2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu
2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Beşiktaş Forum|2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu Yeni sezon yeni transferler gelenler gidenler burdan devam edeceğiz.

0 Üye ve 69 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu  [Okunma sayısı 4653114 defa] 2018/19 Beşiktaş Transfer Sezonu

Çevrimdışı mylife1903

Hatalar bitmiyecek gibi üzerine birde yeni Love Burak Yılmaz pazarlığı çıktı dün gece aniden..!!

saygılar
Burak gelirse forum tarihinde ikinci defa necmi abiden yonetim elestirisi goruruz
Ispiyonculugu sevmem ama burak gelince banlanan ilk uye necmi olacah
Gomez de yok butona basmayi ozledim basacam butona basacam butona
Vurjaklar necmiye modu vurjaklar necmiye nopostu

Çevrimdışı mylife1903

Hatalar bitmiyecek gibi üzerine birde yeni Love Burak Yılmaz pazarlığı çıktı dün gece aniden..!!

saygılar
Abi burda 3 sezondur anlatmaya calisiyorum akil makil yok diye
Bana diyolar sitat yapti tesis yapti haciz vardi
Sanki haciz kalkti da borc azaldi
Daha gecen gene 140 milyon kredi alinmis

Paralar noldu diyoruz baskan nedense mahkemeye vermekle tehdit ediyor, bir bizde konusuluyor diyor bu transfer paralari boyle imalar hir bizde oluyor diyor.

Yahu 5 liralik kurufasulyeyi 15liraya alirsan herkesin aklina karluz kabugu duser
Pektoya 1.7 ozziye 2.5 verirken atiba ile cerez parasinin pazarligini yaparsan, akli olan killanir zaten

Simdi zar atacaz 6x6 gelirse yani hem santrafor hem de onnumero yirtariz
Zarlwrdan biri son anda donup yek gelirse sictik
Hep yek gelirse 4. Oluyoz zaten
Dikkatli atsinlar eneramo gibi kirik zat gelmesin

Çevrimdışı mylife1903

kimse farkında değilmi bilmiyorum ama gs ve fb bu zorlukta çok güzel planlama yaptılar,gelecek içinde yatırım yaptılar.son fbnin 22 yaşındaki jailson hamleside iyi 30luk josefi satıp 22lik jailson bir aklın ürünü.izimde geçen seneye kadar yaptığımız şeyleri şuan onlar yapıyor.ama biz maalsef takımı öldürdük bitirdik.ortalama yaş 33-3 oldu ilk 11.bir iki sene sonra çoğu futbolu bırakacak adamla oynuyoruz,bu sene yapılanma lazımdı,geçen seneki gs gibi takımı yeniden kurmalıydık yapmadık.takım yaşlı,ağır,önde basamıyor,geç form tutyor,hocanın tek planı var.kısaca zerre umudum inancım hevesim yok.komple değişim olmadanda 2 yıl önceki mutluluk heves heyecan gelmeyecek.bu değişime hoca şart başkanda oraya doğru gidiyor maalsef.
Cayilsin degil onun adi yahu
Baska bisi

Çevrimdışı mylife1903

Yönetimin hatası bu işte.Eleştirdiğim bu.Hoca defalara dedi oynayanlar değil oynamayanlar gitmeli diye.
Biz üzerine koya koya gidecektik.2.şampiyon olduğumuz sene de dahil yapıyı bozduk.Eğer bireysel performanslar üst düzey olmasa o zaman da şampiyon olamazdık.
Beck gitti.Bizim Beck'in daha iyisini almamız gerekirken şimdi daha Beck'in yerini bile dolduramadık 2 sene oldu.Daha bu sene Tosic gitti Roco daha mı iyi olacak ? Eğer sattığın oyuncudan daha iyisini bulamıyorsan niye satıyorsun ?
Biz kadroyu koruyacaktık.3-5 genç gurbetçi atacaktık araya.Sonra Oğuzhan 'ı 20 'ye de satarsın 30'a da satarsın.Çünkü parlardı harika görünürdü.
Gol yemiyoruz sorun bu değil atamıyoruz diyordum.Şimdi bakıyorum Pepe-Vida uyumsuz.Ben hep yazdım.Vida yedek oturuyor çünkü Tosic daha uyumlu diye.Tek tek bakarsan tabi üst düzey.Ama komple bakarsan olmuyor işte.Şu aşamada Pepe-Ersan olsun bence daha iyi.Yarın Pepe gidecek ? Yeri dolacak mı ? Şu anki yapının temel taşları Atiba-Adriano ? Yarın olmayacaklar.Gideceği 14 ay öncesinden hissedilmiş adamın yerini halen dolduramıyoruz,Adriano gibi adamın yerini nasıl dolduracağız ?

Çıksınlar arkadaş hedefimiz Şampiyonlar Ligi desinler,istemiyorum lig şampiyonluğu falan.Bugün olamazsın yarın olursun.Hedefimiz şu altyapıdan çıkaracağız yine gurbetçilere döneceğiz desinler.Gak guk demem.

5 yıl önce bir kadro yaptık, başladık.Bunun verimini aldık şu anda o dönem bitiyor.Üstüne koymamız gerekirken yedik bitirdik.
Adri gidince bedelsiz ismaeli getirecez yeri dolcek iste

Çevrimdışı onurturan

Yaw eray ne sabri, karaciger bitti
Ulan eskiden mutluluktan iciyordum, gomez heyvani gol attikca bi duble cakiyordum
Simdi negrodan falan tasarruf ediyom, yonetim sikintiya sokuyo daha cok iciyom
Bi ortasini bulamadik su icin

Bundan sonra her ortaya bi duble cekecem mac sonuna kivama gelirim mis gibi
Adam kafayla çalım atıp etkili şut çekiyor hala sana yaranamadı be abi..

Çevrimdışı mylife1903

Adam kafayla çalım atıp etkili şut çekiyor hala sana yaranamadı be abi..
Yahu tam tersini yapsin iste
Ayakla calim atim kafayla etkili sut atsin
Arpasi cok arpasi
Okuz alinir o para
Ciftlik kurarsin sonra uruguayda topcu izlersin

Çevrimdışı Savaş

Abi burda 3 sezondur anlatmaya calisiyorum akil makil yok diye
Bana diyolar sitat yapti tesis yapti haciz vardi
Sanki haciz kalkti da borc azaldi
Daha gecen gene 140 milyon kredi alinmis

Paralar noldu diyoruz baskan nedense mahkemeye vermekle tehdit ediyor, bir bizde konusuluyor diyor bu transfer paralari boyle imalar hir bizde oluyor diyor.

Yahu 5 liralik kurufasulyeyi 15liraya alirsan herkesin aklina karluz kabugu duser
Pektoya 1.7 ozziye 2.5 verirken atiba ile cerez parasinin pazarligini yaparsan, akli olan killanir zaten

Simdi zar atacaz 6x6 gelirse yani hem santrafor hem de onnumero yirtariz
Zarlwrdan biri son anda donup yek gelirse sictik
Hep yek gelirse 4. Oluyoz zaten
Dikkatli atsinlar eneramo gibi kirik zat gelmesin
Hakkaten he adam alip ameliyat ettirdiydik dimi ahaha baska futbolcu yokmuş gibi :D

Efsane Eneramo!

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi Samet Demir

Kimsecikler yazmadan bu sabahki İtalyan medyasına birde ben haber vereyim

Adem Ljajic ilk 11 de olamayacagı için yeni teknik direktörle hala mutsuzmuş..
oynayamayacaksam beni yollayın diye baskı yapıyormuş başkana
Bu nedenle donma noktasında olan transfer pazarlığını Torino
yeni bir teklifle Beşiktaşa dönmesi bekleniyormuş..

şimdi olmasa bile görünen oki Adem süre almadıkça devre arasında birçok şey olacak.

saygılar
Devre arası vida satılacak belli ki. Ama biz şimdi transfer yapmayarak devre arasında beklersek herşey için çok geç olur..

Saygılar abi.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Hakkaten he adam alip ameliyat ettirdiydik dimi ahaha baska futbolcu yokmuş gibi :D

Efsane Eneramo!

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok ettirmedik
Hazir ameliyat edilmisi vardi o halde hastaneden aldik
Origami gibi yeminle eskiden trtde vardi pirohram
Kagidi cekip katlardi sonra kaldirirdi burda yapilmisi vardi diye
Elinde kagit aval aval bakardik tiviye

Çevrimdışı yoruk

Sen bayağı dillendiriyorsun bu olayı.Bak gerçekleşirse sorumlusu sensin abi  :D

Çevrimdışı mylife1903

Sen bayağı dillendiriyorsun bu olayı.Bak gerçekleşirse sorumlusu sensin abi  :D
Analize bakiyoruz butun izler bu yonde birakilmis
Burak sosa demba quaresma tore ersan atinc pekto ismaelin neyi eksik

Çevrimiçi Samet Demir

İsmaili beğenenlerde var aramızda abi. Senin arşivden hatırlıyorum. :) :)

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı mylife1903

Soyle bir imza var besiktas tarihinde

Vah vah
Sonra tiransfer akli sonra futboldan anlariz tiransferlere ben bakiyorum, besiktasta tiransfer bitmez
Pekto gibileri alirsan bitmez tabi tiransfer
Once gondermeye calisirsin sonra yerine adam bulmaya

Çevrimdışı mylife1903

İsmaili beğenenlerde var aramızda abi. Senin arşivden hatırlıyorum. :) :)

Ya onlar negroyu da beyeniyor

Çevrimiçi mayguntr

Soyle bir imza var besiktas tarihinde

Vah vah
Sonra tiransfer akli sonra futboldan anlariz tiransferlere ben bakiyorum, besiktasta tiransfer bitmez
Pekto gibileri alirsan bitmez tabi tiransfer
Once gondermeye calisirsin sonra yerine adam bulmaya

Seneye Pepe,Atiba,Pektemek,Tolga,Babel,Adriano,Tore. Negredo (25 mactan az oynarsa) sozlemesi bitenler. Olurda Pektemek ve Atibayla sozlesme yenilenir, Tolga ve Babele 1 M den fazla teklif edilir, bir daha o yonetimi destekleyenin Besiktasliligindan suphe duyarim.

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Seneye Pepe,Atiba,Pektemek,Tolga,Babel,Adriano,Tore. Negredo (25 mactan az oynarsa) sozlemesi bitenler. Olurda Pektemek ve Atibayla sozlesme yenilenir, Tolga ve Babele 1 M den fazla teklif edilir, bir daha o yonetimi destekleyenin Besiktasliligindan suphe duyarim.
Bu sene bi mucize olur da şampiyon olursak yine birşey değişmeyecek malesef.. Pektemek'le devre arası 3 yıl daha uzatılırsa şaşırmam.

Çevrimdışı mylife1903

Bu sene bi mucize olur da şampiyon olursak yine birşey değişmeyecek malesef.. Pektemek'le devre arası 3 yıl daha uzatılırsa şaşırmam.
Pirlanta gibi cocuk yahu askerligini hem bedelli hem de revirde yapti ama olsun

Çevrimdışı caner.eryigit

Son 36 saat gerilim vermeye devam

Çevrimdışı mrred

Gruplara kalırsak transfer olur. Kalamaz isek dış mihraklar, euro dolar kuru vs.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Gruplara kaldığımız vakit ne kadar bir gelirimiz olacak @Osvaldonun Saçı tv gelirleri dahil olacak şekilde tahmini bir rakam söyleyebilir misin ? 6 7 milyon olursa 2 transfer olur gibi
The great gig in the sky

Çevrimdışı abdusta

@Necmi yokken fikrimi yazayım,

Bu akşamki maçın neticesi yeni transfere etki edecek,
zira gruplara kalma durumunda çalışmalara devam edecek
aksi halde bu kadro lige yeter hesabı ve devre arası bakarız mantıgıyla noktalanır.

saygılar

Çevrimdışı cursedofdragon

aksi halde bu kadro lige yeter hesabı ve devre arası bakarız mantıgıyla noktalanır.

saygılar

bende öyle düşünüyorum abi gruplara kalırsak bi  10 numara gelir yoksa oda gelmez.

Çevrimdışı mylife1903

saygılar
Guti ile ilhandan faydalanmak lazim
Yedek kulubesinde curuyecekler
Lisans cikartalim devre arasina kadar nolur nolmaz
20 dakika oynasalar yeter

Çevrimiçi mayguntr

Gruplara kaldığımız vakit ne kadar bir gelirimiz olacak @Osvaldonun Saçı tv gelirleri dahil olacak şekilde tahmini bir rakam söyleyebilir misin ? 6 7 milyon olursa 2 transfer olur gibi

Gruplara giris : €2.92m
 €570k gruplarda galibiyet  €190k beraberlikte.
 Birde uefadaki son 10 yillik siralamaya gore 3.2M ile 70k arasi bi para dagitiliyor. Kacinci siradaysan 48 takim arasinda 48-siran carpi 70k euro aliyosun. Biz galiba 10.sirada falaniz, 2.6M de oradan gelir.

Tahmini olarak 5.5 direk, 2.5 da performansdan gelir. Grupu cikacagimizi varsayarsak 8-10 arasi bir gelir elde ederiz.

Edit : birde 3-5 arasi bir TV geliri varmis. 11-15 milyon euro arasi diyebiliriz toplam.

https://www.uefa.com/uefaeuropaleague/news/newsid=2562034.html
[ Son Düzenleme: 30 Ağustos 2018, 12:53:48 mayguntr ]

Çevrimdışı spiegel

Asıl gruplara kalamazsak transfer yapılması gerekmez mi? Elemeyi geçip gruplara kalamayan takımının ligde başarılı olacağını düşünemem.

Orta saha eksikliği bu kadar bariz iken transfer yapılmaması için hiçbir bahane göremiyorum. Bek Ve santrafor konusuna girmiyorum bile. Demek ki Beşiktaş'da da transfer bir noktada bitiyormuş.

Etiketler: