2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 59 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4648434 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mrred

Takımın orta sahasını tolgay oğuzhan adem ve bunların yanına gelecek atletik bir defansif orta saha üzerine kurmayı planlıyorlar sanırım. Bu sene atibayla idare etcez seneye mutlaka onun yerine birini almamız şart
The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

orkan çınar zu adana demir spor deniyor.

Beşiktaş,Burak Yılmaz ile anlaşma sağladı. Trabzon'a bonservis değil de takas önerisi yapıldı. Gökhan Töre - Vagner Love gibi isimler takas olarak teklif edildi. (Şafak Malatya)

Vagner Love, Alanya'daki evini temizletti! Menajeri Alanyaspor ile görüşüyor. [FutbolArena]

Çevrimdışı doganay

Fener ekiciye ödedi işte biz engelledik
Daha akli başında kulüpler için bahsediyorum. Fener gibisini bulmak zor  :D

Çevrimdışı OnizukaSensei

Gelecek sene transfer uykusuna uyumak istiyorum. Böyle olmuyor çünkü. Birini beklemiyorum artık ama gelen olursa inşallah faydası olur. Sezon sonunda da şampiyonluğu yaşarız.

Çevrimdışı El Nino

Takımın orta sahasını tolgay oğuzhan adem ve bunların yanına gelecek atletik bir defansif orta saha üzerine kurmayı planlıyorlar sanırım. Bu sene atibayla idare etcez seneye mutlaka onun yerine birini almamız şart

Bu sene de orta saha Atiba, Oğuzhan, Tolgay olacaksa hiç 10 numara transferi yapmaya gerek yok zaten. Boşuna masraf olur. Üstü Tophane altı Şişhane misali  :D

Çevrimdışı Karabay

Gruplara kalırsak transfer olur. Kalamaz isek dış mihraklar, euro dolar kuru vs.
Ha bide şey var. Akşam maç var. Oynayacak oyuncuların morali bozulmasın diye açıklanmıyor transferler. Yoksaaa çoktan bitti herşey.

Çevrimdışı caner.eryigit

Harbiden transfer yapmayacaklar..şimdi harcamadığın 3-5 yüzünden sezon sonu en kötü ilk 2 de olamazsan o 3-5 olur sana 40-50..şöyle oyuncu sattık böyle oyuncu sattık o gelir bu gelir demek ki diğer takımlar dan daha kötü imiş bizim durumlar.Başkanım 16 sında seçime gideceksin yönetimin değişecek öyle söylüyorsun ve mayıs ta tekrar aday olacağını söyledin.şöyle bir durum var taraftar ile söylemlerinle yaşadığın polemikler sezon sonu takım istenilen yerde bitiremezse garanti olarak gördüğün o Seçimde belki yine seçilebilirsin fakat taraftar ile aranda ki bağ tamir olmayacak şekilde kopabilir.kendimizi tatmin etmek için transfer istemiyoruz.sorunlarımız belli herkes yazmaktan bıktı zaten ama sizin bu plansızlığınız kendi içinizde yaşadığınız ego problemleri bizi bu hale getirdi.hocaya da kızıyorum eyvallah ta her sezon takımdan ana iskeletten 4-5 adam gönderip oynamayan sadece bankamatikten maaşını çeken adamları siz tuttunuz.nasıl olsa Şenol hoca yapacağımız transferle bir şekilde halleder çözer.olmuyor işte her zaman zar da düşeş gelmiyor maalesef.kadro çok şişkin dediniz herhalde bu oyuncuların transferini taraftar yapmadı.6,5 senedir bu kulübü yönetiyorsunuz profesyonelleşme adına bir gram ilerleme olmadığı gibi belki daha da geri gitti.velhasıl kelam şuan yapmayacağınız harcamakta belki ekonomimiz de kötü fakat sezon sonu size dönüşü daha farklı olabilir.geçmiş unutulur son ne yapmışsanız onunla hatırlanırsınız...
Son 33 saat

Çevrimdışı onurturan

Bu sene de orta saha Atiba, Oğuzhan, Tolgay olacaksa hiç 10 numara transferi yapmaya gerek yok zaten. Boşuna masraf olur. Üstü Tophane altı Şişhane misali  :D
Medel de var ağabey..
Ayrıca oğuzhan sekizde iyi işler yapabilir önünde iyi bir 10 ile.

Çevrimdışı El Nino

Medel de var ağabey..
Ayrıca oğuzhan sekizde iyi işler yapabilir önünde iyi bir 10 ile.

Çekilecek CEFA varsa ona da doğuştan hazırız  :bandit:

Çevrimiçi Akil Emre

Yönetim şu transferleri 2 gün önce bitirse yine kazançlıydık. Dolar euro uçtu başkan artık transfer zor yapar, kör topal ilk devrenin bitmesini beklicez sanki.

Çevrimiçi Samet Demir

Yönetim şu transferleri 2 gün önce bitirse yine kazançlıydık. Dolar euro uçtu başkan artık transfer zor yapar, kör topal ilk devrenin bitmesini beklicez sanki.

İlk devreyi beklesen dolar 3 tl mi olacak. Yine artacak. Mevzu kur değil anlayın artık. Biz 2-3 seneden beri satış yapıyoruz. Aldığımız adamlar gönderdiklerimizin yerini doldurmadı.

Transferlerde sirkülasyonu sağlayamadık. Hem maddi hem de teknik anlamda.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi Akil Emre

İlk devreyi beklesen dolar 3 tl mi olacak. Yine artacak. Mevzu kur değil anlayın artık. Biz 2-3 seneden beri satış yapıyoruz. Aldığımız adamlar gönderdiklerimizin yerini doldurmadı.

Transferlerde sirkülasyonu sağlayamadık. Hem maddi hem de teknik anlamda.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben ironi yapmak istemiştim başkan bu kafayla giderse zaten tranfer şansımız yok.

Çevrimdışı sosyalkartal

hazırsak kap geliyor yönetime sallayanlar fazla sallamasın pişman olacaklar 10 numaramız dünya yıldızı  :ishock:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

hazırsak kap geliyor yönetime sallayanlar fazla sallamasın pişman olacaklar 10 numaramız dünya yıldızı  :ishock:
ya troll gorduk de  bu  kadar  troll  gormedik..  :biggrinking:  Yonetim sessizlige burunmus ortalik  carsaf gibi yahu .. 
Yorgo

Çevrimdışı 38life

Bu transfer döneminde kulübün başında yönetim olmasa, daha iyi bir transfer sezonu geçirirdik.

Çevrimdışı sosyalkartal

ya troll gorduk de  bu  kadar  troll  gormedik..  :biggrinking:  Yonetim sessizlige burunmus ortalik  carsaf gibi yahu ..
1)fırtına öncesi sessizlik o 2)....
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı ekrembaser

Taraftar transfer yapılsın yapılmasın bugüne kadar ki plansızlığa ve gecikmeye isyan ediyor. Taraftar neden pişman olsun. Bence yönetim pişmandır böyle cefakar vefakar gece gündüz takımın peşinden koşan taraftarı üzdüğü için.

Çevrimdışı Jimexi

:steamed: :steamed: :steamed: :steamed:  @sosyalkartal

Çevrimiçi Akil Emre

Taraftar transfer yapılsın yapılmasın bugüne kadar ki plansızlığa ve gecikmeye isyan ediyor. Taraftar neden pişman olsun. Bence yönetim pişmandır böyle cefakar vefakar gece gündüz takımın peşinden koşan taraftarı üzdüğü için.
İşallah pişmandırlar, Metin , Ahmet dışındakilerin pişman olma olasılıkları yüksek.

Çevrimdışı 38life

Çağdaş Sevinç:

Beşiktaş’ın bu sene Avrupa’da başarılı olması, gelecek sezonlar için kura çekimlerinde çok avantajlı hale gelmesini sağlayacak. O yüzden Partizan maçı ve ardından grup aşaması önemli. Zaten gruba kalırsa 1. torbada yer alacak. Beşiktaş bu yıl iyi puan toplarsa, bir sonraki sezon Şampiyonlar Ligi’ne kaldığında ise 2. torbada olma ihtimali baya yüksek. Sıfır puanlı 13-14 sezonu hesaplamada devreden çıkacak.

Ve yönetimin eli biyerinde aylak bakkal gibi bekliyor. Dünyada bi tek bizim kulübün mâli sorunları var çünkü.

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Panik transferi, 3-5 indireyim diye ugrasirken son dakika kazigi yemeyelim.

Bence kimseyi transfer etmesinler mevcut oyuncular ve Senol hoca varken. Bu takim bu sezon sampiyonlugu teleskopla anca gorur.

Etiketler: