

Yönetimin açıklamasına bakarsan, transfer olmaz.

kendi ayaklarına sıkarlar skor iyi ama oyun aynı değişen bişe yok sadece 2. gol istediğimiz beklediğmizdi bugun son gün başkan süper kupayı oynamak istiyor ama transfer yok takım eksik nasıl olcak yazık gerçekten transfer olmazsa bu sezon çok kanser oluruz

Çevrimdışı ozankarakoc

Koca yaz transfer doneminde eksik oldugumuz bolgeleri bilmemize ragmen transferleri son gune birakmamiz inanilmaz! Bu konuda yonetimi ne kadar elestirsek azdir, buyuk bir basarisizlik ornegi! Bu saatten sonra alacagin oyunucunun takima alismasi, ulkeye alismasida zaman alacaktir. Su transferleri bir kerede zamaninda bitirip adamlari sezon basindaki hazirlik kampina gonderebilecek miyiz acaba.
O kadar bekledikten sonra Burak ve Sosa transferleri de olursa .... yazik.  :s20:

Son ana kadar sabırla bekliyorum. Gerçekten çok iyi bir 10 numara ve forvet gelirse, diyeceğim ki 'bu adamlar işi biliyor'. Şartlar malum, ülke iflasın eşiğinde. Negredo'nun 'aylık' maaşı 2.8 milyon Türk Lirası (2.8 trilyon)... Bu koşullarda, hakkaten son ana kadar bekleyip, oyuncuları da kaçırmayıp, dolayısıyla fiyatlarını da ciddi oranda düşürtüp transfer edebiliyorsan, alkışı hakedersin.

Ama hepsi birden elden kaçar da, ihtiyacımız olmayan iki mevkiden adam satıp ihtiyacımız olmayan iki mevkiye aldığımız adamlarla transfer sezonunu kapatırsak, işte o zaman skandalların en büyüğü olur.
"Ben; sporcunun, zeki, çevik ve ahlaklısını severim." - Mustafa Kemal Atatürk

Etiketler: